Roky čekala, až v seriálu dostane hlavní roli. A dočkala se! Režisér Biser Arichtev (44) ji obsadil do role výrazné postavy maminky Olgy, která hraje manželku Davidu Novotnému (51) coby svéráznému strojvůdci Karlovi.

„Nadchl mě celý scénář, přišlo mi, že je tam co hrát. Navíc jsem i maminka a intenzivně jsem se věnovala dětem, když byly malé,“ prozradila herečka, která vůbec neváhala, zda to vzít.

„Už se ani nestává, že v mém věku by těch krásných rolí bylo tolik, líbilo se mi, že jsem si mohla splnit takový krásný herecký sen,“ dodala skromně.

Jediné, co teď dceru legendární Ivy Janžurové a režiséra Stanislava Remundy (†93) trápí, je to, aby po konci seriálu nepřišla paradoxně o práci. „Už jsem taky volala různě kamarádům, aby na mě nezapomněli, že hraju i menší role. Dost často se stává, že člověk dostane velkou roli a všichni mají pocit, že o malé nestojí, a tak je bez práce. A mě baví i menší role,“ řekla v Sama doma.

Další díl Kukaček sledujte 5. března od 20:10.

VIDEO: Kukačky: Marcela nechce prozradit otce dítěte, David stále něco cítí k Tereze. Jak se k tomu ona postaví?

Video
Video se připravuje ...

Kukačky: Marcela nechce prozradit otce dítěte, David stále něco cítí k Tereze. Jak se k tomu ona postaví? Česká televize

Chvála od diváků i rodiny:

Dita T.: „Všichni hrají výborně, paní Remundová nezapře rodiče, je úžasná, těším se na příští týden, seriál je dobře natočený.“

Jana P.: „Skvělé, skvělé, skvělé, tolik emocí v každém dílu, herci úžasní, paní Sabina je tam naprosto dokonalá, ani nemusí mluvit, všechno má napsáno ve tváři.“

Markéta S.: „Paní Sabino, herecký koncert, nezapřete své rodiče.“

Hana V.: „Škoda, že Sabinu není vidět ve více televizních zpracováních.“

Velkou pochvalou je pro Sabinu hlavně obdiv maminky, která prý sleduje každý díl Kukaček. „Je šťastná, pláče u toho. Milující maminka. A její radost je zase mojí radostí,“ prozradila pro iDNES.cz herečka, která do seriálu dala spoustu práce - a je to vidět.

„Před pár dny mi řekla krásnou větu: Sabinko, já bych tě měla ráda, i kdyby ses plahočila po březích toho řemesla, ale takhle... Já mám takovou radost!“ dodala.

VIDEO: Kukačky: Tereza s Olgou se snaží rodiny propojovat. Vydrží Karel vzdorovat?

Video
Video se připravuje ...

Kukačky: Tereza s Olgou se snaží rodiny propojovat. Vydrží Karel vzdorovat? Česká televize

Fotogalerie
34 fotografií