Plzeň porazila druholigový Hradec 3:1 a je ve čtvrtfinále poháru

02.03.2021, 17:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (62)

Přidat komentář
martin1

Postup byla povinnost, ale výkon byl hrozný, spousta chyb, ještěže byl Hradec v koncovce špatný.

Reagovat
Oli99

Co Koželuh?

Reagovat
martin1

Hrál poměrně chvíli, nějakých 15 minut, byl celkem aktivní dopředu, měl tam minimálně 2 zajímavé momenty, když dobře podpořil útočnou akci, v obraně byl taky celkem jistý. Střídal Havla, který je podobný typ, ale neřekl bych, že by kvalita šla dolů, ale jak jsem psal, hrál jen 15 minut, když už bylo víceméně rozhodnuto. Ale další šance by klidně mohl dostat i v lize.

Reagovat
Oli99

Ok, díky jsem zvědavý co Gula, už i já, co jsem ho hájil, mám pochybnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Havel je hroznej.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebovali by ho hodně nutně vyhrát. V lize to budou mít dost těžké, mají bodovou ztrátu a evidentně nejsou v pohodě.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

To mají smůlu. Sparta si jde pro double.

Reagovat
smazaný uživatel

Best in covid + silvestrovské derby?

Reagovat
Blasphemer

MISTŘI

Reagovat
kilobyte

-21

Reagovat
ratusek

návrat krále!

Reagovat
dinss

Reagovat
Sosi

Rika se nekolik let, ze se Plzen vraci, kam patri... Letos uz to je realita. Je to skoda, kadr maji nadstandardni, ale proste s Gulou to nepujde. To opravdu nemaji ani korunu, aby jej na hodinu vyhodili? Vzdyt z kazdeho rozhovoru je zrejme, ze nevi, ktera bije, nema autoritu, razanci, nic... jak trener pro juniory... pred nedavnem zaznelo, ze by mu museli zaplatit 10mega.. to je opravdu tak hodne, kdyzcstejne prachy daji za prumerneho hrace? Radsi dam 10 mega a zachranim klub, nez setrit 10 mega a zatahnoit klub trvale do absolutniho prumeru. Dalsi rok bez poharu uz kbalitativne Plzen odstreli...

Reagovat
Fakt

A koho místo něj? Momentálně prostě není kvalitní náhrada.

Reagovat
Sosi

Mezi volnymi i mezi zadanymi je spousta jmen.

Reagovat
Fakt

Např?

Reagovat
ratusek

to co se nabízelo nám. Jílek, Weber, Hapal, Látal (za chvíli), Koubek, Bílek? (u něj nevím)

Reagovat
Fakt

za Koubka ale on už taky má svůj věk a nemyslím si ,že by se úplně hnal do trénování, když může v klidku sedět ve studiu O2. A zbytek za kvalitní prostě neberu.

Reagovat
ratusek

Však já netvrdím, že to je kvalita

Jo Koubkovi asi stačí ty moudra ve studiu, ale nějak se živit musí

Reagovat
smazaný uživatel

To je všechno z bláta do louže.

Já bych zkusil někoho neokoukaného - proč né toho Holoubka.

Reagovat
exse

Ty vole, zaplatit 10 mega za vyhození Guly a vzít jednoho z těhle.

Reagovat
ratusek

Já neříkám, že to je něco lepšího. Jen, že to je k dispozici

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

jedine Bilek by daval smysl, Koubka jsem videl v tiki taka a prijde mi, ze trochu senilni

Reagovat
Uwe háže buly

Koubek už se ani nikam necpe.

Reagovat
Sosi

Jak pise Ratusek. Z volnych napr. Bilek, ktery by byl dloubodobe terno, dal by dohromady kabinu, stmelil by to, coz Plzen potrebuje, mel by respekt apod. Nebo ten Koubek, ten me ani nenapadl, ale na dohrani sezony jako mratkodoby reseni by to byla vyborna volba, Plzen zna, fotbal hrali pod nim dobry. A pokud ma Plzen ambice, mela by byt schopna pretahnoit trenery ze Slovacka ci Budejic s prstem v nose. A z ostatnich treneru Weber by byl taky.lepsi jak Gula. I Holoubek by za to stal...

Reagovat
Fakt

Jediný s kým se dá souhlasit je ten Koubek ( ale kdo ví jestli by se mu do trénování ještě chtělo, už má taky svůj věk. U Bílka mám přesně opačný názor, krátkodobě by to pozvedl ale na dlouhodobou spolupráci fakt ne( Ale u něj jsem asi dost zaujatej vůči výkonům v repre . Holoubek mě zatím úplně nepřesvědčil navíc jsem někde četl, že říkal že by do Plzně trenovat nešel. A Weber? Toho snad nemá ani cenu komentovat.

Reagovat
Slavia10

Co kdybyste zkusili novou srzomu s Horváthem? na jednu stranu možná šílený, ale co jsem si všimnul asi ve 3 zápasech Přibrami na které jsem koukal, tak nějaká taktika tam šla vidět a kupodivu mi přijde, že ebi úplně mimo. Ja si myslím, že je třeba zkoušet nové trenéry a ne pořád dokola točit stejnou partu, než umřou.

Reagovat
Slavia10

Sezónu*

Reagovat
Fakt

ja bych mu šanci klidně dal. Ale ja ještě pořád Gulovi i přes hrozný výsledky věřím a do konce sezóny bych mu dal šanci. Kdyby to ale prostě nešlo a nedopadl by Svedik ani Horejs tak by snad byl jediná možnost

Reagovat
smazaný uživatel

Ono na to asi dřív nebo později stejně dojde. Horváth si myslím, že v Příbrami na dané podmínky pracuje skvěle. Jen ten kádr tam je prostě otřesný. Po loňské sezóně sem čekal, že Starka zareaguje a trošku to tam pozmění, ale ten tým se nezměnil. Klíčoví hráči mají zase o rok víc a přesto ještě stále živí naději na záchranu.

Reagovat
Slavia10

U Hořejše asi nepochodí, když se tu několikrát řešilo, že si postavil hlavu a je ochotný klidně několik sezón čekat na místo po Jindrovi u nás.

Reagovat
dinss

A kdo o něj teda měl reálně zájem?

Reagovat
Fakt

Trenéry ze Slovacka a Budějek v rozjeté sezóně prostě nezískáme.

Reagovat
Slavia10

Nehledě na to co jsem psal. Hořejš by vás šel trénovat jen, kdyby měl ve smlouvě podmínku, že v případě Jindrovo odchodu může okamžitě přijít k nám. A k čemu je vám upřímně fakt dobrý nadějný trenér, který má v hlavě jen to jak jednou půjde trénovat Slavii.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Bílka by sežrali fans. Většina ho nemůže vystát kvůi repre a čekali by na první zaváhání a dali mu to pěkně sežrat

Reagovat
Sosi

Ja nemyslim, ze by s repre pohorel... ale to nechci rozebirat. Lepsoho trenera Plzen proste k dispozico nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Houfi

20 mega

Reagovat
Mass

Není to škoda

Reagovat
Losinho

Čermák hattrick nebo nic

Reagovat
Rob Roy

O Gulovi rozhodno zápasy se Slováckem, Slavií, Spartou a Jabloncem. Já ho nevyhazuju, pořád si myslím že to zvedne, po letech tu probíhá přestavba, tohle tu nikdo z předchozcíh trenérů novodobé éry absolvovat nemusel. Navíc se ukazuje že někteří hráči nemají dostatečnou kvalitu (Kayamba) a kosí nás i zranění (Kopic, Kovařík) a hráči z formy (Ondrášek). Nevěřím že by to někdo jiný rychle zvednul.

Reagovat
Salfovic

Tak to vidím na jeden bod s Jabloncem.

Reagovat
Sosi

Jaka prestavba? Hraje uplne s tim stejnym co Vrba. Naopak je extremne konzervativni.

Reagovat
rabbitweed

Maximalně šulc a matějka jinak to samy co vrbič

Reagovat
Rob Roy

Šulc, Matějka, Kaša, Ba Loua

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný kádr? Odchody: Krmenčík, Procházka, ale příchody: Falta, Ondrášek, Ba Loua, Káčer, Kaša, Hybš, Alvir + zapracovává Šulce, Matějku a Buchu. Z toho ti 6 hráčů jsou v základní sestavě nebo na pomezí. Takže určitě nepracuje se stejným týmem jako Vrba.

Stejný kádr měl necelý půlrok. A i Vrba s tím kádrem 4x prohrál v lize a 5x remízoval. A asi se nemusíme dohadovat o tom, že Vrba je kvalitní trenér.A když vezmu tu poslední povedenou sezónu Vrby, tak tam měl třeba Hubníka, Koláře, Petrželu, dobře hrajícího Zemana nebo Hájka, Hrošovského, Bakoše či Řezníčka a právě zmíněnou dvojici Krmenčík + Procházka.

Takže tým rozhodně prošel obrovskou přestavbou a už Vrba ji prostě nezvládl.

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

Reagovat
Sosi

Ale to neni zadna nucena prestavba tymu, ty zmeny jsou jen prirozenym vyvojem, ktrym by prosel kazdy trener o sezonu driv nebo pozdeji...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak, to byla nevyhnutelná přestavba týmu. Kolář s Bakošem končili svou bohatou kariéru. Krmenčík a Hrošovský dostali své nabídky ven, které Viktorka v minulosti odmítla, navíc skrz finanční stabilitu týmu bylo potřeba prodávat. Petržela a Hubník už neměli své postavení a chtěli jít dohrát kariéru do mateřských klubů. Hájek, Řezníček a Zeman byli hráči širšího kádru a chtěli vyzkoušet něco jiného. Dokonce myslím, že všichni šli ven. Jediný kdo tenkrát byl trošku nepochopitelný byl Procházka.

A není náhodou právě nucená přestavba skrz vývoj? Nenucená by byla, kdyby vyhodili 10 hráčů a vzali 10 jiných třeba proto, že se rozhodli hrát jinak.

Reagovat
Sosi

Ale neodesli jeste pred Vrbou, resp. Gulou?

Reagovat
smazaný uživatel

Odešli, ale ty tu tvrdíš, že Gula pracuje se stejným kádrem jako Vrba, což ale není vůbec pravda. Vrba už právě začal nucenou přestavbu kádru a nefungovalo to (viz 5x prohra a 4x remíza). Gula přišel ke kádru a udělal razantní změnu, kde odstavil hráče bez formy jako byl Hořava a začal dávat šanci mladým jako je Bucha a teď Šulc. Ty kádry Vrby a Guly prostě jsou naprosto odlišné a přestavba byla nutná.

Reagovat
dinss

Vrbovo poslední zápas za Plzeň

Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Hloušek - Procházka, Hořava - Kovařík, Čermák, Kopic - Chorý

X

Náš poslední zápas v lize

Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Limberský - Čermák, Bucha, Šulc - Kayamba, Boža, Boule

Reagovat
rabbitweed

A jsou všichni hráči lepší než za Vrby ?

Reagovat
Witcher

To je dobrej sešup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele