Získat popeláře Frantu ze seriálu Most! pro čtvrté pokračování Bastardů s romskou tematikou prý nebylo vůbec jednoduché. Jednou řekl »ANO«, potom zase »NE« a tak se to střídalo. „To víte, opět se našli našeptávači, kteří tvrdili, že jde o rasistický film. To je vážně k smíchu, vždyť moje manželka je poloviční Romka!“ svěřil Blesku Magnusek, který je režisér, scenárista, producent a zároveň představitel jedné z hlavních postav.

VIDEO: Režisér Tomáš Magnusek zhubl neuvěřitelných 70 kilo: Byl jsem trapný, tvrdí

Video
Video se připravuje ...

Režisér Tomáš Magnusek zhubl neuvěřitelných 70 kilo: Byl jsem trapný, tvrdí Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Godla nakonec souhlasil

„Ve filmu má zásadní roli. Hraje mého spolužáka ze základky, který jako jediný na mě čeká před branami věznice, když mě propouštějí domů,“ prozradil. Zásadní scénu ale stále nemůže natočit. „V minulých Bastardech jsme točili ve věznici v Pardubicích a Jiřicích. Tam nás teď kvůli covidu ale nepustí. Obávám se, že si budeme muset postavit vlastní basu...“ dodal Magnusek.

Van Damme vs. bijec Vémola

Ve čtvrtých Bastardech se má objevit – jak už Blesk informoval – nejen bývalý akční hrdina Jean-Claude van Damme (60), ale také český bijec Karlos »Terminátor« Vémola (35). „S Vémolou přišel Jiří Krampol. Ve filmu bude hrát mafiána, takovou jeho pravou ruku,“ prozradil Magnusek.

VIDEO: Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství?

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství? FTV Prima

Fotogalerie
23 fotografií