Cipro věří, že Slavia může v EL zopakovat "jeho" semifinále 1996

19.03.2021, 17:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
Mass

Je zajímavé, že dnes se hodně týmů vrací k 3-5-2 , které se hrálo tenkrát. A te Ciprův tým byl excelentní.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dotaz. Nějaký tipy co dělat o víkendu? Fakt bych uvítal nějaký lákávý tipy na cokoliv, co nebude dokola opakující se aktivita, kterou asi většina dělává teď

Reagovat
Kincl

Nějaký film, seriál, zkus něco nakreslit , jít běhat, cvičit doma, uklízet

Reagovat
smazaný uživatel

Díky tak vidím, že to je všude stejný

Reagovat
kilobyte

Nezapomínej na chlast. A ještě je teď hodně v módě vaření a hlavně pečení.

Reagovat
ratusek

a porno

Reagovat
Mass

Ale on nechtěl nějakou dokola opakující se aktivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

děláš jak kdyby chlast nebyl opakující se aktivita

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Tak to už má každý asi zkouknuté.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Zkusil bych sex

Reagovat
Remt

A nejlíp s nadrzenym simpanzem

Reagovat
Stan Smith

Tak hoši, do fronty na sex s šimpanzem

Reagovat
smazaný uživatel

já budu o víkendu pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som len tak z prdele kúpil basgitaru, a dosť ma to chytilo. Miestami frustrácia, ale keď sa darí tak je to veľmi relaxujúce.

Reagovat
Hafna

My se budeme stěhovat, pomoc je vždy vítána

Reagovat
h8_sfatto

partyzánsky objíždět hlídky policie mne stále baví, proč cestovat letadlem, když se můžeš vyhýbat flastru a samopalům komunistických pamětníků domobranců

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

To by mi teda přišlo jako ztráta času

Reagovat
smazaný uživatel

Zabij se

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle ty názory rádoby českých Pepíků, co jsou experti protože Slávka teď zrovna trochu pro český fotbal hraje. Ten rozdíl je gigantický, Arsenal je jasný favorit a Slávka to dává jen, pokud je Trpiš vyhecuje na úplné maximum. Líbí se mi ta jejich pohárová cesta, ale fakt nedávám tyhle ty český kecy fotbalových expertů.

Reagovat
Euphael

tvl diky bohu za tu prohru s Olympiakosem vcera, oni by byli schopni prosrat jasny postup se Slavii. Ale souhlas, prijde ze mnoho lidi prislo o objektivitu, jestli si mysli, ze je to s Arsenalem vyrovnane...cekam ze vyhrajeme oba zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni se koukli na včerejší zápas a z toho se dělají závěry. Já na to jsem v česku zvyklý, tady málokdo dělá závěr z několika měsíců sledování a analýz. Prostě mrkne na zápas a má jasno. Přitom Arsenal nehrál v nejsilnější sestavě, Arteta jasně šetřil střed zálohy na West Ham. Nechce ještě Premier League vypustit.

Reagovat
Remt

Jako hodně lidí ztrácí objektivitu ale na druhou stranu.. Že by byl Arsenal nějak extra vysoko? To už bych spíše řekl že by byli téměř úplně bez šancí proti tomu MU, tam by to byl asi úplně jinej vesmír. A i proti Arsenalu s největší pravděpodobností nepostoupi, nicméně vyloženě takhle jasné jak to popisujete vy to nevidím. Pokud dokázali přejít přes Leicester, který byl v té době v lize úplně na jiném umístění než Arsenal, tak coby ne

Reagovat
aramaki

Ako stať sa môže aj to, že Slavia postúpi, aj keď to považujem za vysoko nepravdepodobné. Akurát riešiť dokola, že veď porazili 3. tím angl. ligy a teraz môžu automaticky porážať pravidelne všetkých, ktorí sú pod nimi je úplne od veci. Leicester ich trochu podcenil, oni sa primárne sústredia na ligu a Slávia odohrala dva životné zápasy. Rangers sú kapitola sami osebe, ale určite nie sú žiadnym merítkom vo vzťahu k Arsenalu. Arsenal sa v celej sezóne poráža viacmenej sám, nezmyselné penalty, červené karty, vlastné góly...stopérska dvojica sa dosť často menila, ak si ale dá Arsenal na toto pozor, tak ich Slavia nemá čím prekvapiť. Teším sa v každom prípade na skvelý útočne ladený zápas.

Reagovat
Remt

No to se na mě nezlob ale já to vidím jinak. Já i přes poměrně dost dobré a slavné hráče, které v týmu máte vidím Arsenal již nyní (díky x letům, po které se tak prezentuje tě) jako spíše než nadprůměrný tak průměrný tým PL.. který má např dobreho gólmana.. ale stopery mizerné a chybující například. A těch nedostatků je tam víc. Měl bych větší strach spíš z toho MU, Liverpoolu, Chelsea i z Tottenhamu.. Arsenal je tým, který prostě poslední roky nebudí takový respekt z soupeřů. Plus v obraně prostě ten Luiz který je schopný odehrát supr zápas ale stejně tak ti ho úplně zkazit naprostými hloupostmi

Reagovat
aramaki

To ti neberiem, je to tvoj pohľad. Každý tím zažíva lepšie aj horšie časy, MU sú v kríze od odchodu SAFa, tento rok to už vypadá lepšie, ale stále to nie je ono. Chelsea napumpovala obrovské prachy do kádra, vzhľadom na to je tá sezóna miernym sklamaním, ale tam je jasné, že ak neskončia v prvej 4, Abramovič tam napumpuje ďalšie stámilióny. Tott mal svoje dobré obdobie, ktoré ale opäť predrbal bez jedinej trofeje, myslím, že takú šancu ako mali posledné roky už mať nebudú a ten tím sa postupne vráti na úroveň na akej bol pred 10 rokmi. A Arsenal je v hlbokej kríze, ale s tým, že na konci tunela začína svietiť, Arteta ustál hlboký výpadok formy a Arsenal hrá pohľadný futbal s pevnou defenzívou. V tejto sezóne je tých individuálnych chýb príliš veľa, ale to sa časom utrasie. Takže tvoj pohľad do bodky nezdieľam, aj keď s mnohým sa dá súhlasiť. Kto mal pravdu sa ukáže o necelé 3 týždne.

Reagovat
Remt

Jasně, tak pořád je Arsenal obrovská značka, to se nedá vůbec rozporovat. Sleduji ho jen hodně z dálky nicméně s majiteli to není úplně nejlepší nebo se pletu? Ohledně vztahu ke klubu, financím které se dávají do klubu apod.. i to hraje velkou roli, Chelsea tam napumpovala hrozně moc akdyby to neudělali tak nebudou tam kde jsou (nebo tedy hlavně tam kde můžou do roka dvou let být, ten potenciál tam je obrovský). Slavia je schopna každopádně hrát s těmito tými cca vyrovnane partie jen díky obrovskemu laufu a díky perfektní práci trenérského štábu a výběru hráčů. Je jasný že jakmile nebudou tak na vlně, např až odejde Trpisak, tak tým jako Slavia bude dostávat dost možná zase rychty od týmu jako je Arsenal protože to jsou prostě úplně jiné světy. Ale troufnou si říct že za určité konstelace (např že Arsenal bude chtít urvat body v lize a nenasadi to nejlepší) by Slavka mohla mít šanci v prvním zápase něco uhrát a pak dej se vůle boží v tom druhém :)

Reagovat
aramaki

Reagovat
Hunt

Tak zato výkony Arsenalu v letošní sezóně jsou naprostá záruka kvality. Evropská liga je specifická soutěž a určitě je letos větší šance Arsenal porazit než v jiných sezónách. Věřit si, že můžou postoupit je základ úspěchu.

Reagovat
Bakary3

Fandím a tedy i sleduju arsenal i slavii.

Ano, samozřejmě ze cipro jako byvaly slavista nerekne, ze slavia nema sanci a dostane dvakrat bura.

Realne ted slavia narazi podle me na silnejsi tym urcite nez rangers a i nez leicester - myslim si, ze hlavne v zaloze tu kvalitu ma arsenal vyssi a je tam dost kreativnich hracu.

Ale slavia je neskutecne fyzicky nadupana a je schopna ty svoje vykony sroubovat porad nahoru. A i ty kreativni hrace uvazat na retez a nenechat je dychat.

Je z ni trosku cesky atletico - nikomu se proti ni nehraje dobre.

Sanci ma... ikdyz favorizuju arsenal.

Necekam, ze by arsenal mel obe utkání jasne vyhrat.

Umim si i predstavit, ze stoperi zas budou nalepeny a ubrani aubu i lacu.

Nejvetsi sanci na prosazeni se vidim prave v ty zaloze arsenalu - saka, rowe, ode, za nimi hraji dobre xhaka a thomas.

A tierney - na druhý strane verim, ze olayinka svyho beka jako vzdy ubrani.

Samozřejmě hodne neprijemny zraneni kolare a uvidi se, co s kudelou, kterej je proste pro obranu slavie klicovej.

Ale cekam vyrovnany zapasy a velkej boj, slavia do toho da vsechno a pojede na krev- sanci slavie vidim v tom, kdyz tohle arsenal nepochopi hned od zacatku.

Jinak urcite slavie z brejku muze hrozit hodne, sima, olayinka, provod... pri tom, jak chce arsenal kontrolovat hru, tu sance budou.

Skoda, ze slavia ted nema tolik dobrych hlavickaru jako driv, ale i tady vy se urcite mohlo urodit.

A napadat je uz ve vapne .. tam si umim predstavit, ze arsenal taky neco vymysli...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že Slavia Arsenal vyřadí a vyhraje celou soutěž a když ne tak ne, ale určitě to bude vyrovnaný duel. Slavia v posledních letech dokázala nejednou, že může hrát vyrovnaně i s lepšími týmy než je Arsenal.

Reagovat
h8_sfatto

tak letošní los je víc než příznivý, dva buranské týmy ve vyřazovací fázi a teď Arsenal, který už 10let nehraje nic, takže proč ne. Navíc Slavia má Arsenalu mnoho, co vracet.

Reagovat
Studni

Že nechaji vyjádřit tohohle dementa. protože zrovna on byl schopnej hráče rasisticky urážet i v krajským přeboru

Reagovat
Realita

No a co?

Reagovat
Seydou Doumbia

a to je špatný?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele