Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno jsme psali o jejím letním románku, který skončil rychleji než začal. Nyní je ale Lucie Bikárová opět zamilovaná.

Jedna z nejúspěšnějších finalistek poslední řady pěvecké soutěže SuperStar se dokonce s námi podělila o fotky s přítelem Romanem. S osmnáctiletým mladíkem z Brna se zpěvačka zná už víc jak dva roky, ale teprve před nedávnem mezi nimi přeskočila jiskra. „Jsem zamilovaná a šťastná. Chodíme spolu pár měsíců, a doufám že to vydrží,“ svěřila se Super.cz.

Lucie se ale pouze nevznáší na vlně nového vztahu, ale soustředí se i na svou kariéru. Česká Ariana Grande se připravuje na natáčení videoklipu se zpěvačkou Rossie. To bylo kvůli pandemii přesunuto a mělo by se finalizovat na jaře. Zároveň ji čeká spolupráce s rapperem Refewem.

„Práce mám dost, za to jsem nesmírně vděčná, a hlavně za lidi, které mám kolem sebe. Čeká mě spolupráce s Refewem, se kterým máme v plánu několik projektů. Těším se.“

Rok 2020 byl pro Lucii úspěšný. Po účasti v SuperStar se téměř nezastavila. V září natáčela s Janem Bendigem v Tunisku videoklip ke společnému duetu s názvem Dokola a natočila zde i obrazové ztvárnění cover verze písně Unikát.

„Minulý rok byl po pracovní stránce skvělý. Měla jsem mnoho akcí, natočila videoklip s Honzou, a také měla tu čest zahrát si v jeho projektech. Doufám, že tento rok bude stejně úspěšný jako předešlý,“ říká Lucie Bikárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám