Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Je tu nová reality show Like House: Hvězdy českého TikToku se zavřou do jedné vily

Reality show Like House svede dohromady hvězdy českého TikToku
Zdroj: Se souhlasem televize Prima / Koláž eXtra.cz
+ Dalších 9 fotografií
TELEVIZE
Začátkem dubna uvede televize Prima novou reality show Like House, která široké veřejnosti přiblíží život vlivných internetových osobností. Influencerů, kteří jsou známí především ze sociální sítě TikTok. Osm výrazných tvůrců bude zavřeno na tři měsíce do jedné vily, kde budou mimo jiné plnit různé výzvy. Na vítěze čeká půl milionu korun.

Televizní diváci budou mít od 6. dubna možnost po dobu tří měsíců sledovat všední život vlivných internetových osobností, které budou zavřené v jedné vile. Soukromí influencerů bude přístupné veřejnosti a diváci tak budou sledovat jejich vztahy, radosti, problémy nebo třeba i to, jak si poradí s jednotlivými výzvami a soutěžemi. Vítězem reality show Like House a finanční částky půl milionu korun se stane ten, kdo dostane od diváků nejvyšší počet hlasů.

Jedinečná reality show

"Přinášíme na obrazovky unikátní pořad, který má ambici zaujmout nejen mladé diváky, ale také jejich rodiče. Těm jsou sociální média často vzdálená, a díky této reality show konečně poznají současný svět mladých lidí," říká k reality show Like House programový ředitel televize Prima Roman Mrázek s tím, že jde o jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby.

Kreativní producent Pavel Nosek popisuje, že každý ze soutěžících bude svou osobností a vystupováním bojovat o přízeň diváků, kteří prostřednictvím hlasování určí vítěze. Soutěžící čeká celá řada úkolů a výzev. "Cílem je, aby influenceři vystoupili ze své komfortní zóny a překonali sami sebe. Třeba je vyzveme, aby společně připravili taneční vystoupení nebo skočili padákem," tvrdí Nosek a dodává: "A samozřejmě, když spolu budou mladí lidé žít na jednom místě, začnou se mezi nimi utvářet vztahy, sympatie i antipatie."

Osm influencerů v jedné vile

Hvězdy českého internetu se společně nastěhují do vily nedaleko Berouna. K dispozici budou mít tři ložnice, dvě koupelny, terasu, posilovnu, saunu, bazén i vířivku. Čeká na ně i prostorná zahrada uprostřed křivoklátských lesů s výhledem na hrad Točník. Ve vile bude i zpovědnice, kam se budou účastníci chodit svěřovat se svými pocity a soutěžními strategiemi, aniž by je kdokoliv z jiných soutěžících slyšel.

Reality show Like House se bude vysílat každé všední pozdní odpoledne a zúčastní se ji influenceři Adam Kajumi, Tomáš Běhounek, Lada Horová, Barbora Chvojková, Marie Rosecká, Barbora Stříteská, Jan Svěcený a Marek Valášek. Tvůrci slibují jedinečnou podívanou, která nemá v českém televizním éteru obdoby.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy