Vzhledem k pandemii koronaviru mají lidé více volného času. Toho se rozhodla využít i Tamara Klusová, která se pochlubila neobvyklým koníčkem.

„Tahle doba vyzývá k učení novým věcem. Já jsem si tento rok předsevzala, že proniknu co nejhlouběji do světa včel, kterými jsem naprosto fascinovaná a u kterých mám pocit, že bychom se měli inspirovat,“ napsala Klusová na Instagram.

„Každá z nich je unikátní, propojená se svým talentem a předurčením a přínosná pro fungování a dobro celku,“ pokračovala manželka Tomáše Kluse.

Klusová bude včelařkou

„Kéž by si naši páni nahoře vzali příklad. Pokud tady mám nějaké včelaře nebo včelařky, budu vděčná za doporučení blogů, knih,“ žádá o pomoc Klusová.

„Včely už má, ale ještě je nemáme na zahradě. Úl už tam máme. Musí projít zaškolením,“ prozradil Klus v 7 pádech Honzy Dědka. Zaučení jistě nebude žádná hračka. Včelařit se Tamara chystá v jejich novém domě, kam se všichni brzy nastěhují.

„Posledních pár dní a zvedáme kotvy doslova o dům dál. Jedna etapa skončí a další začíná. Každý mi říká, jak na ty čtyři roky ve dvou místnostech budeme vzpomínat. Já vím, že jo,“ tvrdí přesvědčená Klusová, která se do nového domova těší a přiznává, že ten starý jí bude chybět.

Tamara se s rodinou stěhuje do vysněného domu

„Bude to jiné, ale zároveň ta radost z toho šestiletého úsilí a energie, kterou jsme vydali společně se všemi lidmi, kteří se na našem domě snů podíleli, jsou najednou zhmotněné,“ pokračuje Tamara, jež velmi dbá na propojení designu a ekologie.

Dá se předpokládat, že jejich dům bude přesně takový. Takový, jaký si přála. „Domov, místo, kam se vždy můžeme ze všech těch bouří a příběhů vrátit. Místo, kde bydlí láska,“ napsala poeticky manželka Tomáše Kluse na svůj Instagram.