Napjatě očekávaný rozhovor s vévody ze Sussexu bude odvysílán již tuto neděli 7. března. Dvě hodiny zpovědi se odvysílá večer na webových stránkách CBS pro USA, pro velkou Británii proběhne vysílání následující večer na ITS. Znovu těhotná Meghan Markleová v něm zkritizovala omezení, kterým při působení v královské rodině čelila.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty Petr Macek, Lukáš Červený

Co Meghan chce, to dostane

Pohádkovou svatbu Harryho a Meghan v sídle Windsor sledovali lidé po celém světě v květnu 2018. Ještě před ní se však objevily spekulace o napětí mezi párem a jejich zaměstnanci, když propukla hádka o Meghanin diadém mezi princem a garderobiérkou Angelou Kellyovou. Jak napsal deník Mirror, služebnictvo nazývá Harryho za jeho zády „rukojmím“.

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Zpravodaji Telegraph jeden z jejich zdrojů prozradil, že „Meghan dostala všechno, co chtěla, a stále to nestačilo.“ Podle něj neustále hledala důvody, aby mohla říct, že strádala. „Od samého začátku chtěla drama. Uprostřed bouře zůstávala naprosto vyrovnaná,“ uvedl.

Nemohla souhlasit

Jakožto členové královské rodiny by na rozhovor s Oprah Winfreyovou nikdy nemohli kývnout. Na otázku, co považuje za „správné“ říct, odpověděla Meghan následovně: „Je toho tolik. Jsme teď na druhé straně mnoha… mnoha životních zkušeností. Také to, že máme možnost se sami rozhodovat, jako když jsem ti tehdy na rozhovor nemohla říct ano. Nebyla to moje volba.“

Tento rozhovor je dramatickým zvratem dění v královské rodině v době, kdy Meghan obvinili ze šikany. Vévodkyně také tvrdí, že „Firma“, jak rodině říkají, záměrně šíří o jejich manželství nepravdy. S princem Harrym se rozhodli vystoupit v lednu loňského roku z rolí monarchů a i se svým synkem Archiem se posléze přestěhovali do Kanady, než se usadili v Kalifornii.

Fotogalerie
42 fotografií