Belgičané nastoupí proti Čechům bez Witsela, kapitána Hazarda a nejspíš i Lukakua

19.03.2021, 14:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
veikko

V článku o tom není zmínka, ale podle vysokého počtu nominovaných předpokládám, že hráči z Německa proti nám nastoupit nesmí. Má někdo bližší informace?

Reagovat
dave30

Předpokládám, že Němci jsou v tomto transparentní a budou stejně postupovat u všech hráčů. Takže i Poláci budou v Anglii bez Lewandowskeho, Piateka či Gikiewicze atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si naopak myslím, že Nemci si v tomto smere trúfli na obštrukcie len voči malým reprezentáciám ako je Česko, Slovensko a pod.. Podľa mňa belgická pätica bundesligistov bude k dispozícii na všetky tri zápasy, podobne ako traja hráči z bundesligy vo francúzskom výbere atď.. Ak to fakt bude tak ako predpokladám, bolo by to z ich strany jedno veľké svinstvo, tak dúfam, že sa mýlim.

Reagovat
dave30

To si nemůžou dovolit. To by byl velký skandál.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam. Lebo ak by v tomto prípade mali dvojaký meter na jednotlivé repre bolo by to absolútne neprípustné.

Reagovat
Pablos

Nevěřím, že by se to řešilo stejnak. Něco jako ten Slovan na Islandu... Prostě no a co.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa niečo podobné stalo aj Ukrajine, ktorej UEFA definitívne zamietla odvolanie, týkajúce sa konzumácie zápasu LN so Švajčiarskom.

Reagovat
Pablos

A to jsem si naivně myslel, že zvolením Čeferína vzhledem k jeho národnosti se něco trošku pohne... Vůbec nic, furt stejný koleje.

Reagovat
Banikovec7

19.03.2021 11:16 - Belgie bude postrádat Lukakua

tak co?

Reagovat
Dejwa

v pondělí se uvidí, musí mu vyjít 4 testy negativní, aby mohl do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfajme, že to s Lukakuom vyjde, my tam máme v hre Škriniara. Ísť proti Rusom bez bundesligistov a teraz aj bez Škriniara by už bolo citeľné oslabenie...

Reagovat
Shevchenko

A Thorgan, Meunier, Boyata můžou hrát? Nebo je ČTK klasicky mimo?

Reagovat
dave30

Němci nepustí nikoho do rizikových zemí jako jsou Česko, Slovensko či na Britské ostrovy. Francie zase nepustí nikoho mimo EU. Bude to pěkná šlamastika a už vidím, jak se bude řešit EURO (i když do něj schází ještě 3 měsíce a situace může být úplně jiná).

Reagovat
AC Sparta Praha good

Doufám, že by na euro pustili hráče i v takové situaci jako je dnes. Hlavní důvod proč je teď nechtějí pustit je, že by museli do karantény a nestihli by nějaké zápasy Bundesligy - a to by u některých klubů jako Bayern, nebo BVB znamenalo, že musí poslat v podstatě B tým

Reagovat
dave30

To je jasné, ale na EURU se bude i cestovat. Takže nevím jak by to bylo, kdyby se měl někdo přesouvat z ostrovů do Německa (nevím, jestli je to vůbec teoreticky možné).

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se lekl, že je to nějaká reakce na ten údajnej slavistickej rasismus.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Seydou Doumbia

Češi jsou doma mírný favorit, když tu padli bronzoví Holandani nebo Anglie s Kejnem...Belgie oslabená čili cokoli jiného než výhra domácích by bylo překvapení

Reagovat
dave30

Jde o to, jestli je Belgie více oslabená než ČR. Hodně důležitý je pro ně Lukaku, to bude asi rozhodující.

Reagovat
Seydou Doumbia

On i ten Hazard je pro ně dost důležitý na reprezentační úrovní. Bez Lukaka mají šanci jen v případě že hrot bude hrát Mertens, ale bude to úplně jiná hra. S Bentekem/Batshuayem o kterých nemám moc dobrý mínění by šance domácích zase byla větší.

Reagovat
dave30

Myslím, že Lukaku je pro ně důležitější něž pro nás Schick.

Reagovat
Seydou Doumbia

Určitě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele