Bleskovky: Emma Watson vyvrátila zvěsti o ukončení herecké kariéry

Bleskovky: Emma Watson vyvrátila zvěsti o ukončení herecké kariéry | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 1 obrázek
Hororová baba Draga, černá komedie s Tinou Fey, Tváří v tvář 2 a další krátké zprávy ze světa filmu.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Bacha na Babu Dragu

Ve snímku Vampir dostane Arnaut z Londýna příležitost starat se o hřbitov v malé odlehlé vesnici. Arnaut brzy začne mít děsivé vize a často jej navštěvuje postarší žena, Baba Draga, jež se jej pokouší odvést do temnoty. Zdá se, že pouze místní kněz se Arnauta snaží uchránit od zlovolnými úmysly vesničanů. Film natočil Branko Tomovic, převážně v angličtině, s příležitostnými srbskými dialogy. Snímek je inspirovaný případy údajného vampirismu, které byly v Srbsku v 18. století zaznamenané. (Zdroj: Variety)

Oscarový Barry Jekins pomáhá vzniknout novému filmu

Barry Jenkins, který vyhrál před pár lety Oscara za Moonlight, připravuje jako producent nový snímek All Dirt Roads Taste of Salt (Všechny polní cesty chutnají po posli). Snímek natáčí jako svoji celovečerní prvotinu Raven Jackson, autorka krátkých filmů a poezie. Film bude pojednávat o desítkách let života černošské ženy z tennesseeského venkova. (Zdroj: Deadline)

Tina Fey a Jon Hamm v černé komedii

Maggie Moore(s) je černá komedie zasazená do prašného pouštního města, kde se zastavil čas. Situaci rozvíří vraždy dvou žen se stejným jménem, které musí řešit místní šerif. Dvě hlavní role ztvární Jon Hamm a Tina Fey, kteří se v minulosti potkali v seriálech 30 Rock či Unbreakable Kimmy Schmidt. Režíruje John Slattery, známý herec (s Hammem se léta zná ze společného působení v Šílencích z Manhattanu), jenž také příležitostně režíruje. Tohle bude jeho druhý celovečerák. Scénář napsal Paul Bernbaum (Hollywoodland). (Zdroj: Deadline)

Rebel Wilson si zahraje puberťačku v dospělém těle

Senior Year je nová středoškolská komedie s Rebel Wilson (Ladíme, Pot a krev) v hlavní roli. Ta si zahraje roztleskávačku, která se po 20 letech komatu vzbudí a vrací se na střední školu. Tam se pokusí získat svoje prestižní postavení v kolektivu a korunku královny plesu, která jí těsně unikla. Film píše a zrežíruje Alex Hardcatle, převážně televizní tvůrce, který má za sebou epizody seriálů jako Love, Simon, You’re the Worst nebo Grace And Frankie. (Zdroj: Deadline)

Tváří v tvář 2

Před časem nás překvapila zpráva, že se chystá nové Tváří v tvář. Zprvu nebylo tak úplně zřejmé, zda se chystá remake, spin-off nebo co vlastně, nicméně režisér Adam Wingard důrazně trvá na tom, že nás čeká jednoznačně pokračování – tedy Tváří v tvář 2. Wingard tvrdí, že remake ani restart by niky netočil. Nejde o částečný restart částečné pokračování, ale zkrátka o jednoznačné, plnohodnotné pokračování. Pokud by režisér neměl možnost zpracovat projekt právě takhle, tak by do něj vůbec nešel. Původní snímek stál vedle bláznivé premisy, kdy si policajt a zločinec prohodí tváře, hlavně na ďábelských výkonech Nicolase Cage a Johna Travolty. Bůh ví, zda se dá kouzlo filmu z roku 1997 smysluplně zopakovat, ale přejeme Adamovi, aby se mu to povedlo. Díky volnému času během karantény už je prý téměř dokončený scénář, takže je možná natáčení snímku relativně blízko. (Zdroj: IGN)

Emma Watson jede dál

Ne, Emma Watson neukončila hereckou kariéru. Možná jste někde zaznamenali zprávu, že představitelka Hermiony končí s herectvím, ale není to pravda. Britský bulvár Daily Mail přinesl zprávu, že herečka dává svou kariéru k ledu, aby se moha věnovat rodinnému životu s partnerem Leem Robintonem. To však není pravda. Emmin manažer vysvětlil, že herečka si dává pauzu od sociálních sítí, ale rozhodně ne od svojí kariéry. Takže ne, pokud jste smutnili nad tím, že talentovanou herečku z Malých žen či Krásky a zvířete už neuvidíme, můžete spát klidně, není tomu tak. Je pravda, že aktuálně nevíme o tom, že by měla Watson v plánu nové projekty, nicméně během pandemie si dala pauzu celá řada hollywoodských osobností, tak třeba je to zkrátka i Emmin případ. (Zdroj: EW)

Foto: Disney,  Reel Suspects

Zdroje: EW, Variety, IGN, Deadline I, II, III

Galerie: 2

Bleskovky: Emma Watson vyvrátila zvěsti o ukončení herecké kariéry | Fandíme filmu Bleskovky: Emma Watson vyvrátila zvěsti o ukončení herecké kariéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest