Barry Gibb připravuje další dokument o Bee Gees, produkovat ho bude King stojící za Bohemian Rhapsody

Vydáno 02.03.2021 | autor: redakce

Britský zpěvák a kytarista Barry Gibb potvrdil, že chystá dokumentární film, který naváže na snímek o Bee Gees z minulého roku. Muzikant zároveň uvedl, že se jeho příznivci mohou těšit také na autobiografii.

Barry Gibb připravuje další dokument o Bee Gees, produkovat ho bude King stojící za Bohemian Rhapsody Barry Gibb připravuje další dokument o Bee Gees, produkovat ho bude King stojící za Bohemian Rhapsody

Biografický film plánuje Gibb vydat v následujících letech. Navázat by měl na dokument The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart, který vyšel v roce 2020. U fanoušků kapely se však nedočkal příliš velkého úspěchu, šlo totiž spíše o slepení už dříve vydaných jiných dokumentů.

TOP 8 nejslavnějších rodinných kapel: Kelly Family, The Jackson 5, Bee Gees a další

Chystaný snímek by měl být jiný. „Zjistíte, jak jsem viděl svět já. Je spousta věcí, o kterých nikdo neví,“ uvedl hudebník. Film by měl zachycovat příběh Bee Gees od chvíle, kdy v roce 1967 přistáli v Londýně a jejich singl Massachusetts se stal ve světových hitparádách singlem číslo jedna.

Kdo bude film režírovat, zatím není jasné. Jeho producentem by se však měl stát Graham King, který pracoval se členy Queen na Bohemian Rhapsody. Paramount Pictures pak dokument zaštítí.

Čtyřiasedmdesátiletý interpret chystá ve spolupráci se synem Ashleyem také vlastní autobiografii. „Jsou v ní věci, které by se do filmu nevlezly,“ prozradil Gibb, který je posledním žijícím členem původních Bee Gees.

red, foto: archiv iREPORT
Témata: Bee Gees, Barry Gibb, film, autobiografie, Graham King, Bohemian Rhapsody

zavřít