Instagram Lotta Lehterä

| Instagram Lotta Lehterä

 Instagram Lotta Lehterä
 Instagram Lotta Lehterä
 Instagram Lotta Lehterä
 Instagram Lotta Lehterä
16
Fotogalerie

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Fanoušci Tappary Tampere se netěší jen z báječné formy útočníka Joriho Lehteräho. Radost mohou mít i z toho, že finský hokejista přivedl do města také svou krásnou manželku Lottu.

Den před Vánocemi oslavil už 35. narozeniny a má za sebou pět ročníků v NHL. Po příchodu z Evropy parádně zvládl v dresu St. Louis Blues premiérovou sezonu za Atlantikem, ale jeho výkonnost postupně uvadala až skončil dokonce ve farmářském celku.

V září roku 2017 vtrhla do jeho domu policie a zabavila kokain. Finský hokejista Jori Lehterä byl v podezření, že je zapojen do distribuce drog. Ani po sportovní stránce to tehdy nebylo ono. Jeho čas na ledě se smrskl na pár minut za zápas. Nyní už je ale opět na vrcholu a patří k výrazným osobnostem finské ligy.

Jednou z radostí bronzového medailisty z olympiády v Soči je rodina. Jeho manželka Lotta je určitě jednou z nejkrásnějších hokejových poloviček na světě. Možná - ale to závisí na osobním vkusu - je tou úplně nejkrásnější. Vlastní názor si můžete udělat po zhlédnutí fotogalerie.

Doporučujeme

Články odjinud