Vinograf se spojuje v kampani s antikvariátem Knihobot

čtvrtek, 18. března 2021, 16:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vinograf a Knihobot v kampani zákazníkům vybírají k vínu odpovídající román.

Zdroj: Vinograf & Knihobot

Zdroj: Vinograf & Knihobot

Vinný bar Vinograf se v nové kampani spojuje s online antikvariátem Knihobotem. U příležitosti měsíce knihy společně spojují vybraná vína s romány. Do konce měsíce také nabízejí zvýhodněné sety, které kromě šesti lahví vín obsahují vždy jeden knižní titul.

Součástí setu bude i osobní návod šéfsommeliérky Kláry Kollárové, přibližující, jak se má kniha spolu s vínem konzumovat. Kampaň je komunikována výhradně komunitními digitálními kanály – tedy především na sociálních sítích.

„Je to příjemné zpestření jak pro nás, tak pro naše zákazníky. Vedle vína dostanou i knihu z moderního antikvariátu Knihobot a ručně psané instrukce s doporučením, jakou láhev kdy otevřít,” vysvětluje šéfsommelierka Klára Kollárová s tím, že někdy jsou instrukce i konkrétnější. „Třeba teď jsem doporučila zakončit četbu knihy Nezavěšujte se od Ireny Obermannové vínem Fat Baron, a to ideálně na straně 143 se začátkem kapitoly Konečně sympaťák,” doplňuje Kollárová.

„Březen je tradičně spojovaný s knihami a čtením. Letos tomu nahrává lezavé počasí a bohužel i každodenní realita, kterou musíme trávit doma. Komunitní kampaní chceme připomenout, jak důležité je na chvíli vypustit, nabrat nové síly a alespoň z gauče se vydat do jiného světa," uvádí Kristýna Hladíková, marketingová ředitelka Knihobot.cz.

-stk-