Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno pustili Ben & Mateo do éteru píseň Kdo ví, kterou před 37 lety nazpívala hvězda náctiletých Pavel Horňák. Nyní hudební duo Benedikt Kis (13) a Mateo Klimek (14) zveřejnilo aktuální věc.

K nové písničce Swipe Up napsal hudbu Petr Janda nejmladší. Ano, čtete správně, tento umělec má stejné jméno jako frontman populárního Olympiku a není to náhoda. Petr je totiž vnukem známého českého rockera.

Takto probíhalo natáčení klipu k písni Swipe up.

Na tvorbě videoklipu se podepsal profesionální tým. Režisérskou taktovku vzal do ruky hudební producent a oblíbený influencer Patrik Dalton, známý pod přezdívkou Pjay. Podílel se na scénáři, hudbě a napsal i text k písničce. Kameru, střih a grafiku si vzal do parády Jakub Janča a s kluky se tedy pořádně vyřádil.

I v období lockdownu se snaží kluci svým fanouškům přinášet nové věci. Poměrně ospalé období využívají náctiletí umělci k tvorbě nových písní a dokončení alba, které místo konce března spatří světlo světa později.

Reklama

Další články

Načítám