8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 14.3. 2021

14. 03. 2021 | Televizní tipy
Vaše chvíle pohody v nedělní poledne! S užitečnými radami a praktickými nápady přichází do vašich domácností pravidelně každý týden oblíbený hobby magazín RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ s Oldřichem Navrátilem.

Březen je ideálním obdobím pro přesazování a rozsazování rostlin. Lída Dušková s Honzou Kopřivou ukážou, jak na to, abyste to zvládli sami doma. Pavel „Kutil“ Zeman a Honza Herman se pustí do výroby industriální motorkářské poličky vhodné nejen do garáže či dílny.

S veterinářkou Míšou Riedlovou se zaměříme na očkování králíčků, které tím můžeme chránit před nejrůznějšími nemocemi. Ať už ji znáte jako pampelišku nebo smetanku lékařskou, nezapomeňte teď na jaře posbírat její kořeny, které můžete využít nejen v rámci jarní očisty.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 14.3. 2021K dotvoření jarního outfitu přineseme návod na jednoduché a za pět minut hotové náušnice z korálků. Kvetoucí atmosféru můžete snadno vnést i do své domácnosti díky jarnímu aranžmá z živých květů. Oblíbené jsou na našich balkonech a zahradách i begónie – ukážeme, jak probudit jejich hlízy, aby letos krásně kvetly. Z užitkové zahrady se pak podíváme na zajímavé odrůdy brambor, které je třeba nechat naklíčit pro co nejranější sklizeň.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je oblíbený magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře a všechny, kdo chtějí pěkně a pohodlně bydlet nebo příjemně relaxovat. Pořadem plným nejen sezonních rad a tipů provádí Oldřich Navrátil se svými hosty.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte
v neděli 14.3. 2021 ve 11.55 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 14.3. 2021:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 14.3. 2021
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 14.3. 2021
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ 14.3. 2021
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !