Cavaní opustí Manchester United velmi brzy, předpovídá důležitá postava klubové historie Ince

Cavaní opustí Manchester United velmi brzy, předpovídá důležitá postava klubové historie Ince

Jeden z hrdinů minulých dnů Manchesteru United Paul Ince se domnívá, že Edinson Cavani (34) opustí Old Trafford již na konci stávajícího soutěžního ročníku 2020/2021.

Dlouholetý uruguayský reprezentant má s Rudými ďábly platnou smlouvu do 30. června a jeho otec už veřejně hovořil o tom, že by mohl zamířit do kádru argentinské Boky Juniors.

"Myslím, že letos v létě opustí United," pronesl v interview pro talkSPORT Ince, jenž operoval na Old Trafford v letech 1989 - 1995.

"Všechny ty řeči na sociálních sítích nikdy nekončí dobře. Jsem si jistý, že samotného Cavaniho všechny ty spekulace, dohady a prohlášení trochu rozčilují," přidal třiapadesátinásobný reprezentant Albionu.

"Zvenčí to vypadá, že odejde, což je podle mě škoda. Doufejme, že dostane čas vstřelit ještě několik gólů, než definitivně zmizí," zakončil třiapadesátiletý Ince, jenž dříve prošel nejen United, ale také West Hamem, Interem Milán, Liverpoolem, Wolverhamptonem i Middlesbrough.

Ostřílený kanonýr s prima minulostí v Paris Saint-Germain i Neapoli, jenž na Starém kontinentu působil nejprve v Palermu, přitom dorazil do struktur United na začátku října loňského roku.

Šestinásobný vítěz Ligue 1 tak pravděpodobně napodobí svého bývalého spoluhráče z Parku princů Zlatana Ibrahimoviče. Také devětatřicetiletý Švéd vydržel na rudé straně Manchesteru pouhou jednu sezonu.

K tomuto datu dosáhl Cavani v Premier League na 922 minut herního času s bilancí 6 přesných zásahů a další trefu si připsal v Ligovém poháru. V evropských pohárech naproti tomu zatím v barvách United neskóroval, ale na jeho obranu je třeba říci, že toho mnoho neodehrál.

Nedvěd prý není hoden zastávat pozici viceprezidenta. Jeho post by měli určitě přehodnotit...

Zdroj: talkSPORT