Pusťte si hudební novinky posledních dní: Bruno Mars, Maroon 5, Justin Bieber nebo Kateřina Marie Tichá

5. březen 2021

S novým singlem přišla v posledních dnech skupina Maroon 5, zpěvák Bruno Mars, Justin Bieber a v českém prostředí třeba Kateřina Marie Tichá. Už jste je všechny slyšeli?

Skupina Maroon 5 z Los Angeles přišla s novým singlem Beautiful Mistakes, ve kterém hostuje americká rapperka, zpěvačka a skladatelka Megan Thee Stallion. Na videoklip se mohou fanoušci těšit už 11. března. Novinku Maroon 5 – Beautiful Mistake už najdete v playlistu našeho rádia.

Nové album připravil zpěvák Bruno Mars. „Zavřeli jsme se a natočili nové album,“ napsal na Instagramu. Nový projekt se jmenuje Silk Sonic. Druhým členem uskupení je rapper Anderson .Paak. První vlaštovka z chystaného alba je houpavá soulová balada ze staré školy Leave the Door Open.

Jeden z nejúspěšnějších zpěváků posledních let Kanaďan Justin Bieber vydá 19. března nové album, dostalo název Justice a už nyní z něho vyšel třetí singl Hold On. Rodák z Londonu v Ontariu ho opatřil opět velkoryse pojatým výpravným videoklipem, který má pár hodin po vydání dva miliony zhlédnutí.

Autorka a zpěvačka Kateřina Marie Tichá vydala už třetí singl z úspěšného debutového alba Sami. Píseň Divoká je zároveň jediným duetem na albu, nazpívala ho s Davidem Stypkou. 

autoři: ech , Petr Jungmann
Spustit audio