2. 3. 2021 Petr Pavlík

Kudrna: Machyho sebevědomí půjde nahoru

Útočník ANDREJ KUDRNA odehrál na ledě Českých Budějovic jeden ze svých nejpovedenějších duelů v sezoně! „Máme za sebou těžké utkání. Víme, že mezi námi a Třincem je minimální bodový rozdíl. Každý zápas se snažíme hrát na sto procent,“ komentuje autor tří kanadských bodů.

Výhrou v Českých Budějovicích jsme se zatím vrátili zpět na první místo v tabulce. Jaký je to pocit?
Je to skvělý pocit. Máme za sebou těžké utkání. Důležité bylo, že se nám jako týmu podařilo navázat na předchozí duel s Třincem. V první třetině jsme bohužel ztratili svoje vedení, ale poté se nám podařilo vstřelit šťastný gól, který nás nakopl. Jsem rád, že jsem pomohl týmu svými góly.

Přemýšlel jsi o hattricku?
Ani ne. Všichni jsme se soustředili hlavně na sebe, abychom předvedli dobrý výkon. Do třetí třetiny jsme šli s tím, že nechceme inkasovat větší počet gólů. Plán se nám nakonec podařilo splnit, za tři body jsme moc rádi.

Těší vás výkon Matěje Machovského, který si po náročnějším období spravil chuť?
Určitě. Takový zápas Machy potřeboval. Věřím, že jeho sebevědomí půjde ještě nahoru. V zápase nás výborně podržel, předvedl spoustu těžkých zákroků. Stejně jako v mnoha zápasech této sezony, kdy byl klíčovým hráčem. Snažili jsme se mu co nejvíce pomoct, aby mohl v klidu chytat.

Základní část pomalu směřuje do finiše. Sledujete aktuální dění v tabulce?
Ano. Víme, že mezi námi a Třincem je minimální bodový rozdíl. Každý zápas se snažíme hrát na sto procent. Základní část se blíží do konce, musíme se soustředit pouze na svoje výkony, abychom je měli co nejlepší.


AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek