Serie A - preview 24. kola

27.02.2021, 08:16, aktualizováno 28.02.2021, 08:42
Previews
Borja Mayoral (© AFP)
Klopýtající AC Milán čeká další těžká zkouška tentokrát na půdě AS Řím. Vedoucí Inter hostí doma Janov. Atalanta větří posun z pátého místa vzhůru, ovšem potřebovala by vyhrát venku nad Sampdorií. Neapol hostí Benevento, Udinese zase Fiorentinu. V souboji o naději do bojů o udržení, se Crotone doma postaví proti Cagliari...
UC Sampdoria - Atalanta Bergamo  (neděle 12:30)
Atalanta zažila velké zklamání v Lize mistrů a ideální šancí, jak zahojit své rány, je duel v Janově. Krátce po poledni totiž Bergamaschi vyzvou domácí Sampdorii, které se v poslední době také moc dobře nevedlo.

Tým trenéra Claudia Ranieriho se obvykle proti týmům z prvních pěti míst neprosazuje a prohrává s nimi. Jako v případě AS Řím, Juventusu nebo naposledy Lazia. Římskému týmu stačila jediná branka na zlomení janovského odporu a zápas už po pětadvaceti minutách rozhodl Luis Alberto. Blucerchiati nenašli na obranu před brankářem Reinou žádnou odpověď a připsali si na konto už jedenáctou prohru za 23 kol.

I kvůli tomu jsou stále na desátém místě s tím, že jejich výše postavení oponenti se jim každou chvíli víc a víc vzdalují. Ačkoli proti Atalantě Sampdoria nemá historicky moc dobrou bilanci, už jednou v této sezoně ji dokázala porazit. Hrálo se páté kolo a Sampdoria po zcela dominantním výkonu vyloupila Gewiss Stadium, když třemi góly potopila jasného favorita tohoto utkání.

Atalantě se stalo nedávno něco podobného. Do Bergama totiž zavítal slavný Real Madrid, aby se zde porval o postup do další fáze milionářské soutěže. Utkání hodně ovlivnila přísná červená karta záložníka Freulera, takže Atalanta ztratila jistotu a nakonec i utkání. Bílý balet zde vyhrál o jednu branku, kterou měl v závěru po dobře secvičeném signálu na starosti muž zápasu, Ferland Mendy.

Porážka se udála přesně ve chvíli, kdy se Atalanta začala dostávat do tempa. V rámci Serie A předtím vyhrála tři duely za sebou včetně šestigólového thrilleru s Neapolí, kterou o dvě branky porazila. Nebýt vyloženě špatného startu do sezony, pravděpodobně by celek z Bergama okupoval vyšší příčku než aktuální pátou.

Námořníci se musí na domácí půdě obejít bez vykartovaného Adriena Silvy, ale to je jediná absence. Atalanta je na tom trochu hůř, protože kromě diskvalifikovaného obránce Djimsitiho jí schází také Hateboer a v utkání Ligy mistrů se poměrně brzy zranil také Duván Zapata, jehož nasazení je ve hvězdách.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Ekdal, Thorsby, Jankto - Keita, Quagliarella
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Romero, Palomino - Maehle, De Roon, Pašalić, Ruggieri - Iličić, Malinovskyj - Muriel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.23 - 4.16 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Crotone - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
V neděli od tří dojde na ryze záchranářský duel mezi posledním Crotone a osmnáctým Cagliari. Vedení Sardiňanů již došla trpělivost s Eusebiem Di Francescem a v roli nového kouče se představí Leonardo Semplici.

Na první pohled není utkání zrovna velkým lákadlem, na druhou stranu v něm půjde opravdu o hodně. Oba celky by se rády zachránily v Serii A a tuto možnost pochopitelně stále mají, potřebují ale zlepšit své výsledky.

Crotone je s pouhými dvanácti body na posledním místě a stále se mu nedaří vytvořit nějakou pozitivní sérii výsledků. Svěřenci trenéra Stroppy vyhráli naposledy 17. ledna nad Beneventem, ale následně pětkrát v řadě prohráli. Před týdnem Crotone dle očekávání nestačilo na Juventus, favoritovi podlehlo 0:3.

Nyní bude šance na bodový zisk určitě větší, nicméně to neznamená, že by mělo být Cagliari snadným soustem, naopak. Sardiňané se rozloučili s neúspěšným trenérem Eusebiem Di Francescem, se kterým ještě nedávno prodloužili smlouvu. Katastrofální situace v tabulce a série šestnácti zápasů bez výhry - to si zkrátka žádalo změnu. Cagliari se teď pokusí zachránit Leonardo Semplici.

Cagliari před týdnem prohrálo s Turínem 0:1 a v Serii A nevyhrálo od 7. listopadu loňského roku.

Oba tábory hlásí dvě absence. Crotone bude bez Djidjiho a Benaliho, zatímco nový kouč Semplici se musí obejít bez Roga a Sottil. Oproti bývalému kouči Di Francescovi se stav marodky výrazně zlepšil.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Rispoli, Magallan, Golemić, Reca - Pereira, Petriccione, Molina - Messias - Ounas, Di Carmine
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Ceppitelli, Godin, Rugani - Zappa, Nandez, Marin, Nainggolan, Asamoah - Pavoletti, Joao Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.52 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Dva sousedé v tabulce se potkají v neděli na severoitalské půdě v Udine. Zebry se pokusí zdolat Fiorentinu, která má shodný počet bodů a které se stejně jako domácím moc nedaří. V letošní sezoně se oba celky potkaly dvakrát a pokaždé zvítězila Viola.

Fiorentina vyhrála jak na Artemio Franchi v 5. kole Serie A (3:2), tak i v Dacia Aréně v rámci Coppa Italia. V prodloužení za nerozhodného stavu rozhodl o nejtěsnějším vítězství Tófol Montiel.

Není to pro oba ideální sezona, ale přeci jenom budou více spokojenější v Udinese. Zebry prohrály za posledních šest kol jen jednou, ale vysoký počet remíz brzdí jejich postup tabulkou. Před týdnem Udine remizovalo na hřišti zachraňující se Parmy 2:2 a na sestupové příčky má desetibodový náskok.

Podobně je na tom Fiorentina, od které se ale čekaly boje o evropské poháry. Nic takového Violu nečeká, ani příchod Cesare Prandelliho totiž tým příliš nepozvedl. Zkušený kouč měl před týdnem radost, když jeho svěřenci porazili Spezii 2:0, ale celkově to je od začátku jeho působení hodně málo.

Cílem Fiorentiny ve zbytku soutěže bude co nejvyšší umístění a s tím související rychlá záchrana. Aktuálních náskok deseti bodů na osmnácté Cagliari se jeví jako dostatečný, ovšem hotovo ještě není.

Udinese má v tuto chvíli se skladbou základní jedenáctky více starostí. K dispozici nebudou zranění Ouwejan, Deulofeu, Forestieri, Jajalo, Pussetto i suspendovaní Pereyra s Zeegelaarem. V tomto má trenér Cesare Prandelli výhodu, jemu budou chybět "jen" věčně zraněný Bonaventura a Kouamé.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Nuytinck, Samir - Molina, De Paul, Arslan, Makengo, Stryger Larsen - Okaka, Néstorovski
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Quarta - Venuti, Amrabat, Pulgar, Castrovilli, Biraghi - Ribéry, Vlahović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.11 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Janov CFC  (neděle 15:00)
Inter je v poslední době ve skvělé formě a hodně mu pomáhá, že se může naplno soustředit jen na dění v první lize. Aktuálního lídra Serie A se v neděli odpoledne pokusí aspoň přibrzdit janovské CFC, které však na San Siro jezdí jen s velkou nechutí.

Dva týmy se na čele ligy vystřídaly, město zůstává stejné. Je samozřejmě bláhové říct, že Milán se po letech bídy vrací do přední linie italské kopané, ale minimálně tento ročník tomu začíná odpovídat. Investice se začínají vyplácet u obou a zejména Inter staví kádr na to, aby vyhrál celou ligu. Byl pro to dokonce ochotný "obětovat" i evropské poháry, v nichž letos zanechal jen mizivou stopu.

Cíl a úkol trenéra Conteho je evidentní - zisk mistrovského Scudetta - a dělá maximum pro to, aby ho splnil. Za posledních deset kol na něj vyzrál jen jeden tým, Sampdoria. A teď se Inter pokusí pomstít na týmu ze stejného města. K dobru mu hraje odpočinek, který si ostatní týmy z prvních pěti míst nemohou dovolit. A také aktuální forma.

Interu je jedno, zda se jedná o nováčka nebo o soupeře z těch nejvyšších pater. Jen za poslední dva duely se utkal s Laziem a AC Milán. Do sítí obou brankářů nasázel tři branky a dostal jen jednu. A především poslední derby si musel hodně užít - potupit nenáviděného rivala o tři branky a vystřídat jej na čele, to musela být pro fanoušky nerazzurri přímo extáze.

Trenér Conte nehodlá zpomalit, ale nyní se bude muset obejít bez jednoho důležitého elementu. Pro karty totiž do utkání nezasáhne Hakimi. Mimo je taky Sensi, ale u něj už je ta marodka spíš setrvalý stav. Janov postrádá Pellegriniho s Biraschim.

Do Milána se chystá, aby změnil zavedený status quo. Janov totiž na San Siru v duelech s Interem nevyhrává. Za posledních 30 let se mu to totiž povedlo jen jednou! I když nyní vykazuje velmi dobré výsledky, stále je kvůli špatnému startu až na 11. místě. Na druhou stranu, v lize prohrál za celý tento rok jen jednou, když nestačil na Sassuolo.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brozović, Eriksen, Perišić - Sánchez, Lukaku
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Criscito, Radovanović, Masiello - Zappacosta, Badelj, Strootman, Rovella, Czyborra - Destro, Šomurodov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.53 - 13.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Benevento Calcio  (neděle 18:00)
Po vyřazení z Evropské ligy zbývá Neapoli už jen domácí soutěž a v ní se bude muset ještě hodně ohánět, aby si v příštím ročníku zajistila Ligu mistrů. Partenopei vyhráli v únoru jen jeden zápas a napravit to ještě mohou v souboji s provinčním Beneventem. Na trenérských lavičkách se potkají dvě živoucí legendy italského fotbalu - Gennaro Gattuso a Filippo Inzaghi.

Oba společně v jednom dresu vyhráli, co se dalo, jak na klubové úrovni za AC Milán, tak v dresu italské reprezentace. Jako hlavní trenéři ale příliš úspěchů nesklízejí, oba celkem neslavně skončili v Miláně a zatímco Gattuso se alespoň radoval s Neapolí z prvenství v Coppa Italia, Inzaghi na svou první trofej teprve čeká.

Neapoli se v letošní sezoně nedaří podle představ. Vyřazení z Evropské ligy od Granady se přeci jenom nečekalo a až sedmá příčka v Serii A také nevěstí nic dobrého. Inu, Gattuso nemá zrovna na růžích ustláno a jeho další budoucnost v klubu je hodně nejistá. Kromě vyřazení z Evropy Neapol nezvládla ani minulé kolo v Bergamu, kde čtyřikrát inkasovala.

Benevento nebude mít pod Vesuvem co ztratit, ale rádo by ještě zlepšilo svoji pozici v ligové tabulce. Čarodějky jsou patnácté, ale na Cagliari už mají desetibodový odstup. A i když už sedm zápasů v řadě nevyhrály, je obtížné je porazit, o čemž svědčí čtyři nerozhodné výsledky z posledních pěti duelů.

Historie vzájemných zápasů je v tomto jednoznačná - Neapol nikdy s Beneventem neztratila ani bod. Dobré je také doplnit, že se oba celky zas tak často nepotkávaly.

Domácím poněkud ztěžuje situaci rozsáhlá marodka. Na té se nacházejí Ospina, Manolas, Demme, Petagna, Lozano i útočník Osimhen. Benevento se dlouhodobě potýká s absencí Iaga Falquého a zraněný je i Improta. Zkušenosti budou chybět i v defenzívě, protože stoper Kamil Glik si odpykává karetní trest.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui - Fabian Ruiz, Bakayoko, Elmas - Zieliňski - Politano, Insigne
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipó - Depaoli, Tuia, Caldirola, Barba - Hetemaj, Schiattarella, Viola - Ionita, Caprari - Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.74 - 7.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - AC Milán  (neděle 20:45)
Šlágr 25. kola Serie A nás zavede na Stadio Olimpico, kde se utkají dva staří známí. Domácí Vlci trenéra Fonsecy se pokusí vylepšit svou reputaci proti velkým týmům, k čemuž si pozvali AC Milán. Rossoneri zase touží dohnat manko způsobené ztrátou s Interem, takže nás rozhodně čeká napínavý souboj s veškerými proprietami dobrého fotbalu.

Římský celek bojuje už několikátou sezonu s jedním problémem - nedokáže zahrát kvalitně proti týmům z prvních pěti šesti míst a často s nimi prohrává. S menšími týmy si ví rady, předvádí kvalitní kopanou a získává pravidla tři body, ale jak přijde na řadu zvučnější jméno, mívá problémy. Tohohle mozkomora se tým trenéra Fonsecy bojí už delší dobu a teď je rozhodnut s tím konečně něco udělat.

Nedělní večer by k tomu mohl být ideálním pódiem. AS se totiž snadno přeneslo přes portugalskou hradbu v Evropské lize, Braze dalo dohromady pět gólů a už se vesele může těšit na dalšího soupeře. Za toho mu los určil Šachtar Doněck, což bude pro portugalského trenéra velmi emotivní návrat do minulosti. Ještě předtím ale musí jeho celek pokračovat v "tour de force", neb ho čekají dva duely v krátké návaznosti.

A v lize má AS co napravovat. Minule totiž porušil "pravidlo" zmíněné v úvodu a proti nováčkovi z Beneventa se neprosadil ani jednou. V závěru se sice těšil na penaltu, ale tu nakonec sudí pro ofsajd odvolal. Obrana Beneventa vydržela pevná i přesto, že hrála 30 minut bez vyloučeného Kamila Glika. I díky tomu AS kleslo až na čtvrté místo za třetí Juventus.

Do duelu s AC se může opět zapojit Marash Kumbulla, ale jinak obranné potíže u giallorossi přetrvávají. Mimo hru jsou i nadále Smalling s Ibañezem, stejně jako dlouhodobě zraněný Zaniolo. Zápas bude muset vynechat i Edin Džeko, který si poranil třísla v poháru s Bragou a absentovat bude až 4 zápasy. AC zřejmě bude postrádat duo Bennacer - Mandžukić.

Milánský celek už ve čtyřech předchozích duelech nevyhrál a v polovině z nich se dokonce ani střelecky neprosadil. Nejenže se mu herně nedaří, ale ani výsledky nejsou tak dobré jako pár týdnů nazpět. V poháru AC upracovaným výkonem přehrálo srbskou Crvenou zvezdu a už se může těšit na duel historických gigantů s Manchesterem United.

Ligová scéna je pro něj v poslední době spíš trápením. O všechny body ho obrala Spezia a další matný výkon předvedli svěřenci trenéra Pioliho v derby s Interem. Právě minulé kolo je kvůli debaklu 3:0 sesadilo z čela, kam se ochotně posunul právě Inter. Na samotné čelo ligy nyní ztrácí čtyři body, což je další velká motivace k poražení Římanů.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Mancini, Cristante, Spinazzola - Karsdorp, Villar, Veretout, Bruno Peres - Pellegrini, Mchitarjan - Mayoral
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernández - Tonali, Kessié - Saelemaekers, Çalhanoğlu, Rebić - Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.58 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Spezia Calcio - Parma Calcio  (sobota 15:00)
Parma se topí v krizi a zatím ani změna trenéra ji v tabulce nevynesla trochu výš. Další šanci mají svěřenci trenéra Roberta D‘Aversy v sobotu odpoledne, kdy se podívají na stadion podobně trápící se Spezie.

Parma nutně potřebuje zabrat v útoku, protože je to pořád její největší slabina. I po příchodu několika nových a nutno říct, že velmi zajímavých hráčů, se stále nedaří najít kvalitní střelce. Parma dala doposud jen ubohých 17 branek za 23 zápasů a to je prostě zoufale málo. Suverénně nejhoršímu útoku ligy navíc moc nepomáhá ani obrana. Ta inkasovala už 45 branek a v celé lize je na tom hůř jen poslední Crotone.

Ambiciózní majitel Kyle Krause zatím spokojen být nemůže a místo toho hledá způsoby, jak dostat Parmu zpátky na koně. V minulém kole Parma dlouho sahala po třech bodech, jenže vedení o dvě branky neudržela a místo toho si s Udinese body jen rozdělila. Navíc ji pořád trápí marodka. Mimo hru má hráče jako Valenti, Nicolussi Caviglia, Pellè, Bani nebo Brugman.

Spezia také postrádá několik důležitých hráčů, zejména útočníky Nzolu s Fariasem. Spezia se sice dokáže vzepřít sázkovým kancelářím a porazit Sassuolo, Neapol nebo AC Milán, ale pak taky prohraje s Udinese nebo naposledy s Fiorentinou, od níž dostala dokonce tři branky. I to přispívá k tomu, že sídlí až na 16. místě Serie A.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Vignali, Ismajli, Chabot, Bastoni - Maggiore, Ricci, Estevez - Gyasi, Agudelo, Saponara
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Conti, Osorio, Bruno Alves, Gagliolo - Grassi, Sohm, Kurtić - Kucka, Cornelius, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.38 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - SS Lazio  (sobota 18:00)
Sobotní podvečer bude v Itálii znamenat souboj Bologni s Laziem. Pro domácí je to šance ukázat, že vzestupný trend sbírání bodů z posledních týdnů není náhodný, pro hosty zase možnost zapomenout na debakl z pohárů.

Bologna se v poslední době dere zase trochu výš a daří se jí bodovat trochu pravidelně. V posledních třech duelech brala vždy aspoň bod, byť je nutné říct, že jména soupeřů nevykazovala nějaký velký test pro její hráče. Po výhře nad Parmou remizovala s Beneventem a naposled taky se Sassuolem.

V praxi to znamená, že se posunula na současné 12. místo. Nesmí ale ztrácet příliš často, protože mezi 11. a 16. týmem tabulky panuje rozdíl pouhých dvou bodů. Bologna by moc ráda vylepšila mizernou bilanci s římským Laziem, proti němuž se jí vůbec nedaří bodovat. Vítězství si proti Římanům připsala naposledy v roce 2012 a od té doby převažují porážky.

Trenér Mihajlović, který jako hráč nastřádal v dresu Lazia 126 soutěžních utkání, bude postrádat Santandera, Faraga a Medela, k nimž se připojil také vykartovaný Hickey. Hosté přijedou na Stadio Renato Dall'Ara bez pilířů jako Strakosha, Luiz Felipe, Radu nebo Escalante.

V zápase ale vidí šanci zapomenout na špatný večer v Lize mistrů. Do Říma přijel mnichovský Bayern a dokonale ukázal, jak skvěle umí trestat i ty nejmenší chyby. A že jich nezkušená obrana Lazia udělala několik. Němci nadělili týmu trenéra Inzaghiho potupné čtyři branky a šance na postup jsou před odvetou v Mnichově pro Lazio mizivé. V lize ale Lazio dobře zareagovalo na porážku od Interu, když si poradilo s nebezpečnou Sampdorií.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Soumaoro, Danilo, Dijks - Schouten, Svanberg - Orsolini, Soriano, Sansone - Barrow
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Patric, Hoedt, Acerbi - Lazzari, Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto, Marušić - Correa, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.75 - 3.97 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Juventus FC  (sobota 20:45)
Dva týdny má Juventus na to, aby se důkladně připravil na odvetné utkání Ligy mistrů proti Portu, které může napovědět, zdali bude sezona úspěšná či nikoliv. Starou dámu ještě čekají tři duely a první z nich bude na půdě nebezpečného Hellasu. Veronští se pohybují v první polovině tabulky a s Juventusem v předchozích dvou případech neprohráli.

Zápas pravdy se blíží. Juventus bude 9. března odvracet další vyřazení z Ligy mistrů doma proti Portu a ještě než se tak stane, musí zvládnout tři ligové duely a nutno podotknout, že neméně důležité. Na prvním místě Serie A totiž není Stará dáma, ale její rival z Milána Inter.

Juventusu patří průběžné třetí místo a i když má zápas s Neapolí k dobru, na druhý AC Milán ztrácí čtyři body. To není pro italského hegemona posledních let žádný problém, ovšem ztráta na první místo už vypadá hůře, je totiž takřka dvojnásobná. Pirlovi svěřenci v minulém kole splnili povinnost a poslední Crotone porazili bez problému 3:0. Ve Veroně to však bude těžší oříšek.

Hellas totiž minulá dvě setkání zvládl a s Juventusem neprohrál. V 5. kole vybojoval cennou remízu 1:1 a ještě v loňské sezoně dokonce Starou dámu porazil 2:1. Pokud bychom zacházeli hlouběji do historie, nebude převaha Juventusu ničím překvapivým.

Veronští před týdnem remizovali v Janově 2:2, ale tři body ztratili až gólem v nastaveném čase. Předtím dokázali porazit Parmu 2:1 a rozhodující trefou k tomu přispěl český záložník Antonín Barák. "Když stojíte tváří v tvář týmu jako je Juventus, tak je jasné, že musíte být dokonalí a oni nesmějí být v nejlepší formě. Budeme hrát naší hru a uvidíme," řekl Ivan Jurić.

Trenér Ivan Jurić se bude muset obejít bez tria Ruegg, Kalinić, Colley. Nikdo další na marodce Hellasu nesetrvává. Mnohem horší to má Juventus, jehož marodka se zaplnila o známá jména. Mezi zraněnými zůstávají Cuadrado, Arthur, Bonucci, Chiellini, Dybala a Morata. Aby toho nebylo málo, tak Pirlo nemůže počítat ani se suspendovaným obráncem Danilem.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Magnani, Gunter, Lovato - Faraoni, Tameze, Veloso, Dimarco - Barák, Zaccagni - Lasagna
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Demiral, De Ligt, Alex Sandro - Chiesa, Bentancur, Rabiot, McKennie, Bernardeschi - Kulusevski, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.89 - 4.23 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán23165257:2453
2.AC Milán23154445:2849
3.Juventus FC22136344:1945
4.AS Řím23135547:3544
5.Atalanta Bergamo23127453:3143
6.SS Lazio23134638:3043
7.SSC Neapol22131847:2540
8.US Sassuolo2398637:3435
9.Hellas Verona2397730:2634
10.UC Sampdoria23931133:3430
11.Janov CFC2368926:3326
12.Bologna FC23671030:3725
13.Udinese Calcio23671025:3325
14.ACF Fiorentina23671025:3525
15.Benevento Calcio23671025:4225
16.Spezia Calcio23661130:4124
17.Turín FC23311933:4120
18.Cagliari Calcio23361424:4115
19.Parma Calcio23281317:4514
20.FC Crotone23331723:5512
Zbývající zápasy
17.03. 14:00Turín FC - US Sassuolo

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (176)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Conte

“Či Inter Conteho vyhrá? To vám neviem povedať, ale urobí pre to všetko. Ako dlho tu ešte zostanem? Keď tréner začne projekt s klubom, je rád ak dostane možnosť v tom prostredí pracovať dlhý čas. Ak by bolo nutné po krátkej dobe odísť, ostalo by len sklamanie. Zanechať v klube po sebe vlastnú stopu je najkrajšia vec aká môže byť. Aj práca sa stáva ľahšou, keď ste niečo dlhšie budovali. Mne je tu dobre, bol by som rád keby naša práca mala ešte budúcnosť.”

Reagovat
M11

Marne jsem doufal ze postavi Draga.. radsi zas tam bude cpat na ten jeho mismas Sandra.. pres zimu nedotahnout utocnika a nechat tam trapit Kulku..

Reagovat
10

zvlášť v covidový sezoně, kde se předpokládá, že těch absencí bude s ohledem na tu nálož zápasů a krátkou přípravu víc klidně ten Llorente by se teď hodil

Reagovat
danko10

Rabiot nie je hoden Crotone. To je niečo strašné.

Reagovat
10

všimni si, jak je často myšlenkama úplně jinde a jen čumí a stojí, až ho spoluhráči musí probírat ze spánku

Reagovat
M11

Ja z nej mam pocit.. jako z decka, ktere to nebavi a hraje to jen kvuli mamce

Reagovat
10

to nebude daleko od pravdy

Reagovat
Largo

Zvlast s tou jeho mati...

Reagovat
M11

Fakt by me zajimalo co si rikaji pani ve vedeni, kdyz vidi tu nasi zalohu

Reagovat
10

7 mega ročně - 7 mega ročně - 2.5 mega ročně

Reagovat
10

btw. ta základní jedenáctka bere 82 mega ročně...Sandro 6, Bernardeschi 4, Rabiot 7, Ramsey 7

pak se nemůžeme ničemu divit

Reagovat
M11

To je silene.. za takove penize by mela byt na hristi uplne jina kvalita

Reagovat
10

jasnej žlutej faul Bentancura...po dalším jeho hloupým blikanci, kterých má poslední dobu asi tak 5 za poločas

Reagovat
M11

Uplne chladnokrevne jim namaze, aby tam skocil jak bezmozek s rizikem klidne dostat cervenou

Reagovat
To som ja

Netrafí loptu a je vonku

Reagovat
M11

Ronaldo FK do zdi.. Bentancur minimalne jedna silena chyba.. Rabiot hlavou vsude, jen ne na place.. Berna zfaulovany praporkem.. Ramsey pohled nejvetsiho spilmachra.. zadna sance..

Takovy klasicky polocas

Reagovat
10

Víš jak se vždycky říká u těch sehraných týmů, že hrajou naslepo? Tak přesně tak hraje Ramsey. On podle mě vůbec nekouká, kam přihrává, prostě to jen vždycky sebevědomě někam kopne a doufá, že tam bude hráč Juve, nebo to doběhne. Bohužel tam je častěji hráč soupeře, ale vypadá to tak efektně kua.

Platini → Baggio → Del Piero → Ramsey, tradice fantasistů v Juve žije!

Reagovat
M11

Reagovat
10

Řekl někdo Ronaldovi, že cílem přímých kopů není zabít někoho ve zdi, ale trefit bránu? 64 trestných kopů v Juve = 42x trefil zeď, 1x dal gól.

Jinak to byl tradiční první poločas v podání Juve - skvělé nasazení, náběhy beků, efektivní napadání celého týmu, záloha mazácky řídí tempo hry a hraje si se zálohou Verony jako kočka s myší, šance vytváří jako stroj. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

To je silenost.

Reagovat
smazaný uživatel

"Hráli jsme s Argentinou proti Maroku. V průběhu zápasu slyším, jak na mě někdo volá španělsky. Byl to Hakimi. Nikdy předtím jsme spolu nemluvili. Říkal mi něco o zápase a že zná Borju Valera, který tou dobou se mnou hrál v Interu. Pak jsme se znovu potkali v zápase Ligy mistrů, když jsme hráli proti Borussii Dortmund. Od té doby jsme spolu byli více v kontaktu. Často se mě ptal na Inter, až mi přiznal, že by za nás chtěl hrát. A to se nakonec splnilo."

Lautaro Martínez o Achrafovi Hakimi.

Lautaro Martínez pro Gazzetta dello Sport:

"Je pravda, že probíhala nějaká jednání s Barcelonou. Contemu jsem však upřímně řekl, že mě to nijak neovlivní a myslím jedině na Inter. Dnes už je to minulost a nyní se chystám podepsat novou smlouvu s Interem."

"Nevím, kdy přijde oficiální oznámení, ale mohu vás ujistit, že mou budoucnost vidím jen v Interu. Miluji Milán, na tomto městě se mi líbí vše - fanoušci, jídlo, můj tým. Jsem zde spokojený."

"Nemám rád slova o titulu. Jsme sice první v tabulce se slušným náskokem, ale sezóna je ještě dlouhá. Každopádně naše postavení není náhoda. Je to výsledek naší společné práce s trenérem. Conte nás ještě více sjednotil, chceme bojovat každý za každého, což je dobré znamení."

"Zlomový bod? Vyřazení z Ligy mistrů. Všichni jsme byli strašně zklamaní a řekli jsme si, že naším jediným cílem musí být Serie A. Conte nám ukazuje každé detaily na hřišti i mimo něj, které když pochopíte, vyhráváte. Každý den si v šatně připomínáme, že zde hrajeme proto, abychom vyhrávali."

Nice

Reagovat
danko10

Nerozumiem o čo sa Pirlo pokúša. Záložníci operujú na obrovskom priestore, ale nedokážu pressovať a súčasne za nimi zostáva diaľnica, na ktorej si Zaccagni môže robiť čo chce. Naopak Berna s Chiesom, ktorí by v tomto rozostavení mali mať široký akčný rádius, sú aktívni iba na hornej polovici ihriska. Človek tak kuká na 7 hráčov Juventusu v pohybe vpred, pričom lopta putuje po stupídnej strate do vzduchoprázdna za nimi.

Ak aj s týmto tú ligu vyhrajú, tak je to s Calciom ešte horšie, než sme si mysleli.

Reagovat
danko10

A teda Bernardeschiho do Ríma fakt nechcem. Ten je zrelý vrátiť sa dožiť do Violy.

Reagovat
10

A to dneska hraje jeden z těch lepších zápasů. Ten je tak v prdeli, že mám strach o jeho zdraví.

Reagovat
10

Protože do hráčů asi cpe, že musí napadat. Jenže ten tým napadá naprosto na náhodu a impulzivně, že se vždycky rozběhne 1-2 hráči a vznikají tam díry jako kráva, který soupeř snadno přehraje a jde rovnou na stopery.

Ale to už mi přijde jako Pirlův záměr, že to chce takhle rozmrdaný po celým hřišti, protože takhle to je úplně v každým zápase.

Reagovat
danko10

No dobre, ale zrovna od neho by som očakával, že záložníkom vysvetlí nutnosť pri tejto činnosti postupovať v bloku. Aj keď on im to možno aj vysvetľuje, ale jediný kto to chápe, ale súčasne žiaľ jedíný, kto to neubehá, je Bentancur. Rabiot vyzerá, že po lobotómii a treba ho kŕmiť a Ramsey je Ramsey.

Ešte že si ronaldo ukope týchto súperov sám, čo?

Reagovat
10

nevím, jestli je lepší takhle prodlužovat trápení, nebo by bylo lepší si dát 6. místo s tím, že by se něco zásadního změnilo

Reagovat
ED91

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
10

pěkně to začal Stura, náš nejlepší záložník na hřišti

Reagovat
10

https://postimg.cc/vc6PfcfW

McKennie prej dneska zůstane radši na lavičce s Dilettou

Reagovat
M11

Ma recht

Reagovat
Mihal

Vobec by som sa mu nedivil

Reagovat
Rudnevs

Simp

Reagovat
10

Kulu dneska po delší době super výkon, měl mít 2 asistence, ale to by nesměl hrát s Ramseym...

Reagovat
10

Rabiot neuvěřitelnej...on ztratí míč, soupeř jde do protiútoku a on si vyklusává

Reagovat
Whitemedia

Si ho z PSG vybavuji jako rozmazleného namyšleného podprůměrného sráče.. pokračuje v tom i u vás?

Reagovat
10

co tipuješ schválně?

Reagovat
Whitemedia

Tak třeba šel do sebe a má dnes jen zápas blbec.. ale asi spíš ne co

Reagovat
10

dneska to byl jeho výstavní zápas, takhle hraje 97% zápasů...soft, bez zájmu, myšlenkama někde jinde, takticky úplně debil

Reagovat
10

chápe někdo, co má hrát a kde se má pohybovat Sandro?

Reagovat
brenk

Ja tam dnes nechápem vôbec nič

Reagovat
10

no, hrajeme takhle s pár výjimkama celou sezonu

Reagovat
brenk

Dnes je to extrém, napravo v obrane som už videl minimálne troch hráčov

Reagovat
M11

Krome utoku byl dnes vsude.. takze tezko rict

Reagovat
To som ja

Už bol aj pri góle,len na opačnej strane

Reagovat
Jajinek

Tonda Chalupa come on!!!

Reagovat
10

PIRLO VEN!

(napsal to tady vůbec někdo někdy?)

Reagovat
DelPiero137

a dohrat to s Primaverou, mozno aj bodovo to bude lepsie.

Reagovat
brenk

No snáď tu remízku ubránime

Reagovat
To som ja

Komédia v priamom prenose,tam si behá každý kde chce,ako deti v prípravke a keď zbadajú farebného vtáčika,tak bežia za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

BARÁK !!!

Reagovat
CR7RONALDO

OK, Ronaldo by nabudúce už fakt priamy kop kopať nemal.

Reagovat
10

on trefil zeď? to jsem vůbec nečekal

Reagovat
10

66 přímáků, 44x do zdi!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
stuff

A bude to kopat furt. Aj ked je to pre lavaka abo na center abo do pici z vlastnej polky

Reagovat
CR7RONALDO

Inak nastaviť mal dnes asi 5 minút, pretože len tá gólová oslava Baráka trvala 1 a pol minúty.

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

Verona

Reagovat
Pedro10

Celkom slušná zostava by sa dala postaviť z hráčov, ktorí v minulosti hrali za Rím a stále sú to aktívni hráči.

Alisson - Florenzi, Marquinhos, Rudiger, Digne - Pjanič, Paredes, Lamela- Kluivert, Schick, Salah... Lavička: Olsen, Jedvaj, Manolas, Emerson, Rui.

Reagovat
Largo

misto Lamely Nainggolan, misto Kluiverta Lamela. Na lavicku Romagnoli, Strootman, Skorupski, Destro, Gerson, Politano, Sanabria, Kolarov.

Reagovat
Pedro10

Radja má to najlepšie už za sebou. Doplnenie lavičky fajn, okrem Kolarova tam LB sú lepší a tiež už ma svoj vek.

Reagovat
smazaný uživatel

AS kolko hracov zo zakladu vam bude dnes chybat? Dzeko, Kumbula, Zaniolo ci aj niekto iny zo zranenych je normalne zaklad?

Reagovat
danko10

Hlavne Smalling a Ibanez. Tiež Džeko, ale ten by asi v základe nehral.

Reagovat
Lech

Pellegrini. Ale v zakladu by mel byt napsanej

Reagovat
Stana95

Reagovat
Largo

Nejcitelnejsi bude Ibanez a osobne myslim, ze prave Dzekovi by tenhle zapas taky mohl sedet. Skoda, ze El Shaarawy nema zapasovou praxi. A Smalling je samozrejme jen stinem lonskyho Smallinga.

Reagovat
1899-1995

Je to tady, nejdůležitější zápas sezóny. Pokud uspějeme, můžeme zpět nakopnout naši vítěznou mentalitu, kterou máme po posledních pěti zápasech hodně pochroumanou. Naopak tomu prohra by znamenala velké problémy v naší cestě ke kvalifikaci do LM a fatální následky na psychiku všech hráčů. Velké plus vidím v tom, že má Pioli koule posadit Il Capitana (snad se to ještě nezmění). Pojďme tento zápas urvat. Forza MILAN!!

Reagovat
Kaka14

Tak hádam sa vrátime k centrom na Zlatana, kde kraľoval vo vzduchu .... neviem prečo sme s tým prestali ....

Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Povinné 3 body proti Janovu a večer výhra AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu !!!

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
Inter Eterno Amore

ty ostaň na lavičke radšej

Reagovat
cresposuper

Darmian je super, vzdadu spolahlivy a proti slabsim vie pridat aj nadstavbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian

Reagovat
cresposuper

Mega sympatak

Reagovat
Nuno čomes

Alexis je týpek.

Reagovat
Nuno čomes

Taky vám přijde, že od té doby, co jsme tady na Conteho nadávalo, se to zlepšilo?

Reagovat
smazaný uživatel

EF klasika

Reagovat
Dejwa

hrajem fakt dobře

Reagovat
10

už to od tebe nemohl číst...jenom Pirlovi to furt nevadí dpč

Reagovat
Nuno čomes

Točil mě jak pes. Ale možná sel trochu do sebe, což se ukazuje na Eriksenovi, když s ním začal více pracovat.

Reagovat
Mihal

Treba uznat, ze forma je, a ked vydrzi este 14 zapasov tak nie je co riesit. Forza Inter!

Reagovat
El Cid z City

V čem vidíte největší slabinu týmu?

Reagovat
snuff24

Závislost na několika hráčích zejména Lukaku,Barella bez nich by jsme byli poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Závislost na Lukakovi. Zároveň máme dost úzký kádr, dalšího kvalitního stopera třeba nemáme vůbec. A co se Lukaka týče, tak problém nastává nejenom pokud by měl zranit (/vykartovat), ale taky pokud ho soupeř dokáže dostat ze hry.

Reagovat
El Cid z City

Takže se to lehce může sesypat. Lautaro má hezká čísla,ale předpokládám že bez Lukaka je poloviční a na 4 obránce v případě zranění stopera by to nešlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nápad se 4 obránci naráží na jiný problém - tvrdohlavost Conteho

Reagovat
LesyJePan

V základe je namiesto El Capitana Romagnoliho dnes Tomori. Som rad ze Romu nechrani paska pred lavickou, len ci to nie je skor kvoli tlaku fanusikov napriec talianskom. Kazdopadne som velmi zvedavy na Tomoriho.

Reagovat
LesyJePan

Gigi kapitan

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
EXoRcIsT

Zlatan kurva toto musim chladnokrvne premenit a nie kktiny vymyslat

Reagovat
Stana95

co my tam vzadu zase vymýšlíme

Reagovat
Eldarion

To mal byť gól Zlatan

Reagovat
FORZAMILAN

Zlatan

Reagovat
EXoRcIsT

Kurna a teraz Rebic zbytocne vymyslaju p..oviny namiesto toho aby to zakoncili. to si mozu skusat pri 4-0 a ne teraz

Reagovat
GEGE

Měl bobky...Kdyby to nedal tak mu Ibra ukopne hlavu...

Reagovat
maras93

Věřím, že to dnes urveme. Pome kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

Roma zatím naprosto strašidelná, úvod zápasu vypadá jako zápas AC s týmem ze Serie D

Reagovat
Eldarion

Rím je zatiaľ úplne mimo, tie darované šance sa musia využiť

Reagovat
danko10

Zavolajte už nikto Spallettimu, preboha. Tento portugalský panic s jeho nulovou sebareflexiou je rakovina. Kde je, do boha, kúsok nejakého pragmatizmu?

Reagovat
Maritazzi

To je naprosto šílený. Každej trošku kompaktnější tým na nás vytáhne presink a my absolutně nevíme, jak to překonat. Navíc u každýho takovýho zápasu člověk vidí, jak Fonseca nikdy nic nezmění v průběhu, akorát tam řve pořád řve diamo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaké sazky na penaltu pro AC jsou

Reagovat
Hagi79

Reagovat
ED91

Už im pískajú aj mimo 16ky.

Reagovat
smazaný uživatel

sam si mimo...

Reagovat
maras93

Ta Tomoriho rychlost je fakt super. Čumim.

Reagovat
Yanek

Zatím vypadá dobře

Reagovat
maras93

Jojo, zatim jsem s nim spokojen. Každopádně při tom zpátečním sprintu před cca 10 minutami jsem si řikal, že ještěže tam není dnes Romagnoli. Ten by ho určitě takto nedoběhl.

Reagovat
Yanek

Bohužel Romagnoli v tom systému asi nikdy fungovat nebude, otázka co s ním. A jak ho nahradit... Tomori má brutální výkupku

Reagovat
maras93

Ta výkupka Tomoriho je vysoká, ale kdybych měl z našich hostovaček vybrat, na koho tu opci uplatnit, tak vyberu jako prvního jeho. Co se týká Romagnoliho, tak si myslím, že přestože dneska je na lavici, tak ho zatím nebudou mít v plánu nahradit. Ale uvidíme.

Reagovat
FORZAMILAN

A kolik je ta výkupka? Já tyhle věci nesleduju......

Reagovat
maras93

25m€

Reagovat
FORZAMILAN

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

nie 28?

Reagovat
El-Pistolero-68

Není to málo, ale jestli bude pokračovat v takových výkonech, tak moc není o čem přemýšlet.

Reagovat
Yanek

Nezapomínej, že máme platit ještě Tonaliho. S Romagnolim se bojím toho, že se to bude odsouvat vzhledem k jeho postavení v týmu. Rád bych viděl víc šancí i pro Gabbiu.

Reagovat
maras93

Nojo vlastně, na toho jsem uplně zapomněl. Když se kvalifikujeme do LM, tak by to za něho mohli dát. Jinak s tebou souhlasím, vidím to stejně.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Yanek

Kdyby Calhanoglu nebyl někdy tak strašně nekonzistentní, tak by mohl být world class. Takhle to bohužel nikdy nebude na víc než těch 4 mio ročně...

Reagovat
rossoneri89

Veľa jedenátok kopeme ale aj táto bola jasná....

Reagovat
Yanek

Bylo to ve vápně?

Reagovat
danko10

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
danko10

Oknom ta vyhodia, kominom sa vratis, co, ty chudak?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked si retard a riesis ze to bolo mimo uzemia, pritom vo videu je ajsne vidiet ze dnu... ty chudak

Reagovat
danko10

Mozno keby si vedel citat a nie len ako tak pisat... Aaale nic. Pockam si, az zas dostanes ban. To bude jednoduchsie.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ty nerozumies ani sa m sebe

Reagovat
maras93

Bylo.

Reagovat
rossoneri89

Bolo to v rohu šestnástky.... Najprv som si myslel ze to Calabria hral ale po videu bol vidno slapak

Reagovat
ED91

Ee

Reagovat
LesyJePan

Kessie Ibra

Reagovat
danko10

Moc pekná penaltička. <3

Reagovat
LesyJePan

Nebol to faul?

Reagovat
danko10

Nebolo to v šestnástke.

Reagovat
LesyJePan

Čiara je súčasť pokutoveho uzemia, čiže za mna hej. Ale este si pozriem zaznam.

Reagovat
danko10

Čože?

Reagovat
LesyJePan

Kámo, ktorej časti nerozumieš

Reagovat
danko10

Reagoval som na to o čiare, ale máš pravdu. Moja chyba, sorry.

Reagovat
LesyJePan

Pohoda

Reagovat
danko10

Každopádne sme nedôstojní, takže je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to na čiare, ktorá je považovaná za súčasť pokutového územia, takže jasná penalta.

Reagovat
Alberto Aquilani

Fonseca out, najlepšie už teraz v polčase.

Reagovat
Eldarion

Šialenosť, že to je iba 1:0. Tomori je krásny príklad ako sa ma zabojovať o šancu keď ju hráč dostane, výborný výkon a tá rýchlosť je fakt sila. Faul na penaltu jasný, tam nie je o čom. Druhá vec je, ako sa berú tieto fauly ked to aspoň z tých pár záberov vyzeralo, že ten šlapák bol na čiare.

Reagovat
maras93

Ten faul byl ve vápně. Bylo to na hraně, ale bylo. Jinak souhlas, mělo to být už větším rozdílem. Vadí mi, že dáváme v poslední době málo gólů ze hry. Snad něco přidají v 2. poločase.

Reagovat
1899-1995

U toho Tomori byli hlavně dvě situace, v kterých kdyby byl Roma, tak už tečeme 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2misto díky penaltam.. Evropská liga postup díky penaltam gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

viac smajlov tam nemas tragede?

Reagovat
smazaný uživatel

2misto díky penaltam.. Evropská liga postup díky penaltam gratulace

Reagovat
1899-1995

Fazio . Jinak Tonali neda přihrávku na 2 metry, opět výkon “not great, not terrible”. Mělo to být ale 2-3:0, snad to v druhé půli urvem.

Reagovat
Yanek

Ten druhý poločas může skončit asi jakkoliv. Každopádně se mi líbí, jak to Rebic dnes ostřeluje

Reagovat
Stana95

teda těch prvních 20 minut jsem si připadal, že znovu koukám na derby ... my jsme fakt absolutně neschopní reagovat na to, když nás někdo takhle vysoko presuje. Ale tak to kurva nějak změním, ne? Není přece možný mít tolik nepřesných přihrávek nejen na půlce, ale hodněkrát to bylo ještě před půlkou. Hlavně že se pořád snažíme konstruktivně a po zemi

Jedinej, kdo snese nějaký měřítka je Miky, to je geniální hráč, ale sám to bohužel neutáhne.

Nakonec jsem asi i rád, že jsme ten gól dostali (i když bysme si zasloužili tak 4), protože jsme aspoň zapli i režim útoku. Pelle dolů, ten tam je dneska k ničemu a ani bych si ho nevšiml, Elsha nahoru.

Reagovat
EXoRcIsT

AC velmi pekne 1 polcas mohlo byt 2-3-0. Ale to zahadzovanie sanci je hrozne

AS co to ma byt za vykon. Fonseca nech ide do riti kazdy zapas proti silnejsiemu muzstvu toto iste absolutne netusia ktora bije

Reagovat
smazaný uživatel

No pozitivní je, že už nenakopáváme dlouhé míče na imaginárního Džeka

Reagovat
Yanek

Pěkný gol

Reagovat
Alberto Aquilani

Nakoniec vyhráme

Reagovat
maras93

Super Rebič, ten to potřeboval jak sůl. Mancini tam byl jak nakreslenej.

Reagovat
Maritazzi

Mít v bráně na takový úrovni takovýho kripla, k tomu nejde moc co říct. Goicoechea revival.

Reagovat
danko10

V každom zápase aspoň trikrát. Fonseca je asi na psychopatické diery zvyknutý. Bavíme sa o človeku, ktorý staval Pyatova.

Reagovat
Eldarion

Ante Mancini teraz vyzeral ako Romagnoli posledné zápasy, ale dnes to môže dopadnúť fakt hocijak.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tieto striedania BR1 Peresa od Fonseku sú už na úrovni hipsteroviniek.

Reagovat
Stana95

přesně tohle jsem si taky říkal

Reagovat
Eldarion

Tie zranenia sú už fakt cez, hlavne teraz keď sa bude hrať každé tri dni...

Reagovat
Yanek

3 svalové zranění za zápas, celá útočná vazba... nevím no

Reagovat
Eldarion

prísť v jednom zápase o Zlatana, Rebica a Hakana je umenie. Snáď to nebude moc vážne.

Reagovat
rossoneri89

O co sa pokúšal ten cigán Mkhytarian?...

Reagovat
Alberto Aquilani

Výborné teraz bolo ako Sharaawi nevedel, či má hrať vpravo alebo vľavo, tak sa postavil do stredu Pripomenulo mi to tú slávnu scénu spred pár rokov ako prišiel Jesus a spolu s Faziom a Manolasom na seba kukali, že im to nejak do toho systému nezapadá. Tak si na prstoch vypočítali že sú traja, začali to na seba ukazovať a aj smerom k lavičke, ale odtiaľ neprichadzali zrozumiteľne informácie. Tak po piatich minútach totálnej bezradnosti sa postavili do trojradu, akurát zostávalo vyriešiť, že v akom poradí. To doladili vo zvyšných piatich minútach.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

A udrželi čisté konto?

Reagovat
Stana95

nemiluj ten tým prostě

Reagovat
LesyJePan

To mohla byt v pohode 2. Penalta

Reagovat
Rudy

Meite! Ne, pardon, to je Kessie. KESSIEE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele