Modelka, která se proslavila i coby tvář jedné minerální vody, se provdala již na konci ledna, skoro měsíc to držela pod pokličkou. Hned, jak šla s novinkou ven, snesly se na ni gratulace. Původně měla ale Joshovi Sasonovi říct »ano« již loni v létě. „Minulý rok v srpnu v Izraeli, ale kvůli covidu jsme museli svatbu přehodit na letošní léto,“ odhalila v primáckém Showtime Vojtová.

Jenže vzhledem k tomu, že chtěli s partnerem pro miminko, které modelka nosí pod srdcem, zázemí již od začátku, došlo na trochu improvizace. „Chtěli jsme, aby se miminko narodilo do manželského svazku, takže před třemi týdny jsme udělali svatbu přes Zoom, přes videokonferenci. Nejdřív mi to připadalo úplně šílený, ale nakonec, myslím, že budeme mít hezké vzpomínky. Takové hodně netradiční,“ zhodnotila plavovláska.

Prozradila i něco málo o svém jiném stavu. „Jsem v šestém měsíci, miminko by se mělo narodit koncem května, začátkem června. Tatínek byl velice šťastný stejně jako já a to miminko bylo plánované, takže to nebyl žádný šok,“ svěřila se Linda s tím, že už znají i pohlaví miminka - chlapeček.

VIDEO: Krásná topmodelka Linda Vojtová: Neuvěříte, co udělala s vydělanými miliony! 

Video
Video se připravuje ...

Krásná topmodelka Linda Vojtová: Neuvěříte, co udělala s vydělanými miliony! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

To už se dozvěděli před delší dobou, a tak to modelka stihla říct i milovanému dědečkovi před smrtí. Hudební skladatel Vadim Petrov (†88), autor hudby ke Krkonošským pohádkám, se na pravnoučátko moc těšil. „Je nám líto, že se nedočkal, ale aspoň o tom věděl...“

Bohužel Petrov odešel 7. prosince a pro jeho blízké včetně krásné vnučky to bylo poměrně nečekané. „Já jsem plánovala přijet na jeho pohřeb, ale jak moje maminka, tak babička a zbytek rodiny mi to v podstatě zakázali, protože by to bylo moc stresující v mém stavu,“ dodala Linda s tím, že poslední rozloučení sledovala alespoň online na internetu a bylo to pro ni velmi emotivní a smutné. Nakonec tak dala ostatním z rodiny za pravdu a byla ráda, že nejela, jelikož by mohla ohrozit své nenarozené děťátko. 

VIDEO: Linda Vojtová: České ženy nejdou přes mrtvoly a to je na nich půvabné

Video
Video se připravuje ...

Linda Vojtová: České ženy nejdou přes mrtvoly a to je na nich půvabné Adam Balažovič/ bpž

Fotogalerie
98 fotografií