InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dlouholeté opory zůstávají v Jihostroji! Michálek a Kryštof podepsali nové smlouvy

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Přestože se teprve blíží play off letošní sezony Uniqa extraligy, vedení volejbalového VK Jihostroje České Budějovice už řeší složení kádru pro příští sezonu. Těsně před vrcholem sezony proto přichází první várka podpisů nových kontraktů se stávajícími hráči, kterým měla po sezoně smlouva vypršet. Jihostroj se dohodl na prodloužení spolupráce se zkušenými oporami Petrem Michálkem a Martinem Kryštofem. Ze současné soupisky mají kontrakt pro další sezonu také nahrávač Miguel Ángel de Amo a smečař Daniel Šulista. „Nejsme klub, který by každý rok obměňoval celý manšaft. Zakládáme si na fungující partě a chceme držet jádro týmu pohromadě,“ vysvětlil v tiskové zprávě generální manažer Jihostroje Robert Mifka a pochvaluje si, že zůstávají mimo jiné právě dvě dlouholeté opory.

Jednatřicetiletý reprezentační smečař Petr Michálek podepsal smlouvu na další dvě sezony. V profesionální kariéře nikdy nepůsobil mimo České Budějovice, kde hraje už třináctým rokem a v historickém žebříčku mu v českobudějovickém klubu patří čtvrté místo podle počtu odehraných sezon. Spolehlivé výkony zajistily novou smlouvu také Martinu Kryštofovi. Osmatřicetileté libero podepsalo kontrakt na další dva ročníky. Bývalá opora české reprezentace je stálicí na svém postu už šestou sezonu v Jihostroji.

„Jednání samozřejmě pokračují i s dalšími hráči naší stávající soupisky, jejich jména budeme postupně zveřejňovat," uvedl dále v tiskové zprávě Robert Mifka.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace