NĚKTERÉ INDICIE NAZNAČUJÍ, ŽE ROK 2021 BUDE V MNOHA OHLEDECH PŘELOMOVÝ

Nick Pope, bývalý vládní úředník z Velké Británie a vedoucí pracovní skupiny UFO, před několika dny komentoval nejnovější vývoj v oblasti zveřejňování UFO a různé snahy týkající se  potvrzení existence mimozemských inteligencí. To jednoznačně souvisí s oficiálním zveřejněním vojenských videozáznamů pilotů amerického námořnictva a na druhé straně s oznámením americké vlády, že v průběhu roku 2021 budou následovat další důležitá zveřejnění. Rok 2021 bude po všech stránkách v tomto slova smyslu velmi zajímavým. Každopádně to, co se bude dít v tomto roce, bude mít zcela jistě dopad na předvídatelnou budoucnost lidstva.

Ačkoli údajně britské oddělení zabývající se výzkum fenoménu UFO prý již oficiálně neexistuje, Nick Pope oznamuje, že se ze spolehlivých zdrojů dozvěděl, že se pozorováním UFO britská vláda stále věnuje. Americká vláda údajně informovala své britské kolegy, že v roce 2021 zcela jistě dojde k „seismickým“ odhalením, neboť americká vláda chce zveřejnit podrobnou zprávu o fenoménu UFO. To by se mělo stát během následujících 180 dnů. Tyto snahy pocházejí od amerického „Ministerstva obrany“, jehož pracovní skupina „UAP“ na této zprávě již zahájila potřebné a očekává se, že bude veřejnosti předložena v červnu letošního roku. Pravděpodobně se poté potvrdí existence mimozemských forem inteligentního života.

Nick Pope vysvětluje, že přesně neví, jaký je oficiální postoj Ruska a Číny k tomuto jevu a zda jejich politika v tom vidí ohrožení národní bezpečnosti. Pope také říká, že i jiné národy mohou mít informace, které jsou klíčem k tomuto tajemství a které mohou učinit náhlý a nečekaný krok k jeho vyřešení, přičemž OSN bude hrát koordinační roli. "Jsme velmi nadšení z toho, co odhalí vedení amerických zpravodajských služeb, protože tyto fenomény UFO studují po celá desetiletí", říká Pope. Prezident Donald Trump na konci prosince 2021 údajně podepsal návrh zákona, který umožňuje ona zveřejnění legalizovat, pouze prostřednictvím relativně neznámého amerického zákona, který se týká odstraňování následků katastrof v USA v důsledku koronavirové krize.

Nick Pope

Takže ony pomyslné hodiny tikají do konce června letošního roku, kdy má být připravena příslušná zpráva a předložena americkému „Kongresu“. Součástí tohoto zákona je příkaz poskytnout „podrobnou analýzu neidentifikovaných vzdušných jevů získaných ze shromážděných údajů a zpráv zpravodajských služeb“ identifikovaných téměř všemi americkými zpravodajskými agenturami, neboť obavy veřejnosti a vojenského personálu byly již dlouho podporovány byrokracií národní bezpečnosti. To se změnilo až poté, co byly zveřejněny videozáznamy amerického námořnictva z let 2004 a 2015, které ukazují neznámé objekty prolétávající naší atmosférou nevysvětlitelně vysokou rychlostí a provádějící manévry, které nelze vysvětlit konvenční fyzikou.

Údajně „Americký národní úřad pro oceánografii a atmosférické jevy“ stejně jako ruská vláda na základě shromážděných údajů si uvědomila, že na naší planetě v hlubokých jezerech a v oceánech existuje neznámá podvodní civilizace sestávající z mimozemských bytostí nebo nějaké pokročilé rasy podvodních humanoidů. Většina vlád o tom tajně ví a brání tomu před svými lidmi. Jejich existenci by nyní bylo možné odhalit prostřednictvím tohoto nového zákona, protože videa amerického námořnictva také ukazují neidentifikované objekty, je zpoza mořské hladiny odlétají do volného kosmického prostoru. Je proto reálné předpokládat, že USA a další vlády v červnu 2021 zveřejní fakt, že lidstvo není jedinou rasou obývající tuto planetu s tím, že tyto různé humanoidní druhy žily v našem oceánu miliony let!

Údajně lze také očekávat oficiální vyjádření potvrzující, že náš Měsíc je velmi záhadným nebeským tělesem s tím, že vědecká komunita je kvůli Luně již nějakou dobu velmi rozhádaná. Ukazuje se totiž, že toto těleso je složeno z materiálu, který není totožný s hmotou planety Země, přičemž je mnohem starší než Země samotná.  Podle oficiálně přijímaných vědeckých teorií to však nedává smysl, protože proč by mnohem starší Měsíc obíhal mnohem mladší planetu? Alternativní vědci se proto domnívají, že Měsíc by mohl být uměle vytvořeným nebeským tělesem, které bylo do blízkosti naší planety vloženo mimozemskou inteligencí.

Vědecká měření také ukázala, že Měsíc je s největší pravděpodobností dutý ,což dlouhou dobu naznačují rezonanční ozvěny po dopadu meteoritů. Ty se s pravidelností objevovaly i poté, když na lunární povrch dopadly přistávací moduly. Údaje z měřicích zařízení ukázaly, že náš Měsícextrémně tvrdou skořápku o neznámé tloušťce zřejmě metalického charakteru a pod ní se nachází rozsáhlý dutý prostor. To naznačuje, že to všechno nemohlo být vytvořeno přirozeným procesem, jak předpokládají astronomové a astro-geologové. V každém případě jsou četné nevysvětlitelné abnormality Měsíce pro naše vědce stále velmi podezřelé.  I z toho důvodu by se měla v roce 2024 realizovat rozsáhlá průzkumná operace na povrchu i pod povrchem našeho satelitu.

Dějí se ale i jiné velmi zvláštní věci. Astronomové před několika týdny oznámili, že zachytili další podivný rádiový signál, tentokrát ze směru hvězdné soustavy Proxima Centauri. Jak je všeobecně známo, jedná se o nejbližší systém, ve kterém by podle všeho mohly existovat planety podobné Zemi. Vědci naznačují, že by tento signál mohl pocházet od potenciální mimozemské inteligence, i když pro jeho existenci jsou k dispozici i ​​jiná vysvětlení. V každém případě je zarážející, že frekvence, s jakou se nevysvětlitelné signály z Vesmíru v poslední době dostávají na Zemi, se neustále zvyšuje. Některé vědecké studie o výše uvedeném signálu mají být zveřejněny letos na jaře, přičemž institut „SETI“ o tom spekuluje již od poloviny prosince 2020.

Samotný signál, který byl opakovaně zachycen pozemskými radioteleskopy, je zdrojem pracujícím na frekvenci 982 megahertzů, přičemž není znám žádný astronomický jev, který by produkoval rádiový signál v tomto úzkém frekvenčním pásmu. Údajně neexistuje žádné možné přirozené vysvětlení, jak by mohla být elektromagnetická energie stlačena na, tak úzkou frekvenci. Kromě toho signál během pozorování mírně svou frekvenci změnil, což naznačuje možnou existenci vysílače z planety otáčející se kolem hvězdy Proxima Centauri nebo ze zdroje, který se nachází těsně za Proximou Centauri. Může se tedy jednat buď o přírodní astronomický jev, který byl doposud lidem neznámý, nebo mimozemský „techno podpis“.

Signál byl nalezen programem průlomového charakteru, který má mimo jiné za úkol vyhledávat markery poukazující na přítomnost mimozemské inteligence ve Vesmíru. I z tohoto důvodu byli vědci zvláště ohromeni, když se potvrdilo, že tento zdroj se zjevně nachází v našem nejbližším hvězdném systému! Ačkoli studie signálu „BLC1“ (tak je označen), ještě nejsou kompletní, někteří zúčastnění vědci se domnívají, že již našli důkazy o techno-podpisu, který musí pocházet od blízké mimozemské civilizace. Pracoviště, které se v současné době daným signálem intenzivně zaobírá se jmenuje „Astrophysicists Institute University of Berkeley“Kalifornii.

Oumuamua

Máme tedy k dispozici další možné důkazy o tom, že pokročilý mimozemský život se nachází v našem bezprostředním hvězdném okolí. Signál „BLC1“ tedy s největší pravděpodobností bude oficiálně prvním mimozemským rádiovým signálem umělého charakteru. Skeptici namítají, že je velmi nepravděpodobné, že by existoval inteligentní život právě v hvězdném systému Proxima Centauri, a proto horečně hledají další racionální vysvětlení tohoto případu. Podle názoru zainteresovaných výzkumných skupin dnes nikdo nemůže s jistotou říci, co ve skutečnosti objekty UFO jsou, a proto nelze vyloučit, že jsou obsluhovány mimozemskou inteligencí.

Bývalý ředitel CIA John Brennan v podcastu s americkým ekonomem Tylerem Cowenem uvedl, že „…by bylo od nás arogantní předpokládat, že v celém Vesmíru nemůže existovat žádná jiná forma života“.  Proto si myslí, že je zcela možné, že fenomén UFO je formou aktivity jiných forem života a jejich mimozemské technologie. Nick Pope se rovněž vyjádřil k těmto tvrzením a poté uvedl, že považuje Brennanovo stanovisko k tomuto jevu za mimořádné, protože lidé v jeho postavení jsou k tomu jinak spíše opatrní.

V podcastu Brennan také oznámil, že se o tomto fenoménu v blízké budoucnosti dozvíme více a americká vláda pravděpodobně uskuteční plán přípravy světové veřejnosti na ohlašování a oficiální kontaktování inteligentního mimozemského života. Poukazuje také na to, že vládní úředníci a vědci potvrdili, že americké námořnictvo snímalo a sledovalo objekty za letu neznámého původu a že například astrofyzik Eric W. Davis oznámil, že některé z těchto objektů havarovaly a následně byli na Zemi reintegrovány. Proto Pentagon v srpnu 2020 založil novou pracovní skupinu, která má za úkol podrobněji prozkoumat jmenovaný fenomén.

Další zajímavé informace přišly počátkem ledna 2021. New York Post zveřejnil rozhovor s harvardským astronomem Avi Loebem ohledně jeho názoru na existenci mimozemského života. Loeb je přesvědčen, že jsme v roce 2017 viděli důkaz, kdy první mezihvězdný objekt zvaný „Oumuamua“ prošel naší sluneční soustavou. Avi Loeb se pozorování tohoto objektu věnuje ve své nové knize s názvem „Alien: The First Sign of Intelligent Life Beyond Earth“ (Mimozemšťan: první známka inteligentního života mimo Zemi). Profesor Loeb tam píše, že „Oumuamua“ nevykazoval žádné vlastnosti normálního asteroidu, ale že tento objekt byl „vyspělou mimozemskou technologií“, která pocházela ze vzdáleného hvězdného systému.

Pokračuje vysvětlením, že lidstvo stále není připraveno tuto skutečnost přijmout jako daný fakt a že jeho vědecké údaje jsou proto označovány za „kontroverzní teorie“, i když minimálně část z nich potvrdila i NASA. Avi Loeb znovu zdůrazňuje, že „Oumuamua“ v žádném případě nebyl asteroid, a to z mnoha důvodů. Například proto, že se pohyboval příliš rychle po velmi zvláštní letové trajektorii. Nezanechával stopy plynu ani trosek, jako to dělají jiné asteroidy nebo komety, když se blíží ke Slunci. Objekt také z nevysvětlitelných důvodů prudce zrychlil ve chvíli, kdy se přiblížil na minimální vzdálenost od Slunce, a tím unikl gravitačnímu tahu hvězdy zpět do mezihvězdného prostoru.

Přední harvardský astronom si je jistý, že jsme v tomto případě byli svědky pokročilé mimozemské technologie, která pocházela ze vzdáleného kosmického prostředí.  Loeb dále naznačuje, že takový objev bude mít hluboké důsledky jak pro vědecký svět, tak i pro světová náboženství a pro budoucnost světa jako celku i lidského druhu. Také píše, že mnoho z jeho kolegů ve vědeckém establishmentu nechce diskutovat o otázkách existence možné mimozemské civilizace, protože si chtějí zachovat víru, že lidstvo je zvláštní a jedinečné. „Oumumamua“ se jednoznačně dokázala oddělit od gravitační přitažlivosti Slunce za pomoci nějakého druhu nám neznámé energie. Do určité míry to potvrdily i záznamy z infračervených kamer.

 Podle Avi Loeba existuje také možnost, že jsme byli svědky příletu prastaré technologie. Sondy, jež vznikla z mimozemské civilizace, která dnes již neexistuje. Tento názor také vychází z tvrzení celé řady insiderů napojených na aktivity „tajných kosmických programů“, kteří ve svých svědectvích uvádějí, že tato „mimozemská sonda“ byla na místě pečlivě prozkoumána. Na palubě této potenciální starověké kosmické lodi prý byla dokonce nalezena i mimozemská těla.

Podle Loeba by události spojené s objektem „Oumumamua“ měly usnadnit hledání dalších starověkých relikvií mimozemských návštěvníků, o nichž astrofyzici předpokládají, že jsou na Měsíci od 60. let, a ještě déle na planetě Mars. Mohly by existovat vraky a pozůstatky struktur patřících mimozemským návštěvníkům nebo civilizacím, které se do naší sluneční soustavy dostaly již v pravěkých dobách, a podle prohlášení různých kosmických výzkumníků a astronautů tam takové struktury podle všeho skutečně objevily naše kosmické mise! Zveřejnění těchto informací by mohlo vést k dalšímu průzkumu a věda by měla předefinovat místo naší civilizace v otevřeném kosmickém prostoru.