facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 9. 3. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

E LINKX uvádí na trh platformu ELEMENT

Společnost E LINKX uvedla na trh nový produkt nazvaný ELEMENT – jde o technologickou platformu, která je základním stavebním prvkem pro tvorbu podnikových aplikací. Platforma ELEMENT je postavena na principu univerzálnosti ve vztahu k okolnímu systému. Jedná se o zcela nové jádro podnikového IT postavené s využitím moderních technologií.



Architektura platformy ELEMENT vychází z principů infra as code a code first a díky tomu lze jakékoliv aplikace, které bude zákazník potřebovat, vytvořit rychle, kvalitně a s malými náklady. Další výhodou je webové rozhraní, snadná integrace nebo provozování v režimu SaaS.

„Produkt jsme nazvali ELEMENT, protože toto slovo nejlépe vystihuje jeho povahu a funkčnost. Element tvoří opravdu stabilní a bezpečný základní prvek pro všechny vyvíjené aplikace, ať už se jedná o evidenci vozidel nebo virtuálního manažera.“ říká Lumír Kunath.

Vizionář a tvůrce projektu Dan Dvorský dodává: „Hlavním a jednoduchým uživatelským rozhraním ELEMENTu je tzv. WebCluster, tedy prostředí pro běh jednotlivých obchodních modulů ClusterApp, které zajišťuje jejich vzájemnou komunikaci, kompatibilitu a dostupnost služeb.“

Veškeré aplikace a služby pracují na principech API a jsou nativně připraveny na propojení s okolními systémy. Backend Elementu je postaven na technologii microservices, je vysoce škálovatelný a odolává i velkému nárazovému zatížení. Součástí řešení je i detailní telemetrie, pokročilé logování a vizualizace business logiky.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.