Chudák Harry, nějakou kačku bych mu hodil. Zrzavému princi už se směje i Slovák s trubkou

09.03.2021 15:03

Bolestivé diskuse v britské královské rodině o synově barvě pleti, ztráta práva na ochranu či intenzivní tlak okolí i médií, kvůli kterému uvažovala o sebevraždě. To jsou jen některá z témat, o nichž v noci na dnešek mluvila Meghan Markleová, která byla společně se svým manželem princem Harrym hostem moderátorky Oprah Winfreyové na americké televizní stanici CBS. Rozhovor okomentoval mimo jiné trumpetista Laco Déczi. Dost sarkasticky.

Chudák Harry, nějakou kačku bych mu hodil. Zrzavému princi už se směje i Slovák s trubkou
Foto: Repro Youtube
Popisek: Slovenský jazzman žijící v USA, Laco Déczi

„Mně ti je, kamaráde, toho prince a tý jeho megery tak strašně líto, že jsem si u toho jejich interview skoro poplakal. Tak mě to zblblo, že jsem začal po kapsách hledat nějaké peniaze, že bych mu je hned všechny dal. Také chuďátko,“ označil rozhovor americký muzikant slovenského původu Laco Déczi. 

Meghan v napjatě očekávaném rozhovoru přiznala, že měla velmi naivní představy o přivdání se do královské rodiny a že „úplně nechápala, o jakou práci půjde“, protože sledování představitelů monarchie nebylo v její rodině běžné. Hovořila mimo jiné i o královně Alžbětě II., podle níž se k ní ta vždy chovala přátelsky. 

Harry prozradil, že se v královském životě cítil jako v pasti, zároveň uvedl, že byl překvapený, když jej loni rodina finančně odstřihla a připravila o ochranku. Rodina pak podle něj nepodporovala Meghan v době, kdy trpěla útoky bulváru a nepravdivými informacemi, které se o ní objevovaly. 

Meghan pak mimo jiné hovořila o myšlenkách na sebevraždu i o tom, jak se v paláci objevovaly „obavy a rozhovory o tom, jak tmavou pleť může dítě mít, až se narodí". Harry hovořil následně i o tom, že kvůli způsobu, jakým královská rodina zacházela s Meghan, nemá blízký vztah ani s bratrem Williamem či s otcem Charlesem. „Vždycky ho budu milovat, ale zanechalo to ve mně spoustu bolesti,” řekl. 

O rozhovoru psaly mimo jiné ČeskéNoviny.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…