Šilhavý věří, že se tým s covidovými komplikacemi opět vyrovná

16.03.2021, 15:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Otázkou tedy zůstává, jak se vypořádá s tebou Jarko...

Reagovat
smazaný uživatel

Německo

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Nemůžou za naši jeblou vládu která nezvládá boj s pandemií, jen chrání svoje lidi

Reagovat
oli9

Tak ať se na to vymrdaji nějakou kvalifikaci na MS.. Vždyť je to neregulerni ti a ti nemůžou tam ti zase tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mi přijde hloupé nedat výjimku pár desítkám sportovců, kteří jsou stejně několikrát týdně testovaní a s obyčejnými lidmi do kontaktu nepřijdou. Chápu, že německou vládu asi těžko zajímá nějaká kvalifikace, ale je to teď kvůli tomu neregulérní.

Reagovat
iamek

Reagovat
Modroočko

My na tom zrejme budeme takisto, čo sa týka Pekaríka, Dudu a Bénesa - kluby ich vraj uvoľnia len proti Cypru a zvyšné dva zápasy bez nich. Proti Rusom som dúfal v prekvapenie, ale bez nich to vidím nakrvopotné bránenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tarkovič zatiaľ uviedol, že takáto konkrétna požiadavka prišla len z Herthy na Pekaríka, ale tak je predpoklad, že Augsburg a Kolín to tiež budú chcieť podobne. Škoda, najmä na Bénesa, ktorý sa v bundeslige začal celkom rozohrávať som bol zvedavý a jasné, že nahradiť v zostave Pekyho a Dudu tiež nebude ľahké.

Nakoľko Rusáci v súčasnej repre nemajú z bundesligy nikoho, ich sa tieto obštrukcie zo strany Nemcov nedotknú a my prídeme o troch hráčov... To je zasa "šťastie"

Reagovat
Modroočko

Reagovat
smazaný uživatel

Loutka a šašek

Reagovat
Mirek na tenisu

Strejček by si měl ujasnit co je priorita. Zatímco v Německu, Polsku, Holandsku, Belgii, Rusku aj. je to vždycky Mundial, u nás se pořád soustředíme na Euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Tých bundesligistov ani nemusel nominovať. Aký má význam ich účasť zrovna v zápase s Estónskom? Ak nemajú byť k dispozícii proti Belgicku a Walesu, tak to celé postráda zmysel. Do útoku tak namiesto Schicka mohol kľudne nominovať Kuchtu a vyskúšať ho, keď je Juliš teraz zranený.

Malínský vlastne ani neviem, čím si vyslúžili nomináciu. Ja by som na Šilhavého mieste snáď na LB vyskúšal aj Lecjaksa, aspoň proti Estónsku teda. V cyperskej lige má za Omoniu v tejto sezóne pozoruhodné štatistiky čo sa nahrávok týka, čo-to odkopal aj v skupinovej fáze EL... kľudne mohol dostať šancu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele