18 filmů a seriálů, které Netflix přidá v týdnu

Foto: Netflix

Netflix originály z nejrůznějších koutů světa budou hlavní náplní tohoto týdne. Hned dvakrát se vydáme do Bombaje, v Německu opravíme několik lodních vraků a ve Španělsku se bude konat slet čarodějnic. Netflix přidá do nabídky také francouzskou found footage kriminálku Dealer, turecké drama Papírový život, druhou řadu jihokorejské oddechovky Love Alarm a chybět nebudou ani starší rumunské filmy.

Earth: Den na zázračné planetě

Tohle úchvatné pokračování filmu „Země“ nešetří nádhernými záběry zázraků, které jsou každý den k vidění na spoustě míst naší planety. (8. března)

Růže z Bombaje

V rušném a pestrém velkoměstě se do sebe zamilují dva snílci. Jejich vztah ale musí projít velkou zkouškou. (8. března)

Ženy z Bombaje – 1. řada

Pětice ambiciózních žen z různého prostředí si v zasedačkách i na okraji společnosti moderní Bombaje plní sny a touhy a taky prožívá různá zklamání. (8. března)

Hausbót – minisérie

Německá dokumentární minisérie věnovaná rekonstrukci lodí. V hlavních rolích se představí Olli Schulz, Fynn Kliemann. (9. března)

StarBeam – 3. řada

Když si nejrůznější padouši myslí, že už mají vyhráno, promění se osmiletá Zoey ve StarBeam – dětskou superhrdinku, která jim kazisvětské choutky hravě překazí. (9. března)

10 000 hodin

Vyhrál v loterii a má spoustu času. Chce si splnit sen a být profesionální fotbalista. 10 tisíc hodin tréninku pro něj není žádný problém. (10. března)

Alt Love Building

Devět párů vyrazí na víkendový seminář dát dohromady svoje vztahy. Celkem rychle se ukáže, že terapeuti potřebují pomoc mnohem víc než oni. (10. března)

Dealer – 1. řada

Dva filmaři proniknou na území ovládané gangy, kde chtějí natočit klip pro jednoho rappera. Drsný seriál natočený jako Found Footage. (10. března)

Měsíc v Thajsku

Na silvestra v Bukurešti dá mladý kluk košem dotěrné přítelkyni a začne se oddávat představám, že ta pravá láska je jedna jeho bývalka. (10. března)

Svatba, nebo stavba – 1. řada

Svatební koordinátorka a realitní agentka bojují o srdce a peněženky snoubeneckých párů. Zvítězí pohádková svatba nebo dům snů? (10. března)

Univerzita poslední šance: Basketbal – 1. řada

Basketbalová edice „Univerzity poslední šance“ začíná na palubovce ve východním Los Angeles, kde se zapálený trenér snaží dostat ze svých svěřenců to nejlepší. (10. března)

Slet čarodějnic

V Baskicku v roce 1609 se několik žen obviněných z čarodějnictví snaží oddálit svoji popravu, a tak nalákají inkvizitora na oslavu sabatu. (11. března)

Zpěvy Block Islandu

Na ostrově začne neznámá děsivá síla zabíjet divoká zvířata a ohrožovat rodinu rybáře, která musí čelit děsivým událostem a temným tajemstvím. (11. března)

Love Alarm – 2. řada

Ve světě, kde vás aplikace upozorní, když je do vás někdo v blízkém okolí zamilovaný, prožívá Kim Jojo mladistvou lásku a přitom bojuje s nepřízní osudu. (12. března)

Papírový život

Nemocný skladník Mehmet se ujme malého chlapce z istanbulských ulic a brzo se musí vyrovnat s vlastním traumatickým dětstvím. (12. března)

Paradise PD – 3. část

Nadšený zelenáč vstupuje do nefungujícího maloměstského policejního sboru, který vede jeho otec. Společně se proklopýtají, prohádají a prošňupou velkým drogovým případem. (12. března)

Spřízněné duše – 1. řada

Lásku střídá lež – a tu zas láska. Spirála se roztočí, když objev ve výzkumu DNA pomůže s hledáním dokonalého partnera a dá tak vzniknout úplně nové seznamce. (12. března)

YES DAY

Máma s tátou se rozhodnou, že místo obvyklého „ne“ budou pro jednou dětem říkat „ano“ i na ty nejdivočejší nápady – a smršť bláznivé zábavy na sebe nenechá dlouho čekat. (12. března)

Pokračuj na přehled novinek na Netflixu z minulého týdne