Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Hailee Steinfeld (24) si sem tam odskočí i k modelingu. Pyšní se krásnou sexy postavou, a tak je oblíbenou modelkou pro nejrůznější plavkové kolekce. Naposledy se nechala zvěčnit pro kampaň na plavky Frankies Bikinis, která je inspirovaná 70. lety.

Hailee se nejvíc proslavila rolí Mattie Ross ve filmu Opravdová kuráž z roku 2010. Byla dokonce nominována na Oscara v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli.

Rodačka z Los Angeles je tak především herečkou a modeling má spíše jako koníček. A jak je vidět, v plavkách jí to opravdu moc sluší, a tak značka rozhodně nešlápla vedle. Ve slušivých bikinách byste si ji klidně mohli splést s andílkem Victoria´s Secret.

Hailee diváci znají také ze sci-fi filmu Enderova hra či z filmové adaptace Romea a Julie (2013), kde hrála Julii. Objevila se také ve snímcích Ladíme 2, 3 dny na zabití a Love Song.

Reklama

Další články

Načítám