Naproti porcelánce je vytvořené pietní místo pro Vladimíra Feixe
Pietní místo. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Dubí – Před Domem porcelánu s modrou krví, naproti porcelánce, vzniklo pietní místo dlouholetého ředitele Českého porcelánu Dubí, Vladimíra Feixe.

Ten zemřel v pondělí 15. března, dva dny poté, co prodělal mozkovou příhodu s níž byl hospitalizovaný v nemocnici. Pro všechny, kteří budou chtít na místo piety přinést květinu, zapálit svíčku za jednu z největších osobností, nejen města Dubí, bude místo zpřístupněné každý den od 6 do 20 hodin, a to až do soboty.

„Je to velmi smutná záležitost. Ještě minulý týden jsme se panem Vladimírem Feixem domlouvali, že zajdeme na sklenku vína. Opustil nás velký muž a patriot,“ uvedl dubský starosta Petr Pípal. Jak dodal, poslední rozloučení s Vladimírem Feixem se uskuteční v sobotu 20. března, v čase od 9-12 hodin, v kostele Neposkvrněného početí Panny Marie v Dubí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru