Moje sladké tajemství

Na sen o mateřství musela navždy zapomenout

Najednou nebyl blízko nikdo, o koho by se mohla zoufalá zpěvačka starat!

Zpěvačka Heidi Janků (58) se nikdy netajila tím, že pro svou kariéru obětovala i možnost být matkou. Ačkoli vždy tvrdila, že svého rozhodnutí nelituje, nemusí to být tak docela pravda.

Náplní života Heidi se stalo zpívání.

Budoucí hvězda koncertních pódií Heidi Janků (58) neměla to štěstí, aby mohla vyrůstat v milující rodině. Její maminka zemřela, když bylo Hidi pouhých jedenáct let, takže péče o domácnost zůstala na tatínkovi.

Manžel jí pomohl rozjet kariéru

Bohužel, ten si s tíživou životní situací neuměl poradit. Své problémy řešil alkoholem a jak sama zpěvačka kdysi řekla, dokázal propít i sirotčí důchod. Snad proto, aby unikla z nevlídného domácího prostředí, Heidi poměrně brzy spěchala pod čepec.

Vzala si ale typického mamánka, a tak není divu, že jim to v manželství příliš neklapalo. Po rozvodu se Heidi provdala za známého muzikanta Ivo Pavlíka (†84), který jí pomohl rozjet hudební kariéru.

Rozhodla se pro zpívání

A právě tady byl zřejmě onen pověstný kámen úrazu. Heidi, která tak často zpívala pro malé děti, musela zapomenout na možnost, že by někdy měla své vlastní potomky.

O třicet let starší Pavlík jí kdysi totiž řekl, že si bude muset vybrat, zda zpívání, anebo rodina. „Vybrala jsem si zpívání. Jednou jsem dokonce prodělala interrupci,“ svěřila se před časem Janků.

Najednou se cítila opuštěná

Navíc on měl z předchozích svazků děti i vnoučata, a tak si Heidi užila alespoň roli babičky. Když ale Ivo Pavlík v roce 2017 zemřel, cítila se zpěvačka pochopitelně velmi opuštěná.

V ten okamžik snad i pochybovala nad tím, zda bylo její rozhodnutí nemít děti správné. Vždyť najednou neměla ve své blízkosti nikoho, o koho by se mohla starat. Tak si alespoň pořídila pejska, po kterém už spoustu let toužila.

Nechtěl jí dovolit ani psa

Ani toho jí totiž Pavlík nechtěl dovolit. „Toho jsme neměli nikdy, protože Ivoš se bál, abych čtyřnohému členu rodiny nevěnovala víc pozornosti než jemu,“ povzdychla se nedávno zpěvačka. I z toho je zřejmé, že zpěvačka obětovala své kariéře a manželství skutečně mnoho. Zda jí to za to stálo, to ví patrně jen ona sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden