Hlavní obsah

Manchester United, Arsenal, AS Řím! Sešívaní mají při losu opět parádní výběr

Praha

Během pátku budou znovu ve střehu. Fotbalisté pražské postoupili do čtvrtfinále Evropské ligy a hodinu po poledni je bude přitahovat los další fáze. Žádné nasazení už před ním neplatí, losovat se bude i pavouk pro semifinále. Ceremoniál se začátkem ve 13:00 můžete sledovat v online reportáži na Sport.cz.

Foto: Peter Powell, Reuters

Jindřich Trpišovský si znovu přeje Manchester United...

Článek
Fotogalerie

Kdo ví, kde až spanilá jízda skončí... Páteční los může každopádně trochu napovědět. V osudí budou některé přece jen o něco příjemnější týmy než giganti.

Největším favoritem Evropské ligy zůstává Manchester United, v předčasném finále vypoklonkoval AC Milán. A právě druhý tým tabulky Premier League láká kouče Slavie.

„Pro mě jednoznačné... Hlavně kvůli stadionu, můj sen je jednou zažít a poznat Old Trafford," přeje si Jindřich Trpišovský.

Druhým v řadě je Arsenal, v Anglii aktuálně desátý. „Při losu chceme zpátky na Ostrovy, je to náš sen. Snad se nám splní a ukážeme, že jsme tam právem," přeje si kapitán Jan Bořil.

Atraktivní je samozřejmě také AS Řím, který přešel přes Šachtar Doněck. Slavný je také Ajax Amsterdam, v osmifinále vyřadil Young Boys Bern.

Přes Tottenham senzačně postoupil chorvatský mistr Dinamo Záhřeb. Sedmičku možných soupeřů doplňují ještě dva španělské celky - Granada a Villarreal.

Výběr soupeřů pro Slavii:
Ajax Amsterdam
Arsenal
AS Řím
Dinamo Záhřeb
Manchester United
Granada
Villarreal

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články