Jiří Baťa.: Zdravím tě, milej Jane Hrušínskej,

DOPIS

4. března 2021 - 07:00
     ani mě nepřekvapuje, že máš k ruské vakcíně Sputnik V takovej osobní, negativistickej vztah. Chci tě jen vo něco poprosit, až budeš ten sajrajt vylejvat do kanálu, dej pozor, aby ho neucpal. Von by se totiž potom mohl rozlejt do okolí a protože jde vyloženě kdož ví vo jakej sajrat, nikdo neví, co by to potom mohlo způsobit, že jo? Hlavně nezapomeň zavřít poklop kanálu, až ten ruskej sajrat do něj vyleješ a vem si taky rukavice a respirátor, jeden nikdy neví!

Jo a prosím tě, pokud se necháš vočkovat těma suprovejma vakcínama vod Pfaizera nebo BioNTech, tak si nechej vystavit potvrzení o účelovosti a nezávadnosti vakcíny. Von si někdo plete tyto vakcíny  za vagíny, tak abys náhodu nenarazil! To by asi byl strašněj malér, kdyby ti dali vagínu a ne vakcín!? Co by ti na to asi řekla žena, že? Jo a taky si uprav životní pojistku, páč voni výrobci od Pfaizera a BioNTech, ale i Moderny údajně nenesou zodpovědnost za případné vedlejší negativní účinky, které můžou také končit vodchodem na onen svět! Fakt, nekecám, maj to potvrzené ňákým soudním orgánem a vím o čem mluvím! Tak jen doufám, že jsem tě nevylekala, aby ses snad se nerozmyslel, a nechal si nakonec píchnout ten ruskejt sajrat, i když je prý zcela bezpečnej a vysoce účinnej. To bys mě ale fakt nasr...

A pokud jde vo ty naše Dukovany, máš pravdu, kdo by zabránil dalším katastrofám typu Černobyl, při hazardování vlády a Hradu s ruskou dostavbou jaderné elektrárny v Dukovanech? Ještě nám sem nalezou a budou nám ditkovat, komu prodávat elektřinu, to by tak ještě scházelo, že jo? Jenom jaksi nevím, kde bereš tu jistotu, že by k Černobylu nedošlo třeba s americkou elektrárnou? Vony ty ruské elektrárny jsou různě po světě a bouchnul jen ten Černobyl, tak ti fakt nevím! Já bych to nechala postavit Papuáncama, ta jejich  elektrárna z lián a bambusu by určitě nebouchla!



Jinak ti rozhodně nechci radit, ani zrazovat vod tvejch pragmatickejch záměrů, ale napsat jsem ti to musela. Jo a děkovat mi taky nemusíš, jsem ráda, že ti mohu bejt v něčem  trochu nápomocna! Tak hlavně se chraň  před tou ruskou vagínou, tedy chci říct vakcínou a přeji ti, ať máš zase brzo divadlo narvané těma několika věrnejch diváků, co snad přežili ten koronavirus. Bylo by dost špatný, kdyby ti divadlo nefungovalo z důvodů úmrtí většiny tvejch věrnejch návštěvníků! A taky, z čeho bys žil, že jo, páč by si přišel o dotace! Nebo, abys, nedej bože, nakonec nemusel jít na oracák a dělat  rukama, no to by tě už asi zabilo!

No nic, dost negativních řečiček, všechno dobře dopadne a když ne, tak máš smůlu a my taky.


PS: Hele Jene, myslím si ale, že se zbytečně čílíš, pár lidí si tě sice rádi poslechnou nebo přečtou, ale Babiše ani Zemana tím nepředěláš. Buď vytrvalej a počkej, až se ujme vlády pan profesor Drahoš a v čele vlády bude nepřekonatelný Bartoš s dredama. To teprve uvidíš, jak si nás svět bude vážit, možná nám polezou i do zádele. Tomu říkám úspěch! Fakt bych se těma dnešníma prkotinama nezatěžovala, zatím hrej maňásky, třeba někdo z tvejch věrnejch diváků se přijde rád podívat, třeba pustí i ňákou tu korunu, když už nemáš ty dotace!

S přátelským pozdravem

V Česku  dne 3.3.2021                                       Vakcina Pfizer-Biontechová



Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 72%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif