Ed O’Neill i Sissy Spaceková se proslavili zcela odlišnými rolemi, teď spolu budou točit seriál. Al Bunda ze seriálu Ženatý se závazky si zahraje po boku Carrie ze stejnojmenného horroru z roku 1976 v novém sci-fi seriálu pod hlavičkou Amazonu.

Herečka s českými kořeny podle časopisu Variety zazáří po boku Eda O’Neilla v novém seriálu Lightyears (Světelné roky). Ten bude sledovat příběh Irene a Franklina Yorkových.

Před lety objevili tajnou místnost na své zahradě, která naprosto nevysvětlitelně vede na podivnou opuštěnou planetu. Své tajemství si velmi bedlivě střežili. Vše jim ale zhatil příchod tajemného mladíka.

Mysleli si, že o svém tajemství vědí všechno, jenže najednou se zdá být něčím mnohem větším, než si kdy dokázali představit.

Natáčení by mělo začít v druhé polovině tohoto roku. Autorem scénáře je Holden Miller. O produkci se dělí Amazon Studios a Legendary Television. Z jejich spolupráce vznikl i oceňovaný seriál Carnival Row natáčený i na pražském Barrandově v hlavních rolích s Orlandem Bloomem a Carou Delevingne.

Ed O’Neill loni v dubnu dotočil po 11 sezonách a 250 epizodách poslední řadu televizního hitu Taková moderní rodinka. Za hlavní roli v kultovním seriálu Ženatý se závazky získal dva Zlaté glóby.

Sissy Spaceková se za svůj život dočkala celkem pěti nominací na Oscara – získala ale jen jednu zlatou sošku, a to v roce 1980 za film První dáma country music. Proslavila se už ale o čtyři roky dříve hlavní rolí v kultovním horroru Carrie.

Za zmínku také stojí češství samotné herečky. Její babička Marie Červenková a dědeček Arnold Adolf Špaček přišli o háčky v příjmení, když se z Arnolda stal starosta města Granger v Texasu. Její pradědeček František Jan Špaček pocházel z Bordovic na Novojičínsku.