Eredivisie - preview 26. kola

13.03.2021, 08:47, aktualizováno 14.03.2021, 08:49
Previews
Vedoucí Ajax se jakožto favorit představí na hřišti Zwolle, zatímco PSV Eindhoven se bude chtít udržet ve hře o titul ve šlágru proti Feyenoordu. Utrecht čeká těžké střetnutí s Vitesse...
VVV Venlo - Fortuna Sittard  (neděle 12:15)
Venlo se poslední dobou dostalo do obrovské krize a reálně mu hrozí, že se na něj dotáhnou největší konkurenti v boji o záchranu. Domácí výběr se propadl na patnácté místo tabulky s dvaadvaceti body a momentálně drží už jen čtyřbodový náskok na šestnáctý Willem II. VVV se navíc muselo vypořádat s velmi náročným programem a v úterý nezvládlo klíčovou dohrávku 21. kola, nyní na něj čeká další nesmírně důležitý zápas.

Svěřenci trenéra Hanse de Koninga prožili skvělé období na přelomu roku a zdálo se, že budou okupovat příčky v blízkosti klidného středu tabulky. Jenomže pak prohráli právě se svým nadcházejícím konkurentem (2:3) a od té doby nebodovali ani v následujících pěti střetnutích. Po neúspěchu s Utrechtem (1:3), Alkmaarem i Vitesse (v obou případech 1:4) utrpěli obrovský debakl 0:6 od Feyenoordu a poté těsně podlehli konkurenční Spartě (0:1).

"Stále se nám nedaří nabrat potřebné svědomí, bez kterého to ve zbývajícím průběhu nepůjde. Jsem přesvědčen o tom, že jedno vítězství může celou situaci změnit a my opět budeme předvádět skvělé výkony jako v lednu. Nyní narazíme na Fortunu a její kvality jsou nesporné, na druhou stranu je to soupeř, kterého můžeme porazit. Tříbodový zisk by nám zajistil klid pro další zápasy, proto chceme odvést maximum," řekl De Koning optimisticky.

Ten se v minulých dvou duelech musel obejít bez svého kanonýra Georgiose Giakoumakise, jenž s třiadvaceti ligovými trefami suverénně vévodí tabulce střelců a z trůnu ho už jen těžko někdo sesadí. Nicméně v tuto chvíli ho trápí zdravotní problémy a na trávníku se tak možná znovu neobjeví. Kromě něho se na marodce VVV nacházejí také Machach, Donis, Dekker a Guwara.

Celek ze Sittardu je na tom přeci jen o něco lépe, i když se poslední dobou taktéž lehce zasekl. Po výhře nad sedmnáctým Den Haagem (2:0) zavítal do Groningenu a podlehl mu 0:1, minulé kolo nedokázal překvapit druhé PSV a prohrál s ním o dva góly (1:3). Teprve třiatřicetiletý lodivod Sjors Ultee nemůže počítat s brankářem Velthuizenem, avšak v tuto chvíli se již uzdravila jednička Yanick van Osch a stejně jako s PSV se postaví mezi tři tyče.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.73 - 2.11
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
PSV Eindhoven - Feyenoord Rotterdam  (neděle 14:30)
Šlágr 25. kola nizozemské Eredivisie obstará očekávaná bitva mezi PSV Eindhoven a Feyenoordem, ve které oba výběry rozhodně mají o co hrát. Domácí výběr by se rád vrátil na nizozemský trůn, ovšem i v tomto ročníku lehce zaostává za největším konkurentem z Amsterdamu a ve zbývajícím průběhu tak potřebuje být téměř stoprocentní. Nyní se nachází na druhé pozici se čtyřiapadesáti body a na Ajax ztrácí šest bodů.

Rotterdamskému klubu momentálně patří pátá pozice se šestačtyřiceti body a boj o titul je zřejmě ztracen, avšak určitě by se ještě rád popral o kvalifikaci Evropské ligy. Za svým nedělním rivalem zaostává o osm bodů a může se tak k němu přiblížit. Až do minulého kola nezvítězil čtyřikrát za sebou, kromě vypadnutí ve čtvrtfinále národního poháru s Heerenveenem remizoval s Twente (2:2) i Groningenem (0:0) a pak podlehl Alkmaaru (2:4).

Teprve naposledy se vrátil na vítěznou vlnu a po vynikajícím ofenzivním výkonu deklasoval Venlo v poměru 6:0. "Na útočnou fázi si nemůžeme stěžovat, hráči si věří a dokážou pravidelně skórovat. V tuto chvíli je potřeba zapracovat na obrané činnosti, v Eindhovenu se na ní prostě musíme spolehnout. Je to pro nás velká výzva, PSV je nesmírně kvalitní protivník a odvézt si z jeho půdy všechny tři body bude opravdu složité," myslí si hostující kouč Dick Advocaat.

Domácí celek poslední dobou stabilizoval své výkony a neustále se snaží stáhnout manko na Ajax. A i když se mu to nedaří, tak trenér Roger Schmidt nepřestává věřit v zisk titulu. "Je nutné pokračovat v nastoleném tempu a naše šance ještě může přijít. Teď se soustředíme pouze na aktuální program a počkáme si, jak se bude situace vyvíjet třeba za měsíc," uvedl třiapadesátiletý Schmidt.

Německý rodák dále varuje před vyspělostí svého protivníka. "Feyenoord se dokáže takticky připravit na všechny soupeře a zvlášť proti nám bude perfektně nachystaný. Jeho hru jsme důkladně studovali a podle mě hrozí největší nebezpečí ze standardních situací." V dresu Eindhovenu se na trávník určitě nepodívají dlouhodobí marodi Romero s Ledezmou, mimo hru zůstává také Gakpo a jistotu startu nemá ani brazilský záložník Mauro Júnior.

Advocaat určitě nemůže počítat s Nieuwkoopem, naopak minule proti Venlu se po šestitýdenní přestávce vrátil do hry João Teixeira a nyní by se dokonce mohl objevit v základní jedenáctce. Rotterdamskému klubu se na PSV z dlouhodobého pohledu daří, celkově s ním totiž neprohrál již šestkrát za sebou a letos v lednu ho udolal po výsledku 3:1.
PSV Eindhoven - pravděpodobná sestava:
Mvogo - Max, Boscagli, Teze, Dumfries - Rosario, Sangaré, Thomas - Júnior, Vertessen, Zahavi
Feyenoord Rotterdam - pravděpodobná sestava:
Marsman - Geertruida, Spajič, Senesi, Malacia - Toornstra, Fer, Diemers - Berghuis, Jorgensen, Linssen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 4.01 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Utrecht - SBV Vitesse  (neděle 14:30)
Oba dva nedělní soupeři letos mají pohárové ambice a celkem naplňují očekávání, i když domácí Utrecht prožil hodně neuspokojivé období a nyní se snaží dohánět vzniklé manko. Teď se nachází na sedmém místě Eredivisie se sedmatřiceti body a k tomu disponuje jedním zápasem k dobru. Nyní se pokusí vyzrát na konkurenční Vitesse, které před pár týdny mělo velké problémy, ale teď to vypadá, že se znovu vrátilo na vítěznou vlnu.

Hostům patří čtvrtá pozice s osmačtyřiceti body a stále atakují vysněnou Ligu mistrů, za druhým PSV totiž zaostávají o pouhých šest bodů. Od konce ledna upadli do krize a z pěti ligových utkání získali jediný bod, pak dvakrát za sebou uspěli proti Venlu a díky výhře 2:0 postoupili po čtyřech letech do finále národního poháru. Před týdnem zvládli nesmírně důležitý duel s rivalem z Alkmaaru, jelikož ho zdolali 2:1.

Domácí výběr neuspěl od poloviny ledna pouze jednou a to senzačně s posledním Emmenem, kterému podlehl po výsledku 0:1. Jinak si však připsal na konto hned šest výher, uplynulý víkend nakonec zvládl bitvu s houževnatým Waalwijkem a přehrál ho po výsledku 2:1 kvůli rozdílové brance v šesté minutě nastavení. S Utrechtem se letos už jednou utkal a na vlastním stadionu ho přehrál nejtěsnějším poměrem 1:0.

"Nás cíl se nemění, chceme se probojovat do evropských pohárů a v této obrovské konkurenci to rozhodně nebude jednoduché. Vitesse samozřejmě respektujeme, má několik individualit a kádr je k tomu vhodně doplněn mladými hráči. Téměř po celou sezónu předvádí konstantní výkony a dokáže potrestat jakoukoli chybu, proto se jim musíme vyvarovat. Šance na úspěch jsou podle mého názoru padesát na padesát," prohlásil pro klubové stránky kouč René Hake.

Ten se musí vypořádat s početnou marodkou, na které se nacházejí Balk, Hoogma, Elia, Dalmau, Gustafson a Troupée. SBV sice neregistruje žádného zraněného hráče širšího kádru, ovšem kvůli vyloučení s AZ nenastoupí Cornelisse a trest za žluté karty k tomu budou odpykávat Bero s Tannanem. "O vítězi mohou rozhodovat maličkosti a úspěšnější bude ten tým, který zachová pevnější nervy," pronesl v krátkosti stratég SBV Thomas Letsch.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.63 - 3.78
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
PEC Zwolle - AFC Ajax  (neděle 16:45)
Nového trenéra Zwolle čeká bezpochyby nejtěžší možná premiéra na domácím stadionu. Bert Konterman, který nahradil nedávno odvolaného Johna Stegemana, neprožil úplně povedený debut na lavičce před týdnem, jeho tým totiž v závěrečných momentech přišel aspoň o remízu v Almelu. A napravovat si svou reputaci zrovna proti Ajaxu pro něj bude nadmíru složité.

Když padesátiletý Nizozemec, jenž má smlouvu s PEC do konce tohoto ročníku, působil jako hráč, na tomto poli se mu proti amsterdamskému gigantovi nedařilo. Ve dvanácti případech si nepřipsal jediné vítězství. "Je nejvyšší čas tuhle statistiku změnit," burcoval před zápasem. Radost přitom musí mít z aktuálního stavu marodky, na ní se totiž nacházejí jen dva hráči.

Dlouhodobě zraněný je Sai Van Wermeskerken, který se kvůli vážnému poranění kolene na hřišti neobjeví až do finálních fází sezóny, a Rico Strieder, jenž minulý duel s Heraclesem nedohrál a jeho problémy s patou do této chvíle neustoupily. Avšak návrat hlásí po karetním trestu Dean Huiberts a především po dlouhé době může opětovně do akce Slobodan Tedič.

Mladý forvard, který je v klubu na hostování z Manchesteru City, se naposledy zapojil do zápasového dění v prosinci a teď již své vleklé potíže se žebry překonal. "Samozřejmě víme, že si můžeme pořádně rozbít pusu. Na druhé straně není vyloučeno, že by se Ajax mohl chytit do pasti. Prostě někdy prohrát musí. A my doufáme, že to bude nyní," věřil si Konterman.

V lize padli de Godenzonen konkrétně zkraje prosince loňského roku, od tohoto okamžiku desetkrát bodovali naplno a třikrát plichtili. Daří se jim i na evropské scéně, ve čtvrtek neměli žádné slitování s bernskými Young Boys. "Náš soupeř nemá žádné béčko. Perr Schuurs, Sean Klaiber či David Neres fakt nejsou žádnou druhořadou volbou," podotýkal domácí stratég.

Hosté budou postrádat i nadále za doping potrestanou brankářskou jedničku Andrého Onanu, úplně se pak neví, jak jsou na tom po zdravotní stránce Noussair Mazraoui a Daley Blind, kteří v Evropské lize nehráli kvůli zranění. "Fakt, že se nikdo v klubu o tuto záležitost moc nezajímá, poukazuje na jeho široký kádr," uvedl Freek Jansen, fotbalový expert na Ajax.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.70 - 6.66 - 1.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Willem II - SC Heerenveen  (sobota 16:30)
Willem II přece jenom začíná vykazovat určitá zlepšení, a byť se po pětadvaceti kolech stále nacházel na barážové šestnácté příčce, jasně všem svým konkurentům naznačil, že se hodlá zachránit napřímo. Aktuálně má na svém kontě sérii tří zápasů bez porážky, urval slušných pět bodů a určitě by velmi rád pokračoval v nastoleném trendu rovněž proti Heerenveenu.

Poslední dvě venkovní klání vyšla tilburgskému celku opravdu dobře. Cenný skalp urval na půdě rotterdamské Sparty a remízu pak v Enschede. Patnácté Venlo, které jako poslední drží bezpečné patnácté místo, je mu vzdáleno na rozdíl čtyř bodů. "Proti Twente jsme hráli vážně hodně kompaktně. Moc prostoru jsme mu nedali," těšilo domácího kouče Željka Petroviče.

Ten bude mít k dispozici stejný výběr jako minulý týden. Nakonec přitom může být konečně přítomný Dries Saddiki, jehož start údajně není úplně v ohrožení. "Projde ještě závěrečnou kontrolou," upřesňoval Petrovič. "Pokud se ukáže, že je vše v pořádku, může se už od pátku plně účastnit tréninků. Avšak až po konzultaci s lékaři se rozhodne, jestli bude moci hrát."

Heerenveen si v předchozím kole napravil svou reputaci, po vyřazení z Nizozemského poháru třemi brankami skolil Den Haag, a upevnil si tak svoje postavení ve středu tabulky, z něhož může útočit na první sedmičku, zaručující posezónní play-off o evropské poháry. "Čeká nás obtížný protivník. Porazíme ho jedině tak, že mu vůbec nic nedarujeme," burcoval Petrovič.

Hostující lodivod Johnny Jansen by měl dělat jen kosmetické změny v sestavě, chybět mu asi bude jen Ulysses Llanez. "Hráči musejí pochopit, že bojujeme za tento klub, za náš dres a za naše fanoušky, kteří s námi navíc kvůli pandemii nemohou být," povídal lodivod Tilburgu. "Jsem rád, že se tato mentalita začíná odrážet na hřišti. Musíme ze sebe vydat všechny síly."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.86 - 3.63 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ADO Den Haag - Heracles Almelo  (sobota 18:45)
Den Haag se před závěrečnými devíti koly základní části Eredivisie nachází ve velmi nelichotivé situaci, a pokud ještě chce myslet na přímou záchranu, tak musí výrazně přidat. V tuto chvíli mu patří až předposlední sedmnácté místo tabulky s patnácti body a před posledním Emmenem disponuje jen dvoubodovým náskokem, za patnáctým Venlem zaostává o bodů sedm. Nyní se pokusí vyzrát na nevyzpytatelné Heracles.

Domácí výběr sráží na kolena velmi špatná produktivita, v pětadvaceti kolech totiž vsítil pouhých dvacet branek a v tomto ohledu je vůbec nejhorší ze všech osmnácti účastníků. Navíc v celém ročníku zaznamenal jen dvě výhry, momentálně nedosáhl na tříbodový zisk již desetkrát po sobě. Naposledy se snažil vzdorovat na půdě favorizovaného Den Haagu, jenže znovu neskóroval a nakonec prohrál po výsledku 0:3.

Hosté prožívají mnohem příjemnější časy, jelikož v uplynulých osmi střetnutích hned čtyřikrát zvítězili a jen dvakrát prohráli, proto se vyhoupli na desáté místo s dvaatřiceti body. Uplynulý víkend přivítali konkurenční Zwolle a gólem z druhé nastavené minuty uspěli v poměru 2:1, předtím narazili na ambiciózní Twente a proti klubu z Enschede vybojovali bod za nerozhodný výsledek 2:2.

Se svým protivníkem se v této sezóně již jednou utkali a dokázali ho zdolat 2:0. Vedení celku z Almela je v tuto chvíli spokojeno s prací německého trenéra Franka Wormutha, se kterým před pár dny prodloužilo smlouvu i pro příští sezónu. "Samozřejmě mě těší, že můžu zůstat, za odvedenou práci je to pro mě skvělá odměna. Jsme ambiciózní a na Den Haag si věříme, i když jednoduché utkání nás nečeká," řekl Wormuth s úsměvem ve tváři.

Ten momentálně postrádá Breukerse s Bakboordem, jeho protějšek Ruud Brood nenasadí Janmaata, Bijena a Zuiverloona. "Chceme se prát až do samotného konce a pevně věříme, že naše chvíle ještě přijdou. Bohužel při zakončení stále nemáme dostatek sebedůvěry, nicméně jeden dílčí úspěch může vše změnit," myslí pozitivně osmapadesátiletý Brood.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.02 - 3.83 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Groningen - FC Emmen  (sobota 20:00)
Groningen letos předvádí celkem vyrovnané výkony, a proto bojuje o evropské poháry, nyní bude plnit úlohu jasného favorita proti poslednímu týmu tabulky z Emmenu. Nicméně hosté se v poslední době přeci jen zvedli a stále živí naději na udržení prvoligové licence, i když není pochyb o tom, že je čeká pořádně těžká práce. Domácí výběr je momentálně šestý s dvaačtyřiceti body a před sedmým Utrechtem drží pětibodový náskok.

Groningen by se v každém případě ještě mohl poprat i o přímý posun do evropských pohárů, neboť za pátým Feyenoordem zaostává o čtyři body a na čtvrté Vitesse má manko šesti bodů. V posledním kole zavítal do Amsterdamu a snažil se překvapit vedoucí Ajax. V podzimní části ho senzačně porazil v poměru 1:0, nyní však na svého protivníka nestačil a podlehl mu po výsledku 1:3, čímž skončila jeho čtyřzápasová šňůra bez porážky.

Svěřenci trenéra Dicka Lukkiena čekali na výhru v Eredivisii téměř rok, v tomto ročníku nedosáhli na tříbodový zisk ve dvaadvaceti ligových duelech za sebou. Zlom nastal v utkání proti Zwolle, kdy zvítězili 3:2, následně se postarali o obrovský šok v Utrechtu (1:0). Uplynulý víkend opět neprohráli, jenomže s rotterdamskou Spartou se trápili a alespoň bod za nerozhodný výsledek 1:1 vybojovali gólem z šesté nastavené minuty.

Emmen v tuto chvíli zaostává o dva body za Den Haagem a na šestnáctou barážovou příčku Willemu II ztrácí bodů pět. "Dvě důležitá vítězství přišla ve správnou chvíli a já stále věřím, že ještě není pozdě. Samozřejmě nás mrzí, že jsme neporazili Spartu, na druhou stranu jsme ukázali obrovské odhodlání a i bod může hrát v konečném účtování svou roli. V Groningenu nebudeme považováni za favority, ale rozhodnuto nic není," řekl Lukkien optimisticky.

Osmačtyřicetiletý rodák z Winschotenu nenasadí dlouhodobé marody Caciana s Cartym. Proti Spartě se po necelé dvouměsíční pauze vrátil na trávníky chorvatský útočník Kolar a teď by se dokonce mohl objevit v základní sestavě. Kouč Groningenu Danny Buijs nemůže počítat s Robbenem, Matusiwou, Gudmundssonem a Larsenem. "Soupeře určitě nepodceníme, prokazuje neuvěřitelnou houževnatost a o udržení prvoligové licence se bude prát do posledního dechu," pronesl Buijs s opatrností v hlase.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.32 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AZ Alkmaar - FC Twente  (sobota 20:00)
Alkmaar naposledy nezvládl jeden z důležitých zápasů v boji o přední pozice, nestačil venku na Vitesse, a oslabil tak svou průběžnou třetí příčku v tabulce. Aby o ni definitivně nepřišel, měl by hledat nápravu v duelu s Twente, které v uplynulých sedmi případech prohrálo pouze jednou. Zatím jsou hosté v kontaktu s první sedmičkou, zaručující play-off o evropské poháry.

Domácí se ještě mohou pokusit zaútočit na druhou příčku, nutno však podotknout, že stáhnout pětibodové manko na PSV nebude vůbec jednoduchým úkolem. Důležité pro ně v podstatě bude udržet hlavně současné postavení v průběžném pořadí, protože jen třetí místo zaručuje účast v předkole nově vytvořené Evropské konferenční ligy. Tenhle cíl je jasnou prioritou.

Pád níže by znamenal nevyzpytatelnou baráž o tuhle metu a do ní by svěřenci kouče Pascala Jansena bezpochyby nechtěli zabřednout. "Dostáváme poměrně dost gólů po standardních situacích," nebyl nadšený domácí stratég. "Určitě nám tenhle fakt nabízí podnět k jakémusi zamyšlení. Věnujeme tomu problému větší pozornost, upravili jsme hned několik detailů."

Proti Twente mu bude s největší pravděpodobností chybět Pantelis Hatzidiakos, otazník visí také nad startem Fredrika Midtsjöa. "Pantelis si už stěžoval na bolesti v předminulém mači s Feyenoordem. Mohl hrát i proti Vitesse, ale teď už se asi situace nezachrání," hlesl Jansen. "U Fredrika se rozhodujeme více. Poslední dva dny trénoval, ačkoli v upraveném režimu."

Na straně Twente se nic moc nezměnilo, co se absencí týče. Až do konce sezóny zůstávají mimo hru Julio Pleguezuelo i Václav Černý, zpět po nemoci je ovšem Kik Pierie. "Trochu jsme na tréninku zpomalili," prozradil trenér Ron Jans. "Někteří hráči prostě potřebovali nabrat čerstvé síly. Měli jisté zdravotní potíže, vynechávali tak část přípravy," pokračoval.

V prosinci loňského roku uspěl ve vzájemném střetnutí obou celků Alkmaar, zvládl tehdy výrazně lépe první poločas. "My jsme se mohli připravovat jeden den i v hale. Fantastický pocit přestěhovat se na nějaký čas tam. Ne každý klub má takový luxus," těšilo Jansena. "Náš sok sice možná trochu polevil, má ale i tak velmi dobrý tým, zejména pro ofenzivní činnost."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.41 - 5.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Rotterdam - RKC Waalwijk  (sobota 21:00)
Sparta upadla ve druhé polovině tohoto ročníku do obrovské krize a velmi nebezpečně se přibližovala k sestupovému pásmu, ovšem v úterní dohrávce 21. kola dosáhla na nesmírně cenné tři body ve Venlu (1:0) a do dalšího průběhu tak získala potřebný klid. Nyní může udělat další nesmírně důležitý krok proti konkurenčnímu Waalwijku a při případném vítězství by dokonce mohla atakovat vytoužený střed tabulky.

Rotterdamský klub až do úterního duelu s VVV nevyhrál v Eredivisii osmkrát za sebou. Uplynulý víkend sahal po všech třech bodech na půdě posledního Emmenu, jenže kvůli inkasované brance v úplném závěru bral jen bod za nerozhodný výsledek 1:1. V tuto chvíli mu patří dvanácté místo se sedmadvaceti body a před šestnáctou barážovou pozicí Willemu II zatím drží celkem pohodlný devítibodový odstup.

Loňský nováček byl před začátkem sezóny považován za hlavního adepta sestupu, a i když ještě není z nejhoršího venku, tak jeho vyhlídky nejsou úplně špatné. V předchozích šesti kolech prohrál pouze jednou a to před týdnem s Utrechtem (1:2), kdy rozdílovou trefu navíc obdržel až ve druhé minutě nastavení. Předtím dosáhl na dvě klíčové výhry proti Emmenu (1:0) i Heraclesu (3:0) a nachází se na čtrnácté příčce s třiadvaceti body.

Na sobotního protivníka se mu však z dlouhodobého hlediska vůbec nedaří, jelikož s ním prohrál už pětkrát v řadě, v této sezóně na něj nestačil po výsledku 0:2. "Bude to těžký zápas po všech stránkách. Pro nás je nejdůležitější, abychom nehráli svázaně a potlačili případnou nervozitu. Jedná se o klíčový duel, který nás buď může přiblížit k udržení, nebo nám situaci výrazně zkomplikuje," myslí si trenér RKC Fred Grim.

Waalwijk se opět nemůže spolehnout na služby Efmorfidise s El Haddoutim, jistotu startu nemá ani Wouters. Domácí kouč Henk Fraser určitě nenasadí Coremanse s Pintem, na trávníku se k tomu možná neobjeví Auassar s Duartem. "Výhru jsme opravdu potřebovali a těší mě, že jsme na ní dosáhli ve Venlu, i když to byl vyrovnaný souboj. Teď se již plně koncentrujeme na Waalwijk a chceme odvést maximum," prohlásil Fraser s očekáváním v hlase.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.37 - 3.84
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax24193276:1960
2.PSV Eindhoven25166358:2754
3.AZ Alkmaar25147457:3749
4.SBV Vitesse25153741:2648
5.Feyenoord Rotterdam25137552:2646
6.FC Groningen25126732:2742
7.FC Utrecht24910538:3037
8.FC Twente2599740:3336
9.SC Heerenveen2589835:3533
10.Heracles Almelo25951128:3832
11.Fortuna Sittard25941236:4531
12.Sparta Rotterdam25761234:4127
13.PEC Zwolle25511933:4026
14.RKC Waalwijk25581223:3723
15.VVV Venlo25641537:6722
16.Willem II25461528:5518
17.ADO Den Haag25291420:5315
18.FC Emmen25271622:5413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele