Puma x The Peanuts: komiksoví hrdinové v akci

Puma x The Peanuts: komiksoví hrdinové v akci

28. února 2021, Puma, Snoopy, tenisky, oblečení,

Sponzorované odkazy

Puma si přichystala hravé novinky pro děti a dospěláky. Kolekce Puma x The Peanust je pohodová, milá a vykouzlí vám úsměv na rtech.

Snoopy pro děti i dospělé

  • Sportovní značka Puma pro novou řadu obuvi, oděvů a doplňků pro děti i dospělé využila hrdinů a motivů z komiksu The Peanuts, známého v Česku jako Snoopy.
  • Spojení ikonické značky a světoznámého komiksu dalo vzniknout zábavné kolekci kombinující sportovní styl a legendární postavičky z The Peanuts.
  • Tvůrce The Peanuts Charles M. Schulz světu poprvé představil své hrdiny již v roce 1950, kdy se jeho komiks objevil v sedmi amerických novinách.
  • Od té doby Charlie Brown, Snoopy a zbytek party vytvořili nesmazatelnou stopu v populární kultuře. I po téměř 70 letech a 18 000 komiksech The Peanuts stále tvoří základ popkultury a mají své příznivce po celém světě.

Hravé oblečení

Klasické produkty a styly značky Puma pro dospělé zdobí nezapomenutelní hrdinové z party The Peanuts v kombinaci s basketbalovými motivy. Na většině kusů z kolekce jsou vyobrazeny postavičky Charlie Brown, Snoopy a Woodstock, zatímco Lucy, Linus a Sally zdobí dámská a pánská trička. Pohodlné oblečení z kolekce je plné barev, hravých potisků, nášivek a detailů.

Snoopy tenisky

Nová řada představuje zábavné tenisky Future Rider v meruňkových tónech, basketbalovou klasiku Ralph Sampson se Snoopym a doplňky – čepice a batohy s kreslenými nášivkami. Dětská část kolekce zahrnuje produkty pro dívky i chlapce v podobě čepic, batohů, tepláků a obuvi, jako jsou tenisky Mirage Mox a Ralph Sampson.

V České republice budou vybrané produkty z kolekce Puma x The Peanuts dostupné začátkem února u prodejců Queens, Aranburu, Shoos, Shoes Industries a Dual Sport.

Značka Puma

  • je jednou z předních světových sportovních společností, která navrhuje, vyvíjí, prodává a propaguje obuv, oděvy a doplňky
  • nabízí lifestylové produkty inspirované sportem s důrazem na výkon v takových kategoriích, jako je fotbal, běh, fitness, basketball, golf a motosport
  • ovlivňuje a inspiruje nejen streetovou kulturu ale i celý módní svět

Zdroj foto: Puma

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu