Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jill Bidenová: Bez rozvodu bych neměla tak krásnou rodinu. Exmanžel však zmínil nevěru

Autor: for - 
28. února 2021
17:47

Jill Bidenová vystřídala v Bílém domě Melanii Trumpovou a zhostila se role první dámy. Během prvního rozhovoru ze svého postu uvedla, že si dá po pandemii hranolky a sklenku. A vytáhla i počátek vztahu se svým manželem Joem Bidenem. Exmanžel první dámy totiž tvrdí, že jejich vztah se rozpadl kvůli nevěře. 

Nová americká první dáma se v Bílém domě sotva vybalila a už má na triku údajný skandál. Podle jejího exmanžela Billa Stevensona se totiž jejich svazek rozpadl kvůli nevěře. Jill měla svého ex podvádět právě se současným prezidentem USA Joem Bidenem

Jill nyní v exkluzivním rozhovoru pro The Kelly Clarkson Show ale uvedla, že rozvodu nelituje. Nepotkala by totiž svého stávajícího partnera. A spolu s Joem mají zcela odlišnou verzi počátku jejich vztahu. Informoval o tom server Dailymail.co.uk.

Spojila je reklama? 

„Když se na to dívám zpětně, myslím, že kdybych se nerozvedla, nesetkala bych se s Joem. Neměli bychom krásnou rodinu. Prostě se věci staly nejlépe, jak mohly,“ uvedla Jill ve svém prvním rozhovoru z postu první dámy USA.

Vnučky prezidenta Joea Bidena. Vnučky prezidenta Joea Bidena. | Reuters

Jill se rozvedla v roce 1975. Spolu s Joem pak prohlásili, že se zamilovali po tzv. schůzce naslepo. Inicioval ji právě Joe. „Byla v reklamě na místní parky, kterou viděl, když jsem procházel letištěm Wilmington se svým bratrem Frankem. Řekl jsem Frankovi, že je to ten typ dívky, se kterou by rád chodil, a Frank řekl: „Proč tedy ne? Znám ji,“ a předal mi její číslo,“ popsala americká hlava státu.

Ex: Fakta jsou fakta

Bidenovi spolu mají dceru Ashley, ale vychovávají spolu syny Huntera a Beaua, které si přivedl do nového manželství Joe. Oddání pak byli 17. června 1977, tedy dva roky poté, co se spolu oficiálně potkali. Exmanžel tvrdí, že spolu měli románek už v roce 1974. 

Ačkoliv se jejich verze neshodují, nechal se nyní exmanžel Bill slyšet, že ani on rozvodu nelituje. „Nejsem zahořklý, protože kdyby nebylo mého rozvodu, nikdy bych nepotkal svou manželku Lindu a ona je ta nejlepší věc v mém životě,“ řekl. 

Stojí si ale za svou verzí. „Nechci nikomu ublížit, ale fakta jsou fakta,“ uvedl v nedávném rozhovoru pro DailyMail.

Video  Trumpismus bez Trumpa, ztrapněná Melania a vlídný dopis Bidenovi: Žantovský o odkazu exprezidenta  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Jill Bidenová se těší na martiny a hranolky

Rozhovor s Kelly Clarkson na půdě Bílého domu nicméně nebyl jen o možné nevěrné minulosti nové první dámy. Napřetřes přišla i otázka, co bude Jill dělat poté, až odezní pandemie. 

A ačkoliv je Bidenová považována za nadšenkyni do zdravé výživy, uvedla, že si užije trošku rozmaru. „Asi si zajdu na martiny a hranolky,“ řekla moderátorce, která její slova ocenila nadšeným jásotem. 

Zobrazit celou diskusi