Hutní materiál: Jaké jsou možnosti objednávky?

Hutní materiál: Jaké jsou možnosti objednávky?

SDÍLEJTE

V případě, že provozujete stavební firmu, potažmo podnikáte v průmyslovém odvětví, nebo jste zkrátka jen šikovnými kutily, kteří si rádi dělají i náročnější práce na domě svépomocí, jistě se vám mohou hodit informace o tom, kde sehnat kvalitní hutní materiál, respektive jaké jsou možnosti při jeho výběru.

Co vše spadá pod termín hutní materiál?

Pod pojmem hutní materiál si lze představit řadu produktů, které se běžně používají především na stavbách. Jedná se třeba o takzvané jekly, což jsou uzavřené ocelové či nerezové profily obdélníkových tvarů. Kromě stavebnictví se hojně uplatňují v zámečnictví.

Nejčastějšími hutními materiály, po nichž je vysoká poptávka, jsou ocelové trubky a ocelové tyče. K jejich zpracování se dnes používají moderní metody, jako je pálení laserem apod., díky čemuž vám je výrobci dodají přesně na míru dle vašich potřeb a požadavků, přičemž mají dokonalé parametry a hladké konce. Pálení laserem je nejen efektivní, ale také přesné a výsledné produkty jsou díky tomu dokonale rovné, bez zbytečných zářezů.

Kromě klasické oceli lze pořídit také hutní materiál v nerezových variantách. Nerezové trubky jsou sice dražší, zato nepodléhají korozi. Kromě trubek a tyčí si lze u vybraných prodejců objednat plechy, které se zpracovávají za studena či za tepla.

Prodejce hutního materiálu

Hledáte-li spolehlivého dodavatele hutního materiálu, obracejte se na společnost FAVEX s.r.o. Firma v oboru hutních materiálů působí již dlouhá léta, mezi její hlavní produkty patří právě nerezové a ocelové tyče, trubky a zmíněné jekly. Řezání provádí na výkonných CNC strojích, takže je schopna uspokojit i zákazníky s velkou spotřebou. Nezávaznou poptávku uskutečníte přímo na webu společnosti – favex.cz, kde také najdete veškeré detailní informace o nabízených produktech a službách.

SDÍLEJTE