Už sedmý podpis. Ústí nad Labem dál skládá kádr na novou sezonu

Foto: Karel Dvořáček, sportyusti.cz

Bek Štěpán Havránek pokračuje v prvoligovém Ústí nad Labem, s tamním vedením se dohodl na novém ročním kontraktu. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

23letý zadák přišel do Slovanu loni z Vrchlabí, kterému pomohl k návratu do druhé nejvyšší soutěže. V ústeckých barvách pravidelně nastupoval vedle zkušeného Jiřího Drtiny, včetně předkola play off proti Vsetínu odehrál 37 utkání s bilancí dvou gólů a dvanácti asistencí.

„Jsem rád, že i nadcházející sezonu můžu být součástí ústeckého týmu. Od trenérů jsem dostával hodně prostoru, a to i přesto, že to byl můj první ročník v Chance lize. Doufám, že i v tom příštím nezklamu a budu pro Slovan platným hráčem,“ přeje si Štěpán Havránek.

Odchovanec Hradce Králové, za který v sezoně 2015/16 naskočil i do dvou extraligových duelů, na severu Čech rozšíří svou porci 61 prvoligových startů. V minulosti nastupoval v soutěži také za Litoměřice, ve 24 střetnutích pomohl Stadionu dvěma body za nahrávky.

Vedení klubu si už v únoru pojistilo jeho parťáka Jiřího Drtinu, brankáře Petra Hamalčíka a útočníky Jiřího Severu a Daniela Vrdlovce. V předchozích dnech pak podepsalo smlouvy s dalšími oporami, kapitánem Michalem Trávníčkem a dalším forvardem Martinem Tůmou.

Kádr Slovanu v sezoně 2020/21

Brankáři:
Radek Haas, Petr Hamalčík, Marek Schwarz, Oliver Šatný.

Obránci:
Vladimír Brož, Jiří Drtina, Štěpán Havránek, Sebastian Jasečko, Karel Klikorka, Erik Mareš, David Moravec, Jevgenij Pika, Dominik Vacík, David Vala, Marek Voženílek, Adam Zich.

Útočníci:
Martin Bláha, Ondřej Bláha, Kale Costa, Tomáš Čermák, Aleš Furch, Jan Grim, Daniel Jouza, Štěpán Matějček, Anatolij Protasenja, Jiří Severa, Dominik Sklenář, Gabriel Szturc, Michal Trávníček, Martin Tůma, Daniel Vrdlovec.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz