Navzdory vyzývavému erotickému modelu od Diora herečky Jitky Schneiderové (47) se ozdobou večera stala veselá vizážistka Adriana Bartošová. Kromě puntíkatého modelu s velkým výstřihem zaujala diváky u obrazovek svou upištěnou reakcí na vítězství křišťálové sošky v kategorii nejlepší masky za film Havel.

Bartošová je v šoubyznysu uznávanou vizážistkou. Její portfolio čítá jak letité spolupráce s televizními pořady jako Tvoje tvář má známý hlas, tak i styling hvězd pro přední módní časopisy Elle, Vogue nebo GQ. Její štětečky se dotkly tváří herce Lukea Evanse (41), superhrdiny Hawkeye Jeremyho Rennera (50) či krajanek Karolíny Kurkové (37) a Daniely Peštové (50).

Video: Šéfka Českého lva Rychnovská: Jak covid změnil letošní ročník? 

Video
Video se připravuje ...

Šéfka Českého lva Rychnovská: Jak covid změnil letošní ročník? David Turek, Jan Jedlička

Zdaleka nejznělejším jménem na jejím dlouhém seznamu je Gillian Andersonová (52), představitelka Scullyové z Akt X nebo Margaret Thatcherové v Koruně. Bartošová herečku, která je kvůli natáčení v Česku už přes měsíc, stylizovala na on-line předávání Zlatých glóbů, které Andersonová strávila v pražském hotelu, a samozřejmě se tím musela pochlubit světu. „Gratuluji mé královně zlatých glóbů!“ okomentovala svou práci.

Hvězdné reakce se pod fotografií množily jak houby po dešti. „Moje lásky, ty i ona,“ vzkázala jí Jana Kirschner (42). Ester Geislerová (37) nadšením nedokázala dokončit větu a jen vzdychla. Fotografii Andersonové osrdíčkovala také slovenská tenistka Dominika Cibulková (31).

VIDEO: Gillian Andersonová natáčí v Česku

Video
Video se připravuje ...

Gillian Andersonová natáčí v Česku Martin Hykl

Fotogalerie
100 fotografií