Muž v Litvínově vyhodil na ulici ženu i s měsíčním dítětem
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na ulici skončila žena v Litvínově i se dvěma dětmi. Jedno z nich byla malá, jen několik týdnů stará holčička. Informovali o tom litvínovští strážníci.

„Pandemie těžce zasáhla celou populaci České republiky. Prakticky ve všech oblastech činnosti Diakonie registrujeme významný nárůst sociálně patologických jevů. Ohrožené rodiny a samoživitelé se potýkají s výpadky příjmů, absence IT techniky a nízká digitální gramotnost komplikuje přístup ke vzdělávání sociálně znevýhodněným dětem, izolace seniorů má devastující vliv na psychiku i zdraví, narůstá domácí násilí. Očekáváme, že dopady pandemie v sociální oblasti se v následujících měsících budou dále prohlubovat,“ říká Ivo Mareš, mluvčí Diakonie ČCE. Ta se v Česku stará o ohrožené skupiny obyvatel.

Co přesně se v litvínovské rodině stalo, strážníci neuvedli. Faktem ale je, že žena s měsíční holčičkou se ocitly rázem na ulici. Přístřeší našly v azylovém bytě na ubytovně UNO, kam žena z Janova i s oběma dcerami dorazila. "Svůj domov byly nuceny opustit po konfliktu s manželem, který řešila Policie ČR," uvedla k záležitosti Městská policie Litvínov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru