Klusáček si ještě chce s odcházejícím Schumacherem promluvit: Určitě se pokusím ho přemluvit

Klusáček si ještě chce s odcházejícím Schumacherem promluvit: Určitě se pokusím ho přemluvit

Byť nedávno Till Schumacher (23) oznámil, že chce v létě opustit Bohemians 1905 a jít dál, poslední dva ligové zápasy figuroval v základní sestavě Klokanů a v posledním měření sil proti Karviné (2:0) si dokonce připsal premiérovou branku sezony.

V roce 2021 přitom začal hrát ve Fortuna:lize až v březnu. Že by mu chtěl dát hlavní trenér Luděk Klusáček najevo, že s ním stále počítá a vysílá mu signály, aby nabídku vedení na nový kontrakt přeci jen zvážil?

"Till je hráč, který se dál poctivě připravuje. Ví, že tady jen nedohrává sezonu. Dřív nehrál, protože u něj byl problém se zraněním. Je to hrozně pozitivní kluk, vždy bude hrát naplno, ať to bude jeho první, nebo poslední zápas v klubu. Určitě se pokusím ho přemluvit. Ale jak to dopadne, lze těžko předvídat. On má priority jasné, ale určitě s ním zkusím promluvit," avizoval ostřílenmý kouč, jehož slova přinesl portál idnes.cz.

Perspektivní pracovitý obránce s minulostí v mládežnických strukturách Borussie Dortmund si však nic rozmýšlet nehodlá. "Nemyslím si. Ano, miluju to tady, jak jsem už říkal. Ale když učiním rozhodnutí, musím dodržet slovo. Nejsem člověk, který často mění názory. Někdo, kdo dnes něco řekne a zítra to neplatí. Můžeme spolu rozebrat spoustu různých scénářů, ale to je teď poslední, co mě zajímá. Uvidíme, co se stane. Teď je před námi ještě spoustu zápasů a musím se soustředit na ně. Reakcí fanoušků na můj rozhovor o odchodu jsem si všiml, byl jsem jimi ohromen. Překvapilo mě, jak hezky to přijali. Ukazuje to ale, v co jsem doufal. Celou dobu, co tu jsem, za klub bojuju, dávám mu vše. Myslím, že fanoušci to vidí. Což mě těší," přidal idnes.cz citovaný defenzivně laděný Němec.

Případný odchod rodáka z Essenu, jenž v českém prostředí začínal ve Vysočině Jihlava, tak zřejmě proběhne v poklidu. Na rozdíl od jeho vrstevníka Jana Vodháněla, jenž v roce 2021 odehrál za Klokany jeden ligový zápas a dalšího už se pravděpodobně nedočká.

Pan fotbalista, musíme si vážit, že hraje naši ligu, smekl Trpišovský před Stanciuem

Zdroj: idnes.cz