Kateřina Marie Tichá vydává singl Divoká, nahrála ho s Davidem Stypkou

Vydáno 05.03.2021 | autor: redakce

Kateřina Marie Tichá vydává další singl z alba Sami. Po stejnojmenné písni a skladbě Zničená si tentokrát vybrala duet Divoká, který nahrála se zesnulým Davidem Stypkou. „Divoká je písnička o svobodě. O odvaze vydat se svou vlastní cestou, na které můžeš sám volit rychlost i směr,“ říká o skladbě její autorka. 

Kateřina Marie Tichá vydává singl Divoká, nahrála ho s Davidem Stypkou Kateřina Marie Tichá vydává singl Divoká, nahrála ho s Davidem Stypkou

Píseň Divoká spolu s lyric videem vydává nahrávací společnost SinglTon, jež si dala za úkol průběžně připomínat tvorbu a osobnost zpěváka, kytaristy a skladatele Davida Stypky, se kterým podepsala v roce 2015 exkluzivní smlouvu a tím zahájila vzájemnou spolupráci.

RECENZE: Kateřina Marie Tichá si na svém debutu odskočila pro inspiraci do Francie. Za otřepané fráze se neschovává

„Na pozim 2021 bude dokončeno nové Davidovo album Dýchej. Na této nahrávce pracuje producent Martin Ledvina společně se členy skupiny Bandjeez (Pavel Sotoniak - klávesy, Matěj Drabina - bicí, Maro Zeman - basová kytara). Kolekce 10 nových písní, která vznikala v průběhu posledních dvou let, je nazpívaná. Zbývá dotočit nástrojové party, dozpívat vokály a pokusit se nahrávce vtisknout takový sound, o kterém tvůrci společně s Davidem diskutovali,” přiblížil vznik alba Martin Červinka, jednatel společnosti SinglTon.

Aktuálně bychom rádi připomněli nedávnou spolupráci Davida Stypky s Kateřinou Marií Tichou ve společné písni Divoká, která se objevila na zpěvaččině kritikou i posluchači oceňovaném autorském albu Sami," dodal Červinka, který zároveň připomněl možnost přispět do stále běžící finanční sbírky pro přítelkyni Stypky a jejich tři malé děti.

TZ, foto: archiv iREPORT
Témata: Kateřina Marie Tichá, David Stypka Sami, Divoká

zavřít