Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Jaromír Jágr (52) už je pár měsíců šťastný po boku své nové lásky. Tou je půvabná modelka Dominika Branišová, která o sobě dosud nedávala příliš vědět. Před pár dny se však rozhodla poskytnout Super.cz nejen první rozhovor, ale po čase se také vrátila před objektiv.

Půvabná brunetka nafotila novou kampaň pro kadeřnický salon a nutno říct, že na fotkách vypadá senzačně. Přítelkyni Jaromíra Jágra dokonce přirovnávají ke známým hvězdám. „Už jsem to slyšela od pár lidí. Říkali, že vypadám jako Selena Gomez nebo Nina Dobrev. Je to pro mě lichotka,“ svěřila se Super.cz Dominika, která se může chlubit nejen štíhlou figurou a dokonalým úsměvem, ale také bujnou kšticí.

Kdo patří k fanouškům populárního seriálu Upíří deníky, podobu s herečkou Ninou Dobrev nepřehlédne. Dominika, která se po dvou letech vrátila před objektiv, by bulharsko-kanadské hvězdě mohla z fleku dělat dvojnici. No posuďte sami.

Reklama

Další články

Načítám