Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity a jejich platonické lásky: Kdo ze slavných hvězd byl zamilovaný do svého kolegy?

  • Celebrity a jejich platonické lásky: Kdo ze slavných hvězd byl nešťastně zamilovaný?
    17. března 2021 | 06:00

    Platonickou lásku jsme zažili za svůj život snad všichni. Výjimkou nejsou ani celebrity. Kdo ze slavných hvězd byl zamilovaný do svých hereckých kolegů a nikdy jim to nepřiznal?

    Myslíte si, že celebrity mohou mít kohokoliv, na koho ukážou prstem? Vyvedeme vás z omylu. Platonické lásky kvetou totiž také v Hollywoodu a i vaši oblíbenci zažili různá milostná vzplanutí, která nebyla opětována. Kdo mezi ně patří?

    VIDEO: Co znamená láska na první pohled?

     

  • Nicole Kidman a Jimmy Fallon

    Známý moderátor Jimmy Fallon se po zjištění, že mohl randit s herečkou Nicole Kidman a své šance nijak nevyužil, nejspíš tloukl pořádně do hlavy. V roce 2015 v jeho show herečka přiznala, že s ním chtěla randit, ale z jeho strany necítila žádný zájem. Před léty si totiž přes svého známého domluvila s Jimmym schůzku. Navštívila ho v jeho bytě, ale moderátor s ní příliš nemluvil, seděl vedle ní v teplácích a čepici a nakonec začal hrát videohry, což uvedlo Nicole do rozpaků a pochopila, že Jimmymu se nejspíš nelíbí. Moderátor přiznal, že celou situaci ale pochopil naprosto jinak a že vlastně vůbec netušil, proč ho Nicole Kidman navštívila. Když z jejích vyprávění zjistil, že s ní mohl randit, nemohl tomu uvěřit. Nakonec se tomuto zážitku oba společně zasmáli.

  • Jake Gyllenhaal a Jennifer Aniston

    Hollywoodská kráska Jennifer Aniston a Jake Gyllenhaal spolu v roce 2002 natáčeli film The Good Girl. O čtrnáct let později herec přiznal, že byl do své kolegyně bezhlavě zamilovaný. Jennifer však v té době byla provdaná za Brada Pitta, a tak Jakea ani nenapadlo, aby se jí ze svých citů vyznal. Když tato platonická láska vyšla na povrch, novináři se Jennifer zeptali, co na hercovo přiznání říká. Všechny překvapila vtipnou odpovědí: "No, zajímalo by mě, proč se to dozvídám až nyní?"

  • Reese Witherspoon a Johnny Depp

    Platonickou lásku zažila také blonďatá herečka Reese Witherspoon. V roce 2012 přiznala, že když byla mladší, byla až po uši zamilovaná do hereckého kolegy Johnnyho Deppa. "Byla jsem do něj opravdu bláznivě zamilovaná, jeho plakáty jsem si věšela po pokoji," uvedla. O své náklonnosti mu však nikdy neprozradila ani slovo. "Určitě o tom neví. Navíc si nejsem ani jistá, že by ho to nějak ohromilo," dodala.

  • Sophie Turner a Matthew Perry

    V roce 2019 v jednom z rozhovorů Sophie Turner přiznala, že si chtěla hrozně moc zaflirtovat s představitelem Chandlera z legendárního seriálu Přátelé Matthewem Perrym. Skoro každý den ho totiž vídala u supermarketu a chtěla za ním jít, ale bohužel se nikdy neodvážila. Jednou herce dokonce označila v příspěvku na sociální síti Twitter, aby získala jeho pozornost, ale bez úspěchu.

  • Ariana Grande a Jim Carrey

    "Moje dětská láska, moje celoživotní posedlost. To je Jim Carrey," nechala se slyšet mladičká zpěvačka Ariana Grande. Jednou dokonce sama zveřejnila video, jak se při setkání se svým hereckým idolem rozplakala. Herec byl jejím zájmem potěšen a na její vyznání odpověděl, že se cítí požehnaný, že má tak nadanou obdivovatelku. 

  • Helen Mirren a Vin Diesel

    Helen Mirren a Vin Diesel si společně zahráli v trháku Rychle a zběsile 8 a oba na spolupráci vzpomínají opravdu rádi. Herečka dokonce přiznala, že svému kolegovi tak trochu "propadla". Také Vin na Helen vzpomíná s láskou. "Natáčecí dny s Helen patřily k těm nejlepším. V tu chvíli na nikom jiném nezáleželo, nic jiného neexistovalo, jen zvláštní pouto mezi jí a mnou. Bylo na tom opravdu něco magického a speciálního," prozradil.

  • Meryl Streep a Will Ferrell

    I taková hvězda, jakou Meryl Streep bezesporu je, má svou platonickou lásku. Už několikrát přiznala, že naprosto miluje svého hereckého kolegu Willa Ferrella. Dle jejích slov ji každý film, ve kterém se herec objeví, rozpláče. Jeho práci doslova obdivuje a v každém snímku podle ní vystupuje jak muž s velkým M.

  • Britney Spears a Brad Pitt

    Platonickou láskou zpěvačky Britney Spears je jeden z největších hollywoodských krasavců Brad Pitt. A nutno podotknout, že se jí vůbec nedivíme. "Mojí první láskou mezi celebritami byl Brad Pitt. Pravděpodobně by se na mě ani nepodíval, ale to mi vlastně vůbec nevadilo. Stačilo mi o něm jenom snít," uvedla v rozhovoru v roce 2016.

  • Sandra Bullock a Keanu Reeves

    Poprvé spolu Sandra Bullock a Keanu Reeves hráli ve filmu Nebezpečná rychlost, později si společně zahráli v romantickém dramatu Dům u jezera. O tom, že do svého hereckého kolegy byla Sandra tak trochu zamilovaná, promluvila poprvé v roce 2018 v show Ellen DeGeneres. O svých pocitech mu ale nikdy nic neřekla. "Myslím, že ve mně bylo něco, co se mu nelíbilo," uvedla. O to víc musela být překvapena, když o rok později sám Keanu prozradil, že i on k Sandře něco cítil. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.