V pražských Letňanech zasahovali policisté. Při prohlídce bytu našli chemikálie a výbušniny

Policisté z Národní centrály organizovaného zločinu (NCOZ) našli v bytě ve Vratimovské ulici v pražských Letňanech chemikálie a výbušniny. Zadrželi přitom jednu osobu. Informaci Radiožurnálu potvrdili mluvčí centrály Iva Knolová a starosta Leťňan Zdeněk Kučera (ANO). Podle Kučery obyvatelům v okolí už nehrozí žádné nebezpečí.

Tento článek je více než rok starý.

Aktualizováno Praha (Aktualizováno: 21:49 19. 3. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policie

Policie (ilustrační foto) | Foto: Michaela Danelová | Zdroj: iROZHLAS.cz

„Osoba je zadržená, nebezepečné látky jsou vyneseny a mám informaci, že se nikomu nic nestalo, nikomu nic nehrozí a evakuace není potřeba,“ řekl Radiožurnálu Kučera.

Policejní zásah proběhl v rámci případu, nad kterým dozoruje Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 9. Radiožurnálu to potvrdil mluvčí zastupitelství Aleš Cimbala, více informací k případu ale neposkytl. „Byla realizována domovní prohlídka a prohlídka jiných prostor. S ohledem na probíhající přípravné řízení a probíhající realizaci není možné podávat bližší informace,“ uvedl.

Jan Bílek, onz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme