fbpx
Jarní Zoner Photo Studio X: Ještě lepší videoklipy a efektivnější úprava fotek

 Všestranný program pro správu a úpravu fotek Zoner Photo Studio X v jarní aktualizaci přináší řadu nových možností u tvorby videí nebo rychlejší úpravy také díky přidaným klávesovým zkratkám.

Zaostřeno na video

V jarní aktualizaci jsme se zaměřili na ještě lepší tvorbu videí. Kromě střihu je nyní možné upravovat i samotný obraz klipů. Přidali jsme panel Editace obrazu s posunem vyvážení bílé nebo parametry expozice. Uživatel navíc bude nadále pracovat v prostředí, které zná z modulu Vyvolat. 

Nově lze také kopírovat úpravy mezi klipy, snadno srovnávat verze před a po nebo hromadně aplikovat úpravy na větší počet klipů. Díky novým klávesovým zkratkám, přesnějšímu střihu klipů a intuitivnější časové ose bude tvorba videí nejen rychlejší, ale i pohodlnější.

Rychlejší úpravy fotek

Na rychlost jsme se zaměřili i u fotek. Chcete upravit velké množství snímků, třeba na svůj web? Stačí vylepšit jeden snímek a na další ve složce už úpravy přenést ze schránky pomocí nového tlačítka nebo klávesových zkratek.Jarní Zoner Photo Studio X: Ještě lepší videoklipy a efektivnější úprava fotek

Vyberte tu nejlepší fotku

S jarní aktualizací bude porovnání detailů na fotkách opravdu hračkou. Při výběru více snímků si fotograf kromě automatického rozložení může zvolit také rozložení vedle sebe nebo nad sebou, vhodné třeba pro uživatele tablet PC. Nově lze také při porovnávání více fotek lépe pracovat s výřezy – program si posunutí výřezu pamatuje i při zoomování.

Hlídání změn v katalogu

Katalog si teď každou změnu pečlivě hlídá a změny zpracovává daleko rychleji než dříve. Uživatel si navíc může přizpůsobit režim této kontroly a dočká se i lepší podpory Microsoft OneDrive.

Podpora Apple iCloud

V jarní aktualizaci přinášíme podporu úložiště Apple iCloud. Ke snímkům se fotograf dostane přímo z navigátoru Zoner Photo Studia a upravené fotky nahraje zpět na cloud bez nutnosti opustit program.

Stylové rozmazání pozadí

Už není potřeba dělat kompromisy v podobě ořezů při sdílení fotek na Instagram, ani instalovat pochybné aplikace na tvorbu rámečků. Jarní aktualizace přináší možnost vytvořit čtvercový formát s rozmazaným pozadím na pár kliknutí, navíc klidně hromadně.

Zonerama přímo na vašem webu

Novinkou, která ušetří čas a nervy nejednomu fotografovi, je zobrazení fotek ze Zoneramy přímo na vlastním blogu či webu. Stačí vybrat, které fotky chce fotograf na svých webovkách zobrazit a vložit vygenerovaný kód. Během chvilky má uživatel ZPS X k dispozici elegantní portfolio s řadou možností nastavení.

Zoner Photo Studio X si může každý zdarma vyzkoušet po dobu jednoho měsíce. Uživatelé, kterým už vypršela zkušební lhůta, mají možnost vyzkoušet novinky po dobu 15 dní.Jarní Zoner Photo Studio X: Ještě lepší videoklipy a efektivnější úprava fotek

Veškerou techniku a služby nakoupíte nejlépe ve: