Autosphere.cz novým členem týmu | SK Slavia Praha
Více

Autosphere.cz novým členem týmu

Slavia pokračuje v úspěšné spolupráci se skupinou Emil Frey! V rámci ní se od konce roku 2020 stal novým oficiálním partnerem klubu portál Autosphere.cz.

Komplexní webový portál autosphere.cz sdružuje zejména certifikované programy ojetých vozů Peugeot, Citroën, Opel, DS, Subaru a Emil Frey Select. Kromě toho zde najdete také ojeté vozy dalších automobilových značek nejrůznějších segmentů. Hledáte-li pečlivě vybrané vozy s jistotou férového a vstřícného přístupu k zákazníkům, klikněte na autosphere.cz.

Česká republika je dalším evropským státem, kde skupina Emil Frey projekt Autosphere spouští. Kromě ČR existuje tato platforma například v Belgii. Za domovskou zemi je však považována Francie, kde web autosphere.fr funguje již od roku 2007 a je jedním z nejvýznamnějších portálů pro prodej ojetých vozů na trhu. Cílem programu Autosphere je pomoci zákazníkovi zorientovat se na mnohdy komplikovaném, nepřehledném a nejistém trhu ojetých vozu a vybrat zde auto, které dokonale vyhovuje očekáváním, potřebám a možnostem zákazníka, přičemž hlavními závazky programu jsou objektivita a transparentnost. Stejnou filosofii přebírá i autosphere.cz.

„Autosphere.cz sdružuje nabídku předváděcích, zánovních a ojetých vozů všech dealerů značek, které skupina Emil Frey v ČR zastupuje (Peugeot, Citroën, Opel, DS, Subaru). Důraz je kladen na vozy značkových programů ojetých vozů Peugeot Vyzkoušené vozy, Citroën Select, DS Certified, Opel Vyzkoušené vozy a Emil Frey Select. Počet subjektů na straně nabídky tak půjde do stovek, počet nabízených vozů pak do tisíců, což našim dosavadním obchodním aktivitám spojených s ojetými vozy dá zcela jiný rozměr,“ říká Zdeněk Fořt, ředitel společnosti EF Mobility, která je provozovatelem portálu autosphere.cz.

Převážnou část nabídky na autosphere.cz tvoří zánovní, předváděcí a referentské automobily ze značkových programů. Jejich společným znakem těchto programů je kromě příslušnosti ke skupině Emil Frey také celá škála benefitů, která se k nabízeným vozům váže:

  • Certifikát a protokol prohlídky vozu stvrzující původ i servisní historii a transparentní informace o technickém stavu vozidla;
  • Plnohodnotná minimálně roční záruka a asistenční služba platná v celé EU;
  • Možnost testovací jízdy;
  • Možnost protiúčtu;
  • Nabídka služeb jako financování, pojištění, operativní leasing aj.

Webový obchod autosphere.cz otevřel své brány v prosinci 2020. Nabídka vozů se v současné době velice rychle narůstá. Nový portál autosphere.cz tak nahradil společnost Emil Frey Select a stává se Automobilovým partnerem SK Slavia Praha. Více informací, včetně aktuální nabídky najdete na www.autosphere.cz

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články