Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Slavné krásky 50+ nahé! Akty nafotily Pořízková (55), Batulková (62) nebo Macháčková (71)!

/
  • Slavné dámy ve zralém věku šly donaha
    27. února 2021 ● 06:20

    Chce to pořádnou dávku odvahy jít s kůží na trh. Když mladé a štíhlé dívky nafotí odhalenější fotografie, tak to nikoho moc nepřekvapí. Ale když se v rouše Evině objeví žena ve zralém věku, je to hrdinka. 

  • 1.

    Pavlína Pořízková (55)

    Jako modelka se svlékla nesčetněkrát a nepřestává s tím ani po padesátce. Česká topmodelka žijící v Americe Pořízková v únoru zapózovala na svém instagramu nahá. Poprsí si zakryla rukama a intimní partie čelem postele. 

  • 2.

    Eliška Balzerová (71)

    Herečka se v šedesáti letech svlékla kvůli filmu Ženy v pokušení a její fotografie, která se objevila i na titulní straně časopisu Reflex, způsobila velké pozdvižení. Balzerová na ní sedí na židli, nohama si kryje klín a rukama ňadra. 

  • 3.

    Sharon Stoneová (62)

    Pro hvězdu Základního instinktu (1992) režiséra Paula Verhoevena (82) je nahota také poměrně běžnou věcí. V roce 2015 se Sharon Stoneová v sedmapadesáti letech obnažila pro Harper's Bazaar. Její kariéra v hanbatém focení je poměrně dlouhá, už v roce 1990 pózovala pro Playboy.  

  • 4.

    Kateřina Macháčková (71)

    Nechybí jí ani odvaha a kuráž, v šedesáti jedna letech se tak nechala nafotit úplně nahá pro divadelní hru Holky z kalendáře, v němž hrála v Divadle ABC. Paradoxní je, že se herečka Macháčková do té doby nikde (a ani před kamerou) nikdy nesvlékla.

     

  • 5.

    Elizabeth Hurleyová (55)

    V 90. letech se stala známou díky partnerskému vztahu s hercem Hughem Grantem, kterého poslala k vodě po té, co byl přistižen v autě při orálním uspokojování s neznámou ženou. Elizabeth Hurleyována svém těle neustále tvrdě dře a vyplácí se jí to. V lednu zveřejnila fotografie, na kterých pózuje bez podprsenky v huňatém kožešinovém kabátu. 

  • 6.

    Lenka Termerová (73)

    Za stejným účelem jako Kateřina Macháčková se svlékla Lenka Termerová. Matka herečky Marthy Issové nafotila akty do kalendáře Ilony Sochorové. Ten se stal součástí reklamní kampaně k divadelnímu představení, které pojednává o tom, jak dámy v letech nafotí akty a způsobí tím skandál. 

  • 7.

    Madonna (62)

    Popová královna Madonna nebyla nikdy žádná stydlivka. Úsporné kostýmy, lascivní pohyby nebo šaty, ze kterých jí vykukují prsa. S nahotou nikdy neměla problém a nemá ho ani ve zralém věku. Naopak její fotky z vany nebo koupelny před zrcadlem vždy vzbudí pozdvižení. 

  • 8.

    Dana Batulková (62)

    Hvězda sitcomu Comeback ( a nyní i Slunečné) a vítězka 3. ročníku taneční soutěže StarDance, odhodila šaty a stud! Ve věku, kdy se řada kolegyň už pomalu chystá do důchodu, nafotila ale Batulková odvážné akty. Přiznala ale, že než se před objektivem svlékla, musela se dost dlouho přemáhat.

  • 9.

    Hanka Kynychová (52)

    Cvičitelka Kynychová se nechala „cvaknout“ nahá na roštu v sauně. Fotkou své fanoušky pěkně rozpálila. Ke zchlazení nepomohla ani následující fotka na sněhem pokryté zahradě, protože na ní Hanka pózuje pouze v kalhotkách a sněhulích. Hanka se netají tím, že s nahotou opravdu nemá problém. 

  • 10.

    Naomi Campbellová (50)

    Čokoládová gazela Naomi Campbellová se jako světoznámá topmodelka odhaluje celý život. Její dokonalé tělo si o to samo říká. I po padesátce pravidelně cvičí a je stále vyhledávanou modelkou. 

  • 11.

    Jennifer Lopezová (51)

    Mnohá dáma už by si v padesáti na něco takového netroufla, ale JLo nemá důvod se stydět, jelikož je v nejlepší formě. Klidně se tak Lopezová nechala nafotit bez spodního prádla, nebo v sexy modelu, který spíše odhaluje, než zakrývá.

    Fotogalerie
    69 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 11

panda82: a čím by se redaktoři živili, do Finska je cesta drahá, nemají na testy

(27. 02. 2021 09:54)

panda82: Že by zoufalství nebo nuda?

(27. 02. 2021 09:52)

baronessa: Člověk to těm ženám přeje, ale není těch nahotin už trochu moc?

(27. 02. 2021 08:24)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy