Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco většina umělců a modelek je nyní bez práce a bez příjmu, tanečnice a modelka Mirka Pikolová si nemůže ztěžovat. Prozradila, že stále nabídky přicházejí.

„Jsem velmi ráda, že v této nelehké době je stále možnost si v mém odvětví práce najít uplatnění. Na Instagramu dneska firmy čím dál více propagují. Také tancuji v Tvoje tvář má známý hlas. Miluji tanec a jsem ráda, že mohu alespoň v TV show tančit, když nyní nejsou muzikály, kde jsem zvyklá také pracovat,“ řekla Super.cz Mirka.

Jako modelka stále fotí. Díky svému dokonalému pevnému tělu často fotí plavky či spodní prádlo. „Focení se smí vykonávat, což jsem ráda, když nejsou přehlídky. Jezdím pravidelně do Polska na focení. Ve spolupráci s Taťánou Makarenko jsme se domluvili s tamní agenturou a práce je tam nyní o mnoho více než zde v ČR. Snad už bude brzy vše v pořádku s vrátí se do normálu,“ dodala 3. Vicemiss Czech Republic 2019.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám