Tereza Pergnerová (46) po 12 letech vztahu: Konečně si řekli ANO, ale má to jeden háček!

Celých 12 let tvoří česká moderátorka Tereza Pergnerová (46) pár se svým přítelem Jiřím Chlebečkem. Mnozí proto už ani nečekali, že si po tolika letech soužití, řeknou své ano. Stalo se. Má to však jeden háček!

Tereza to přiznala pro portál Expres.cz. Zmínila to prakticky mezi řečí, když popisovala, že ponorka kvůli koronaviru zasáhla i její vztah s Jiřím Chlebečkem. „My se umíme s mým mužem pohádat, není to ale Itálie. Děsivé je to v tom, že se pohádáme a jsme potichu, to je to hrozné a neúnosné. Jsme Raci,“ přiznala Pergnerová.

Vážná krize do jejich vztahu však naštěstí nepřišla, a tak, jak se umí pohádat, se umí i udobřit. „Jsem pokorná, přijdu se svěšenou hlavou. Můj muž je muž, já jsem žena, vůbec mi to nedělá problém. Takže já umím přijít a zvrátit situaci. Můj muž je velmi dobrý člověk, i když může působit jako mafián, má pohled, že i já se někdy leknu, a to ho znám roky. Je to ale velmi čestný chlap,“ líčí moderátorka.

A následně prozradila, že s Jiřím dokonce stihli posunout vztah o krok dál. Má to však háček. „My jsme se vzali, oddávala nás naše dcera. “ přiznala Pergnerová. A protože jejich dcera Nathalie bude mít v březnu jen 13 let, je jasné, že šlo jen o jakési gesto a ne skutečný obřad. Tereza však přiznává, že vždy toužila po pořádné svatbě. „Vždycky jsem chtěla být za princeznu, ale když jsem se vdávala poprvé, měla jsem džíny a pruhované tričko. Asi mi to není dáno.“ dodala.