16 zajímavých seriálů, které v březnu uvede Netflix

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Netflix v březnu sází nejen na slušnou porci originálních filmů, ale ještě pestřejší nabídku seriálových novinek. Služba uvede další z repertoáru kriminálních dokumentárních sérií, očekávané animované hity Pacific Rim a Dota: Dračí krev nebo další část Univerzity poslední šance. Na co ale všichni čekáme, je nový počin od tvůrců Papírového domu, Holky z červeného gauče nebo další originální pojetí Sherlocka Holmese v seriálu Příležitostní detektivové z Baker Street. Tohle jsou nejzajímavější seriálové premiéry Netflixu v měsíci březnu.

Vražda mezi mormony

V mimořádném snímku podle skutečného zločinu nabyde riskantní operace vražedných rozměrů a do základů otřese církví na celém světě. (3. března)

Pacific Rim: Země nikoho

Kaijuové zpustoší Austrálii a dva sourozenci se v nalezeném Jaegrovi vydávají hledat rodiče. Cestu jim zkříží neznámí tvorové, pochybné existence i nečekaní spojenci. (4. března)

Nevenka: Výkřik do ticha

Nevenka Fernández, žalobkyně v prvním úspěšném španělském soudním procesu s politikem obviněným ze sexuálního obtěžování, se po 20 letech konečně rozhodla promluvit. (5. března)

Univerzita poslední šance: Basketbal

Basketbalová edice „Univerzity poslední šance“ začíná na palubovce ve východním Los Angeles, kde se zapálený trenér snaží dostat ze svých svěřenců to nejlepší. (10. března)

Svatba, nebo stavba

Svatební koordinátorka a realitní agentka bojují o srdce a peněženky snoubeneckých párů. Zvítězí pohádková svatba nebo dům snů? (10. března)

Dealer

Dva filmaři proniknou na území ovládané gangy, kde chtějí natočit klip pro jednoho rappera. Drsný seriál natočený jako Found Footage. (10. března)

Spřízněné duše

Lásku střídá lež – a tu zas láska. Spirála se roztočí, když objev ve výzkumu DNA pomůže s hledáním dokonalého partnera a dá tak vzniknout úplně nové seznamce. (12. března)

Love Alarm – 2. řada

Ve světě, kde vás aplikace upozorní, když je do vás někdo v blízkém okolí zamilovaný, prožívá Kim Jojo mladistvou lásku a přitom bojuje s nepřízní osudu. (12. března)

Ztracené království pirátů

Tenhle dokumentární seriál sleduje skutečné piráty z Karibiku, kteří drancovali světová bohatství, ale založili i překvapivě rovnostářskou republiku. (15. března)

V podezření: Případ Wesphael

Foto: Netflix

Dokumentární seriál o ostře sledovaném případu belgického politika Bernarda Wesphaela, který byl v roce 2013 obžalován z vraždy svojí manželky. (17. března)

Holky z červeného gauče

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy. (19. března)

F1: Touha po vítězství – 3. řada

Pohled na nelítostné závody Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (19. března)

Kdo zabil Saru?

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele. (24. března)

DOTA: Dračí krev

Slouží bohyni Měsíce Selemene. Vědí ale, kdo je jejich skutečným pánem? V březnu vypukne rozhodující bitva, která konečně vyjeví temnou, skrytou pravdu. (25. března)

Příležitostní detektivové z Baker Street

Parta vyvrhelů pomáhá doktoru Watsonovi a jeho tajemnému společníkovi Sherlocku Holmesovi s vyšetřováním série nadpřirozených zločinů ve viktoriánském Londýně. (26. března)

Haunted: Latinská Amerika

Hororový seriál o setkáních s nadpřirozenem a paranormálními jevy, natočený podle skutečných zážitků obyčejných lidí. (31. března)

Pokračuj na přehled originálních Netflix filmů v březnu